evet tam beni anlatıyosun ilk aylarda sofraya otururduk gözlerim dolardı kardeşim ailem fln yaptığımız kahvaltı aklıma gelirdi çok özlerdim ama 5 yıl ben evlenmek şartları oluşturmak için bekledim şimdi nie böyleyim dedim yani havalara uçmam gerekirken bi garip..
ne bileyim soğuklar bizi kavgalarımız zaten hep senin ailen şöyle yaptı die başlayan muhabbetlerle oluyor kendi aramızda öle çok problem yok arife günü akşam gitmişiz nie erken gelmemişiz die surat yaptı KV insan kaç aydır görmediği oğlu hatrına güleryüzlü olur
Canım bu kişiden kişiye değişiyor. Benim evini ilk günden benimseyen arkadaşlarım var ama ben ilk aylar baya ağladım. Eşim dünyanın en anlayışlı insanı, ben de bu kadar ağlayacağımı hayatta düşünmezdim. Ama düğün salonundan çıktıktan sonra içime bir oturdu pir oturdu. Balayında bile hüzünlendiğim anlar oldu. Bizim de aramızda yarım saat falan var halbu ki. AMa işte artık aynı evde yaşamamak ağlatabiliyor. Hele annemleri görmeye gittiğimde eski odama girdiğimdeki an. Yatağıma oturup ağladığımı bilirim. Ama geçiyor merak etme.
hem soğukluklarından şikayetçisin,hem kaynananın telefona gelmemesinden ilginç,sen sorun arıyorsun galiba
zaten hepsi biribiriyle bağlantılı telefona gelmemeleri soğukluktan durduk yere nie sorun arıyım ki
40 dk uzaktayım haftaiçi çalıştığım için oluyor haftasonları hep olmasa da genelde görüyorum kayınvalideme 5 saat uzaktayım 2-3 ayda bir telde konuşuruz ilgisizlerdir pek sıcaklık göremedim ama onn dışında sorun yok normal deil ama demi
40 dk uzaktayım haftaiçi çalıştığım için oluyor haftasonları hep olmasa da genelde görüyorum kayınvalideme 5 saat uzaktayım 2-3 ayda bir telde konuşuruz ilgisizlerdir pek sıcaklık göremedim ama onn dışında sorun yok normal deil ama demi
Ben her iki aileye de 1 saat uzaklıktayım
Hiç ağlamadım uzaklıktan dolayı
Zaten burası İstanbul, 1 yakın bize göre yakın demek oluyo
Kayınvalidemle de hiç telefonda görüşmem neredeyse ama ziyaretlerine giderim
Telefon muhabbetlerini sevmem annemi de aramam pek aynı şekilde ziyaretlerine giderim
Bunların evliliğin oturup oturmamasıyla bi ilgisi yok ki
evliliğin oturmasını ona bağlamadım ki sorumluluk ev içi işleri oturtma diyaloglar yani.ben annemle günde 3-4 kez konuşurum çok ilgiili bir anneyle yetiştiğim için KV nin oğulyla bile iletişimi garip gelio davranışları
evliliğin oturmasını ona bağlamadım ki sorumluluk ev içi işleri oturtma diyaloglar yani.ben annemle günde 3-4 kez konuşurum çok ilgiili bir anneyle yetiştiğim için KV nin oğulyla bile iletişimi garip gelio davranışları
onların ailesi öyle demek ki,sen niye uzaktaki eşinin ailesini kendine sorun ediyorsun.kendin annenle dilediğince konuşuyorsun,dilediğince konuşuyorsun.bu evlilikte eşinin ailesi nasıl sorun yaratıyor:44:
sana da gittiğinde beş karış surat yaparsa sorun yaratıyor
konu sahibi kısacası kayınvalidesindende ilgi bekliyor benimsenmek istiyor. nişanlıyken böyle değillerdi şimdi neden böyleler diyor.
kayınvalidesi ilede arasının iyi güzel olmasını istiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?