Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

seni yargılamıyoruz ki zaten.
anlamaya çalışıyoruz.

bu 3 ay boyunca ayrı yataklarda mı yatıyorsunuz, hiç mi eliniz kolunuz çarpmıyor birbirnize demiştim ama görmedin sanırım...

çok zor durumun bencede bi sen sokul seksi bişiler giy onu tahrik et bakalım ozmaanda karşılık vermesse hiç uğraşma bas tekmeyi gitsin elin piskopatını sen mi düzelticen

en kesin yol onun dikkatini çekmesi ondada tepki vermezse topiğin başındaki teşhiş doğru bence hiç kendini yıpratma yol ver gitsin ozaman

Önce test, sonra teşhis. Offf bu durumun kabullenirliliği de zor :S

ama daha beraber yatıyolarmı yatmıyolarmı onu bile bilmiyoruzki..

Erkek ve Kadın, ateşle barut hiçbir cinsel temas olmadan kardeş kardeş sarılıp yatıyorsa orda bir sıkıntı var demektir zaten

Canım bişeyi merak ettim.
Eşinle genelde nasıl aranız?Yani mesela akşamları yemekten sonra birlikte mi vakit geçiriyorsunuz?
Hiç yakınlaşma olmuyor mu ne bileyim en basitinden başını onun omzuna yaslayıp yatıyor musun?Sürekli bir kavga halinde misiniz yoksa?

galiba bu görücü usulü evliliğin bir parçası dahada açayım eşin heralde ailesi görücü usulüne karar verdiğinde hayır diyemedi ailesi istediği için evlendi ama seni kendi gözünde eş olarak benimseyemedi sana yakınlaşamadı içi istemedi hani seninle evliliği yaşının 30 oluşu ve ailesini kıramayışı olabilir ilk gece sana biraz yakınlık göstermiş saçını okşamış yanağından öpmüş vs.. ama belki sana hazır hissedememiştir kendini sonuçta her erkek sevsede sevmesede bi kadınla birlikte olmaz bu, kişiliktir tamamen erkeğin kadına yaklaşması, aileler evliliğinizi düşünmeden önce arkadasken onunla ilişkiniz nasıldı bir değerlendir evlense dahi belki sana o günlerdeki gibi davranıyordur arkadasken nasılsa şimdide öyle yani bu durum olabilir bak gözden geçir bu konujda her ihtimali gözden geçir eğer dediklerim sana birazda olsa doğru gelirse ortada benimseyememe durumu olabilir hazır değildir henüz seninle ilgili herseye iyi düşün

arzulanmamak yerine gay olsun daha iyi

eh orası da doğru da. Düşünsene kate, ne hayallerle evlenmişsin; adam ne cıkıyo. Gerçi çıkıp çıkmadığını bile bilmiyor :)

ahahha nasıl bi cümle oldu bu bea

Erkek ve Kadın, ateşle barut hiçbir cinsel temas olmadan kardeş kardeş sarılıp yatıyorsa orda bir sıkıntı var demektir zaten

hemde çoooooooooook büyük bir sıkıntı var...

hani, erkekliği yetersiz olsa bile, veya küçük olsa bile en azından öpmeye kalkar karısını, sarılır, bu eksiğini başka türlü gidermeye çalışır, daha sevecen olur, romantik olur kompleksli hissetse kendini ama nerdeeee

hiç normal değil...insan hele hele erkekler sevmese bile birşeyler hissetmese bile seks isterler....evlenmeden önce elele bile tutşmamışsınız ben olsam daha orda ayrılırdım.öyle biriyle hayat sürdürülemeyeciğini anlardım.ama sizde artık olan olmuş.bence şimdi sizin yapacağınız eşinizi bir müddet çaktırmadan izlemek.. yanii erkeklerin yanında nasıl davranıyor nerelere bakıyor kadınların yanında nasıl davranıyor Biraz cep telefonlarını karıştırabilirsiniz ya da daha iyisi bilgisayar geçmişine bakın. bakalım hangi sitelere giriyor.....ordan birşeyler bulursanız anlayabilirsiniz tercihlerini.çünkü bana kadınlardan hoşlanmıyormuş gibi geldi....üzgünüm.

tutulacak gibi değilki evliliğin temel nedenlerinden biri bu oly değilmi yazık bu kıza ya hiç suçu günahı yokken elin manyağı yüzünden yaşadıklarıa bak

küçükken acaba cinsel istismaramı uğradı
ama normalde böyleleri daha azgın olur, intikam almaya çalışır, cinsellikleri aşırıya kaçar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…