ya arzulanmamak demiyelim ona ozaman karşıdan sinyal alamamak diyelim.arzulanmamak yerine gay olsun daha iyi
hemde çoooooooooook büyük bir sıkıntı var...
hani, erkekliği yetersiz olsa bile, veya küçük olsa bile en azından öpmeye kalkar karısını, sarılır, bu eksiğini başka türlü gidermeye çalışır, daha sevecen olur, romantik olur kompleksli hissetse kendini ama nerdeeee
eh orası da doğru da. Düşünsene kate, ne hayallerle evlenmişsin; adam ne cıkıyo. Gerçi çıkıp çıkmadığını bile bilmiyor :)
ahahha nasıl bi cümle oldu bu bea
bak oda olabilir haa aklıma gelmemiştiküçükken acaba cinsel istismaramı uğradı
ama normalde böyleleri daha azgın olur, intikam almaya çalışır, cinsellikleri aşırıya kaçar
carriekopardın beni. Ne kadar açıksözlüsün :))))
Küçük müçük
Tespitlerin doğru ama
beraber uyuyoruz yani aynı yataktayız. dün gece bu işe takmamayı öğrendim. ben yatarken ben yatıyorum iyi geceler der yattığımı belli ederim. o söylemez dün akşam olduğu gibi. saat 10 du odadan cıktı daha gelmedi. sonra yatak odasına gittim ışığı açtım benim tarafıma yüzünü dönmüş yatıyo. wc falan derken odaya girdim baktım bu sefer sırtüstü ama kafası yatağın kenarına doğru uyuyor kendince. ben ona dönüp yattım. sonra sırf meraktan ayağımı ayağına yaklaştırdım dokundum çektim ayağımı sonra bacağımı bacağının üzerine koydum hareket ediyomuş gibi yapıp biraz daha ilerlettim bacağımı.sonra bukadar şeye bişey demeyen adam üzerinden battaniye çekilince ne yapacak dedim dönüyomuş gibi yapıp bacağımla battaniyeyi çektim. direk üzerimi açtın dedi. gülmemek için zor tuttum kendimi. sonra telefonda oyun açtın oynuyordum tüh ya falan diyorum sessizce uyuyor ya uyanmasın. napıyosun dedi oyun oynuyorum sen dedim cevap vermedi sen napıyosun dedim tık yok. böyle geçti.
bazen kend,nce yaklaşıyo ayağıyla ayağıma dokunuyo ben çekmiyorum bazen bende oyuna katılıyorum ama artık bir süre sonra şişiyosun ya ay artık napacaksan yap be adam diyesim geliyor. bir konuş güzel birşey söyle rahatlat ikimizide. etmeyin eylemeyin vallahi şiştim daraldım biz hiç birlikte olmamışız ben mi dudaklarına yapışıyım afedersiniz ama bir tarafımı açıp gel mi diyeyim. size bir ayrıntı daha 3 aylık evlisiniz ve eşiniz sizin regl günlerin,z, bilmez yani aranızda söyle muhabbet geçmemiştir ay dur ben hastayım ileri gitme burda kal biraz sabret ya nebileyim işte buna benzer hiçbişey yaşamadık. ben hiç bu ve buna benzer cümleler kurmadım kurmamı gerektirecek bir durumda olmadı.
telefonda cocuk istediğini söyleyince doğum kontrol hapı aldım ilk kutu dün bitti 1 hafta ara. bu arada zaten boş geçecek. yapacağım 2 şey var. reglimin ilk günü bir gecelik giyecem ben yatıyorum diyecem. nolacak merak ediyorum sırf merakımdan bazı şeylerden iyice emin olmaktan. eğer birşey olacaksada biraz beklesin bana bu yaşattığı 3 ayın acısı cıksın ondan birazda sen bekle gibilerinde bişey olmazda. eğer bu sınavı geçemezse ben dr a gitmek istiyorum diyeceğim sorun benim ben sana sinyal veremiyorum senle birlikte olamıyorum diyerek onu bu şekilde dr a götürmeyi düşünüyorum...
beraber uyuyoruz yani aynı yataktayız. dün gece bu işe takmamayı öğrendim. ben yatarken ben yatıyorum iyi geceler der yattığımı belli ederim. o söylemez dün akşam olduğu gibi. saat 10 du odadan cıktı daha gelmedi. sonra yatak odasına gittim ışığı açtım benim tarafıma yüzünü dönmüş yatıyo. wc falan derken odaya girdim baktım bu sefer sırtüstü ama kafası yatağın kenarına doğru uyuyor kendince. ben ona dönüp yattım. sonra sırf meraktan ayağımı ayağına yaklaştırdım dokundum çektim ayağımı sonra bacağımı bacağının üzerine koydum hareket ediyomuş gibi yapıp biraz daha ilerlettim bacağımı.sonra bukadar şeye bişey demeyen adam üzerinden battaniye çekilince ne yapacak dedim dönüyomuş gibi yapıp bacağımla battaniyeyi çektim. direk üzerimi açtın dedi. gülmemek için zor tuttum kendimi. sonra telefonda oyun açtın oynuyordum tüh ya falan diyorum sessizce uyuyor ya uyanmasın. napıyosun dedi oyun oynuyorum sen dedim cevap vermedi sen napıyosun dedim tık yok. böyle geçti.
bazen kend,nce yaklaşıyo ayağıyla ayağıma dokunuyo ben çekmiyorum bazen bende oyuna katılıyorum ama artık bir süre sonra şişiyosun ya ay artık napacaksan yap be adam diyesim geliyor. bir konuş güzel birşey söyle rahatlat ikimizide. etmeyin eylemeyin vallahi şiştim daraldım biz hiç birlikte olmamışız ben mi dudaklarına yapışıyım afedersiniz ama bir tarafımı açıp gel mi diyeyim. size bir ayrıntı daha 3 aylık evlisiniz ve eşiniz sizin regl günlerin,z, bilmez yani aranızda söyle muhabbet geçmemiştir ay dur ben hastayım ileri gitme burda kal biraz sabret ya nebileyim işte buna benzer hiçbişey yaşamadık. ben hiç bu ve buna benzer cümleler kurmadım kurmamı gerektirecek bir durumda olmadı.
telefonda cocuk istediğini söyleyince doğum kontrol hapı aldım ilk kutu dün bitti 1 hafta ara. bu arada zaten boş geçecek. yapacağım 2 şey var. reglimin ilk günü bir gecelik giyecem ben yatıyorum diyecem. nolacak merak ediyorum sırf merakımdan bazı şeylerden iyice emin olmaktan. eğer birşey olacaksada biraz beklesin bana bu yaşattığı 3 ayın acısı cıksın ondan birazda sen bekle gibilerinde bişey olmazda. eğer bu sınavı geçemezse ben dr a gitmek istiyorum diyeceğim sorun benim ben sana sinyal veremiyorum senle birlikte olamıyorum diyerek onu bu şekilde dr a götürmeyi düşünüyorum...
bak oda olabilir haa aklıma gelmemişti
bence böyle düşünmeoramı buramı açıp çağırayım gibi bakma olaya o senin eşin tabiki yapa caksın öyle şeyler gerekirse sen başlat niye gurur meselesi yapıyorsunki başka türlü nasıl öğrenceksin ne olduğunu o senin kocan her şekilde yaklaşman lazım onaberaber uyuyoruz yani aynı yataktayız. dün gece bu işe takmamayı öğrendim. ben yatarken ben yatıyorum iyi geceler der yattığımı belli ederim. o söylemez dün akşam olduğu gibi. saat 10 du odadan cıktı daha gelmedi. sonra yatak odasına gittim ışığı açtım benim tarafıma yüzünü dönmüş yatıyo. wc falan derken odaya girdim baktım bu sefer sırtüstü ama kafası yatağın kenarına doğru uyuyor kendince. ben ona dönüp yattım. sonra sırf meraktan ayağımı ayağına yaklaştırdım dokundum çektim ayağımı sonra bacağımı bacağının üzerine koydum hareket ediyomuş gibi yapıp biraz daha ilerlettim bacağımı.sonra bukadar şeye bişey demeyen adam üzerinden battaniye çekilince ne yapacak dedim dönüyomuş gibi yapıp bacağımla battaniyeyi çektim. direk üzerimi açtın dedi. gülmemek için zor tuttum kendimi. sonra telefonda oyun açtın oynuyordum tüh ya falan diyorum sessizce uyuyor ya uyanmasın. napıyosun dedi oyun oynuyorum sen dedim cevap vermedi sen napıyosun dedim tık yok. böyle geçti.
ben herşeyi düşünüyorum artık
az kaldı, erkek kılığına girmiş kız dicem onun için artık
ay güldürdün beni
Aslında enteresan olan birşey daha var;
Konu ailelere yansıyınca eş;" hemen dön çocuk yapıcaz" diyo. Bu ne demek? Kendini kime kanıtlıyor acaba? Birlikte olucaz demiyor yalnız, cocuk yapmaktan bahsediyor?
Paravan muhabbetini destekliyor bu varsayım
doğru olabilir.....Aslında enteresan olan birşey daha var;
Konu ailelere yansıyınca eş;" hemen dön çocuk yapıcaz" diyo. Bu ne demek? Kendini kime kanıtlıyor acaba? Birlikte olucaz demiyor yalnız, cocuk yapmaktan bahsediyor?
Paravan muhabbetini destekliyor bu varsayım
doğru tespit
bence ailesi de biliyodu ve bu kadar makul karşılayıp oturup çözmeye çaşlıştırlar bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?