Evliliğin ilk 1 yılı ...

canım benım ben de aynı şeyleri yaşıorum.gelecek ay birinci yılımıza giricez.her dediğime küsen alınan buyüzden de hayatımı zora sokan bir eşim var.ben de üzülüorum,herkes takma diyor ama takmamayı beceremıorum.şu takmamayı bana da öğretsenize canım ya

Haklı olduğunda bile gidip özür diliyorsun, sen barışmaya çalışıyorsun, ağlayıp sızlıyorsun değil mi? Ben de öyleydim. O bana surat yaparken ben onun sevdiği yemekleri yapmaya çalışırdım, ütülerini yapardım. Yediği önünde yemediği arkasındaydı. Ve düşündüğü şey kanımca "yav nasılsa küsünce de her işim yapılıyor, e üstüme de düşsün azıcık keyfime bakayım" olabilir. :) O sana küsünce sen de ona küs. Ütülü pantolon bulamayınca, yemeğe çağrılmayınca, evde onu takmayan biri olunca daha çabuk barışıyorlar.

Geçenlerde bir tartışmamız sonrası kızımı alıp çıktım evden. Evi terketmek değil tabii amacım. Kızımı sağlık ocağına götürdüm. İlaç almak için eşime verdiğim maaş kartımı aldım, çıkışta da anneme uğradım,orada oturduk. Evi terkettim zannetti herhalde. :) Küsünce burnundan kıl aldırmayan adam sabah işten gelince beni görüp geldi sarıldı. Hiç huyu değildi oysa. Pas vermezsen, eski neşeni korumaya devam edersen inan bu huyundan zamanla vazgeçiyor. Gördüm. :)

O sana küstüğü zaman arkadaşlarını ara, saatlerce sohbet edin. Facebook hesabınız varsa eğlenceli şeyler paylaşın. Onu takmadığınızı görürse trip yapmanın kendi zararına olduğunu görür.

Makası alıp saçımı kesesim var ... sonuç buysa ... Allah bozmasın arkadaşım ....

sonucun böyle olacağını bilsem bende ilk sorunumuzda keserdim herhalde
eşim saçlarımı aldı ve bir kutuya koydu.saklıyor şimdi.bazen yakalıyorum arada çıkarım okşuyor...
çok uzundu benim saçlarım ve hep o tarardı...
ağlarken hep dedi:''saçların uzayana kadar saklayacağım bunları''..
arada diyor çok özledim saçlarını taramayı diye.
şimdi birazcıkda olsa uzadı ama eski halini alması uzun sürer.
ama olsun.
ben eşimin değerini,beni ne çok sevdiğini anladım ya varsın giden saçlarım olsun.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için psikopatın karısı.
Allah da inşallah size aşamayacağınız sorunlar vermesin

Saçların erken uzaması için yöntemlere bakalım netten ısırgan otu yağı iyi geliyor diye biliyorum ben saçını yıkadığın suya damlatıyosun inşallah istediğin kadar uzar teşekkür ederim arkadaşım ii dileklerin için :)

sirke,zeytinyağı vs...çok şey denedim ama ne olursa olsun kesin ilacı zaman,ekstra bişey kullanmak büyük fark yaratmıyor,zaten normalde de hızlı uzayan saçlarım var: )
akışına bıraktım: )
böylede seviyorum ben saçımı ama eşim için belime kadar uzatacağım
rica ederim ne demek : )

hemen herkesin evliliğinin ilk yılının kötü geçmesi çok üzücü, tam olarak bilemesem de sanıyorum ki aile büyüklerinin bu konuda olumsuz etkileri en önemli sebeplerden birini oluşturuyor oysa ki herkes kendi kurduğu aileden sorumlu olsa,büyükler karışmasalar,ağızlarını tutmalarını bilseler vs her şey tıkırında olacak ama...

1 yıl 1 ay oldu rahat 9 ayı mutsuzlukla,neden evlendimle,
boşansam daha mutlu olurum düşünceleriyle geçti..
Gerçi ben kendi evimde evli moduna giremedim onun da etkisi büyüktür ama
aynı evde de olsam 5 ayı bu düşüncelerle geçerdi heralde

Korka korka peşimde gezdiği zamanlar güzeldi.
Uzun uzun gönül almaları,haklıyken bile alttan almaları güzeldi.
Sadece o vardı. Anası, uyuz babası,bencil abisi, gudubet kardeşi yoktu.
Sadece o vardı..Keşke hep öyle kalsaydık.
Cıksss sevmedim ben evliliği..

1yıl sevgili 1yılıda nişanlı olmak üzere2 yılın sonunda evlendik şu an 1 yıl 1aylık evliyiz:) bizimde ilk 2 ayımız çok zordu küslükler sebebsiz saçma yerlere kavgalar ne kadar çok görüşsenizde sonuçta aynı evde yaşamak çok ayrı ama allaha şükürler olsun çok güzel bir eviliğimiz var ve soran herkese de tavsiye ediyorum kesinlikle:))

ilişkimizin ilk 5-6 ayında sıfır kavga hatta küçük bir tartışma bile yaşamadan ufaktan bir rekor kırmış olabiliriz...flört 1,5 sene evlilikte 1 sene 3 ay oldu...ama ilk 6 ay hariç ciddi kavgalar ettik hala da ediyoruz....ilişkide ne sorun yaşıyorsanız evlilikte bazılarını ikiyle çarpın, düzelir değişir diye beklemek hata...özellikle siz aynı şekilde davranıyorsanız aynı kavgaları yaşarsınız...siz değişirseniz ancak karşıdaki değişebiliyor. Kavga noktaları genelde aynı oluyor, aileyse aile, ilgisizlikse ilgisizlik...sanıyorum ilk seneler daha şiddetli yaşanıyor çünkü enerjisi oluyor insanların:))) bence sonraki seneler tartışmaların azalması amaaan hep aynı şeyler bıkkınlığından dolayıdır:)

ilk yılımız çok güzel geçiyo şükürler olsun hep böyle devam eder inşallah bizim tek kavga sebebimiz maç maçlar şuan tatilde 3 aydır falan hiç kavgamız yok ligin başlamasına az kaldı

yaklaşık 1 ay önce evliliğimizin 2. kavgasını ettik ve aynısını yapmak geldi içimden
kapıyı çarpıp çıkmayı , kafamı camdan çıkarıp bağırmayı içimdeki o anki nefreti boşaltmam lazımdı
boşaltamadım 1 ay geçti ertesi gün herşey normale dönmüştü ama o günki acı hala içimde geçmiyo bi türlü.......

bizde 1. yılımızı doldurduk ailelerden uzak olduğumuz için güzel geçen bi seneydi mutluydum
biz ilk kavgamızı 1. haftamızda ettik 2. kavgamızıda 1. yılımız bittiğinde ettik
ikiside ailelrden dolayıydı o sevdiğim adamın 10 dk içinde canavara dönüşüp sonra tekrar insan sıfatına dönmesini şaşkın bakışlarla izledim izlerken çenemde durmuyodu tabi:))))
söyledikelri hala kulaklarımda çınlıyo ve sürekli aklıma gelio .......(((((((((((

4 yıllık evliliğimin en güzel yılları 2. 3. 4. yılımdır.

ilk yıl aynı evde yaşama , düzene ayak uydurma, evliliğe adapte olma. sorumluluk,üstünlük kurma, özgürlüğün azalması,beklentilerin fazlalığı , vajinusmus ile alışma yılıydı.( 4 yıl sevgiliydik bu arada)

çok merak ettim:
balayından sonra kv ve kp in eve gelip yerleşmesin de amaç ne???
hele daha birkaç aylık evliyken 2,5 ay kalmak bana çok saçma geldi.
amaçları neymiş??

seni kitap okuma kulübünden tanıyorum prenses.
üzüldüm şimdi.
inşallah atlatır ve mutlu günlere kavuşursunuz

Bizim zor gecti baya ilk yil. Cok dir dir ettim esim de ettirdi ama yani :) Elh ilkine gore daha sorunsuz bi yil oldu bu ikinci yilimiz.. artik kafaya takmiyorum esim de eskiye gore daha cabuk gecistiriyo.. kusluk uzamiyo.. tatli tatli olabiliyoruz çok şükür :)

çok merak ettim:
balayından sonra kv ve kp in eve gelip yerleşmesin de amaç ne???
hele daha birkaç aylık evliyken 2,5 ay kalmak bana çok saçma geldi.
amaçları neymiş??

ah bir bilsem amaçları neymiş...

sadece fikir yürütebiliyorum: nasıl alıştırırsak öyle gider mantığı. Yani senin evin benim evim biz ne zaman istersek gelir istediğimiz kadar kalırız alış buna baştan.Ben başka bişi çıkaramıyorum.

Hıııı, bi de kayınvalide gitmeye yakın "yazın gelirken şunları bunları getiririm, şunu yaparız..." diye anlatmaya başlayınca eyvah dedim yandık. bunlar yine gelip yazı da bizde geçirecek.

Gelemediler tabi. Kötü gelin ben!:))

Ya şaka bi tarafa, sanmayın ki misafiri sevmem başımın üstünde yerleri vardı ama bişeyin de cılkını çıkarmamak lazım. 1 hafta olur 10 gün olur hadi 2-3 hafta olur da aylarca da kalınmaz ya ayıp denen bişi var...Hı, allah korusun hastalık olur,bişi olur mecbur kalınır ama keyfe keder misafirliğin de bir limiti olmalı.

bunun misafiri sevip sevmemekle alakası yok.haklısın hem de sonuna kadar.
insan misafirden nefret eder ya.
hem evlenmenin mantığı ne bu durumda?
madem yine aynı evde oturucaz.
evlendirmeseymiş.

bunun misafiri sevip sevmemekle alakası yok.haklısın hem de sonuna kadar.
insan misafirden nefret eder ya.
hem evlenmenin mantığı ne bu durumda?
madem yine aynı evde oturucaz.
evlendirmeseymiş.

ah canım benim evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama sana hitaben burdan tüm bekarlara sesleniyorum...

BUNA BENZER ŞEYLERİ LÜTFEN EVLENMEDEN ÖNCE EŞİNİZ OLACAK KİŞİYLE MUTLAKA KONUŞUN.

aklınıza ne geliyorsa konuşun, aman şu da kalsın ayıp olur demeyin. çünkü bunu da konuşmak ayıp olur dediğiniz şeyler, ya da evlenince düzelir dediğiniz şeyler, ya da ne bileyim aklınızın ucuna dahi gelmeyen şeyler gelip bigün sorun olarak karşınıza çıkıyor.

(Ya hızlı yemek yemek sorun olur mu ya?! Ya da eşiniz limon sevmiyor diye salataya limon sıkmamak, ama kendiniz için bir tabağa ayırıp limon sıkarak yemek. Bunlar bile sorun oldu. Ben hızlı yemek yiyince o da hızlı yiyormuş refleks olarak ve kilo alıyormuş. Ayrı tabağa salata koymak da neymiş ev arkadaşı mıymışız... Akıl almaz şeyler...)

KONUŞUN, İYİ ÖLÇÜP BİÇİN. LÜTFEN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…