- 13 Temmuz 2013
- 54
- 3
- 16
- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Zaten 1 yıllık evliyiz. :)
Evlenmeden herkes söylemişti bunu, alışma süreci zordur, çoğu kez fırtınalı geçer diye. Fırtına olmasa da lodos arada da poyraz yaşamışlığımız vardır.
Eşimin küsme huyu nedeniyle eften püften saçma salak şeylere çocukça günlerce küsüşürdük. Şimdi büyük oranda bunu atlatsak ta yine de tartışma nedenlerimiz incir çekirdeğini doldurmaz. O bana küstüğü zaman ilk zamanlar çok üzülürdüm, ağlardım hep. Belki hamileliğin de verdiği bir durumdu (evlenir evlenmez hamile kaldım). Şimdi eskisi kadar umursamıyorum, keyfi bilir. Çoğunlukla da ben küsüyorum.Artık bebişim tüm vaktimi alıyor ve onun davranışlarını eskisi kadar kafaya takmıyorum. Ha bütünüyle de boş veremiyorum tabii, üzülüyorum ama kendimi yıpratmıyorum. :)
canım benım ben de aynı şeyleri yaşıorum.gelecek ay birinci yılımıza giricez.her dediğime küsen alınan buyüzden de hayatımı zora sokan bir eşim var.ben de üzülüorum,herkes takma diyor ama takmamayı beceremıorum.şu takmamayı bana da öğretsenize canım ya
Makası alıp saçımı kesesim var ... sonuç buysa ... Allah bozmasın arkadaşım ....
sonucun böyle olacağını bilsem bende ilk sorunumuzda keserdim herhalde
eşim saçlarımı aldı ve bir kutuya koydu.saklıyor şimdi.bazen yakalıyorum arada çıkarım okşuyor...
çok uzundu benim saçlarım ve hep o tarardı...
ağlarken hep dedi:''saçların uzayana kadar saklayacağım bunları''..
arada diyor çok özledim saçlarını taramayı diye.
şimdi birazcıkda olsa uzadı ama eski halini alması uzun sürer.
ama olsun.
ben eşimin değerini,beni ne çok sevdiğini anladım ya varsın giden saçlarım olsun.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için psikopatın karısı.
Allah da inşallah size aşamayacağınız sorunlar vermesin
Saçların erken uzaması için yöntemlere bakalım netten ısırgan otu yağı iyi geliyor diye biliyorum ben saçını yıkadığın suya damlatıyosun inşallah istediğin kadar uzarteşekkür ederim arkadaşım ii dileklerin için :)
ha bir de...
son 1 yılda en acı olayımız ağır bir tartışmada kendimi odama kilitleyim,makası elime alıp saçımı erkek gibi kesişim oldu(tamamen benim çocukluğum),
eşim gördü ve hüngür hüngür ağladı:''Allah'ım ben emanetine sahip çıkamadım,affet beni....onu mutsuz ettim''
o ağladı ben ağladım tüm gece ve hep yukarıdaki cümleyi tekrarladı...
o gece dönüm noktamız oldu daha da sıkı düğümlendik daha da aşık olduk.ben gözyaşlarını ilk kez gördüm ve bir daha görmek istemediğim için elimden geleni yapıyorum.o da öyle...
Evliliğimin ilk yılı!Offfff... Berbat tek kelimeyle berbattı. Daha balayında başladı kavgalar. Sonra döndük eve, ki kayınvalidemler biz balayından döndüğümüzde bizdeydiler. 10 gün sonra filan gittiler. Kavgaların devamı geldi nitekim...Kıskançlık en önemli husustu. Zaten düğün sürecinden gelen gerginliklerle başlamıştı evliliğimiz. Derken daha 4-5 aylık evli iken kayınvalde ve kpeder geldiler 1 haftalığına, ve tam 2,5 ay kaldılar:) Onlar varken daha da berbatlaştı, iletişim iyice sorunlu hale geldi aramızda...ardından çok büyük kavgalar ve kazara hamilelik (korunuyordum)....derken kanamalar ve düşük...velhasıl tam anlamıyla berbat bir ilk yıldı.
şu an 4. yıl, değişen tek şey kavga konuları...bazıları sabit konular kıskançlık gibi, diğerleri değişiyor zamana ve mekana göre:))
Şu dört yılda hiç mi güzel şey yaşanmadı? tabi ki evet yaşandı. Ama mutsuz geçen gün sayısı mutlu geçen gün sayısından fazla.
Sonuç: Güldüğüme bakmayın, boşanma davası açılmıştır.
Görüldüğü üzere benimkinde maalesef nasıl başladıysa öyle gitti.
Bene en zor yıl ilk yıl..
Evde bi düzen oturtmak çok zor..
Bakalım 2-3-4 ve daha fazlasını atlatabilecek miyiz..
Hakkımızda hayırlısı
Şu an çok karamsarım objektif bi yorum yazamayacağım sanırım :S
çok merak ettim:
balayından sonra kv ve kp in eve gelip yerleşmesin de amaç ne???
hele daha birkaç aylık evliyken 2,5 ay kalmak bana çok saçma geldi.
amaçları neymiş??
ah bir bilsem amaçları neymiş...
sadece fikir yürütebiliyorum: nasıl alıştırırsak öyle gider mantığı. Yani senin evin benim evim biz ne zaman istersek gelir istediğimiz kadar kalırız alış buna baştan.Ben başka bişi çıkaramıyorum.
Hıııı, bi de kayınvalide gitmeye yakın "yazın gelirken şunları bunları getiririm, şunu yaparız..." diye anlatmaya başlayınca eyvah dedim yandık. bunlar yine gelip yazı da bizde geçirecek.
Gelemediler tabi. Kötü gelin ben!:))
Ya şaka bi tarafa, sanmayın ki misafiri sevmem başımın üstünde yerleri vardı ama bişeyin de cılkını çıkarmamak lazım. 1 hafta olur 10 gün olur hadi 2-3 hafta olur da aylarca da kalınmaz ya ayıp denen bişi var...Hı, allah korusun hastalık olur,bişi olur mecbur kalınır ama keyfe keder misafirliğin de bir limiti olmalı.
bunun misafiri sevip sevmemekle alakası yok.haklısın hem de sonuna kadar.
insan misafirden nefret eder ya.
hem evlenmenin mantığı ne bu durumda?
madem yine aynı evde oturucaz.
evlendirmeseymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?