Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

carrie kopardın beni. Ne kadar açıksözlüsün :))))

Küçük müçük

Tespitlerin doğru ama

ya şimdi cinsel ilişki konusu kişiye kalmıştır..isteyen önceden yaşar yada yaşamaz...

ama birbirini daha önce hiç görmemiş görücü usullerinde bile nişanlıyken en azından el ele tutuşurlar..

bu nedenle çok da süpriz yumurta değilmiş yani...

eh orası da doğru da. Düşünsene kate, ne hayallerle evlenmişsin; adam ne cıkıyo. Gerçi çıkıp çıkmadığını bile bilmiyor :)

ahahha nasıl bi cümle oldu bu bea

beraber uyuyoruz yani aynı yataktayız. dün gece bu işe takmamayı öğrendim. ben yatarken ben yatıyorum iyi geceler der yattığımı belli ederim. o söylemez dün akşam olduğu gibi. saat 10 du odadan cıktı daha gelmedi. sonra yatak odasına gittim ışığı açtım benim tarafıma yüzünü dönmüş yatıyo. wc falan derken odaya girdim baktım bu sefer sırtüstü ama kafası yatağın kenarına doğru uyuyor kendince. ben ona dönüp yattım. sonra sırf meraktan ayağımı ayağına yaklaştırdım dokundum çektim ayağımı sonra bacağımı bacağının üzerine koydum hareket ediyomuş gibi yapıp biraz daha ilerlettim bacağımı.sonra bukadar şeye bişey demeyen adam üzerinden battaniye çekilince ne yapacak dedim dönüyomuş gibi yapıp bacağımla battaniyeyi çektim. direk üzerimi açtın dedi. gülmemek için zor tuttum kendimi. sonra telefonda oyun açtın oynuyordum tüh ya falan diyorum sessizce uyuyor ya uyanmasın. napıyosun dedi oyun oynuyorum sen dedim cevap vermedi sen napıyosun dedim tık yok. böyle geçti.
bazen kend,nce yaklaşıyo ayağıyla ayağıma dokunuyo ben çekmiyorum bazen bende oyuna katılıyorum ama artık bir süre sonra şişiyosun ya ay artık napacaksan yap be adam diyesim geliyor. bir konuş güzel birşey söyle rahatlat ikimizide. etmeyin eylemeyin vallahi şiştim daraldım biz hiç birlikte olmamışız ben mi dudaklarına yapışıyım afedersiniz ama bir tarafımı açıp gel mi diyeyim. size bir ayrıntı daha 3 aylık evlisiniz ve eşiniz sizin regl günlerin,z, bilmez yani aranızda söyle muhabbet geçmemiştir ay dur ben hastayım ileri gitme burda kal biraz sabret ya nebileyim işte buna benzer hiçbişey yaşamadık. ben hiç bu ve buna benzer cümleler kurmadım kurmamı gerektirecek bir durumda olmadı.

telefonda cocuk istediğini söyleyince doğum kontrol hapı aldım ilk kutu dün bitti 1 hafta ara. bu arada zaten boş geçecek. yapacağım 2 şey var. reglimin ilk günü bir gecelik giyecem ben yatıyorum diyecem. nolacak merak ediyorum sırf merakımdan bazı şeylerden iyice emin olmaktan. eğer birşey olacaksada biraz beklesin bana bu yaşattığı 3 ayın acısı cıksın ondan birazda sen bekle gibilerinde bişey olmazda. eğer bu sınavı geçemezse ben dr a gitmek istiyorum diyeceğim sorun benim ben sana sinyal veremiyorum senle birlikte olamıyorum diyerek onu bu şekilde dr a götürmeyi düşünüyorum...

ya bencede eşini sağlık sorunu var kesinlikle çünkü bi erkek nişanlıyken bile fırsatını bulsamda öpsem diye bekler

ben sadece konu sahibinin yazdıklarını okudum şaka gibi yaa babalarla oturup böyle bir şey konuşmak falan :S bi garip geldi bizde başta böyle sorunlar yaşadık ama bir birimize destek olarak hallettik yine allah yardımcısı olsun :)))

3 ay ne için uzun bir süre aileleri de karıştırmanız hiç hoş olmamış ki bu çok özel bir durum böyle şeyler ulu orta konuşulur mu
Bu evlilik daha baştan falso:26:

carrie kopardın beni. Ne kadar açıksözlüsün :))))

Küçük müçük

Tespitlerin doğru ama

üstü kapalı yazıyorum ilk ama amanheriden cevap gelmiyo o yüzden böle yazsam belki anlaşılır tam ne demek istediğim ve net bi cevap alırım

Onu birlikte olmaya teşvik etmek icin bi tarafını açıp gel demene gerek yok ki? Yukrarıda bahsettiğin bir kaç oyunu daha yoğun hale getirebilirsin.

ereksyonu varmı?

bence böyle düşünmeoramı buramı açıp çağırayım gibi bakma olaya o senin eşin tabiki yapa caksın öyle şeyler gerekirse sen başlat niye gurur meselesi yapıyorsunki başka türlü nasıl öğrenceksin ne olduğunu o senin kocan her şekilde yaklaşman lazım ona

Aslında enteresan olan birşey daha var;

Konu ailelere yansıyınca eş;" hemen dön çocuk yapıcaz" diyo. Bu ne demek? Kendini kime kanıtlıyor acaba? Birlikte olucaz demiyor yalnız, cocuk yapmaktan bahsediyor?

Paravan muhabbetini destekliyor bu varsayım

ay güldürdün beni

hazır bunu demişken ''az kaldı, erkek kılığına girmiş kız dicem onun için artık'',

konu sahibesi, hiç çıplak görünüzmü onu?

belki gözle görünür bi kusuru vardur veya belki çift cinsiyetlidir ve erkek tarafı ağır basıyordur ve o yüzden erkek gibi giyiniyordur

Son düzenleme:

doğru tespit
bence ailesi de biliyodu ve bu kadar makul karşılayıp oturup çözmeye çaşlıştırlar bu durumu

coookk enteresan yaww... bizde görücü üsulu evledik sayilir (esim beni görmüs beyenmis) esim yurdisinda yasiyordu 1 yil nisanli kadik ama topu topuna 2 hafta yanyana geldik sonra dügün olduu..esimlen nisanliydik birbirimizi daha önce hic görmemistik 3 gün sonra kocisim orami burami minciklamaya calisiyordu yani görücü usülüyle alakasi yokdur kocasim ne zaman beni görse radar gibiydi bos odalara cekiyordu bencede bu isin icinde baska bir is nedemek 2 ay önce kavga ettikde onun yüzünden ohaa yanii biz kavga edelim cok büyük bir benimki 2 gün sabredebiliyor.. hic söylemek istemem ama arkadaslarinda dedigi gibi 3 ihtimal var...

1.. tesisatda problem var saklamaya calsiyor..
2.. baska biri olabilir ( pek ihtimal vermiyorum baska biri olsa bile erkek zevkinde vazgecemez erkelerin nefsi o kadar güclü degil eger öyle olsa tecavüz diye birsey olmazdi))
3.. cok üzgünüm amaa gay olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…