- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
aman ne takcam beee...ben kocama keyfime bakarım...9 yıl sonra kavuşmuşum kocama...gerisi bana göre boşşşçok üzüldüm, ağladım ettim ne oldu...sonuç işte mutluyumm...kazanan ben oldum...iyikide ayrılmamışımm eşimdennn
ama 10 sene sonra gelınen yer , bırde evlılıgın basında gırıstıgın sekıl
en azından 10 senede tukendı heycan dersın hanı okadarda surmezde 10 sene cıkan bırılerının cok heycan duyacaklarını sanmıyorum nedense
yanı 7 yıldan sonra bıle trıp atılabılıyor :)
hem ınsan evlenınce bır trıbe baglıyor yahu etrafa karsıda kendıne karsıda
bende hıc unutmam ben evlendım dugunden kacmak ıstedım ne ısım var yahub urada benım oldum gelınlıgı fırlatıp kacabılırdım ınanınkı dugun degılde nıkah olsaydı
1 haftada agladım evlendım dıye degıl
mesela balayına gıdıyoruz bır yerde durmustu pısmanıye ıstıyormusun dedı
ay ben kendımı bır zavallı bır bagrı yanık caresız hıssettım orada agladım
ooo kac kere agladım boyle banab ırsey almaya kalktıgında
ha pısmanmıyım cok pısmanım keske aldırsaydım neden aglıyorsam
hayır o degıl dedıgım herkez uzuleıblır ama suanda uzulecegını sanmıyorum alıstın kadına
sen kadınla yarısmıyorsun bunu soyluyorum
o olaylardan sonra hıc bısey olmamaıs gıbı gorusmek bıraz sey ıster
ayyy cuteee yaa valla komedisin heeeepişmanitye istiyormusun sen ühhüüüü moddasınnn
ben balayında valla sanki böle rahatlamıştım...nikah kıyıldı eşimle ikimiz bir ohh çekmişiz misafirler duymuş..malum nikah saatine kadar ayırmaya çalıştılar ama onlara koskoca bir nanikkkk verdimmm
bir buçuk yıl olacaktı o yazı. yanlış yazdım bir yıl yazmışım.hastalıklarda yataklarda geçti eşim beni ölümcül hastalıklara bulaştırdı.
sinir stres herşeyim mahvoldu ben farketmeden.
bir yıl dolalı cok olmamışken boşanıyoruz .
Nasil olumcul hastalik ,yazilarina cok denk geldim fakat neden ayrildiginizi surecin nasil gelistigini okumadim
Ben de hala evlendiğimize inanamıyorum, 9 yıldan sonra o kadar imkansız geliyordu ki evlenmemiz, nikah masasında bile inanamadım idrak edemedim ne yaptığımı. Balayında da algılayamadım, hala algılayamıyorum. Evliliğin belli bir ağırlığı varsa ben onu henüz üzerimde hissetmiyorum, sevgili olmaktan farkını anlayamadım... İkimizin de aileleri hiç müdahale etmiyor, kendi başımıza takılıyoruz sanırım o yüzden =)
Ben de hala evlendiğimize inanamıyorum, 9 yıldan sonra o kadar imkansız geliyordu ki evlenmemiz, nikah masasında bile inanamadım idrak edemedim ne yaptığımı. Balayında da algılayamadım, hala algılayamıyorum. Evliliğin belli bir ağırlığı varsa ben onu henüz üzerimde hissetmiyorum, sevgili olmaktan farkını anlayamadım... İkimizin de aileleri hiç müdahale etmiyor, kendi başımıza takılıyoruz sanırım o yüzden =)
hahah:))) cok güldüm okurken canm:)) benim düğüne de az kaldı, ama sanki ben de öyle olcakmışm gibi hissediyorum
amann sallaaaaa...evlilik işteee hepsi aynı...bir arkadaş yazmış...düğün yap borç öde, seviş, yemek yap ye, ev al öde..bundan ibaret...salla heyecanıı yavrummmm
ne komiğine gitti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?