evliliğin ilk bir yılı hep sıkıntılı mı geçiyor yahu

Çok ayrıntılı düşünme, neden , niye böyle , ben neden mutsuzum dedikçe insan mutsuzlaşıyor. Aynı şekilde bende evlilik için mücadele ettim ama sanki birden herşey söndü ben psikolojik olarak yeni bi hayata uyum diye değerlendiriyorum ki istatistikleri okursan da herkesin ilk 1-2 yılı zor geçiyormuş, iyi düşünelim iyi olsun ve eşinle konuş durumu anlat seni motive etmek için uğraşmalı, ben söyledim herşeyi alışamıyorum bana zaman ver surat astığımda neden diye sorgulama beni, öyle anlarda noldu noldu deme dedim, şuan ben biraz hüzünlenince hemen neşeli bir şeyler yapıyor, açıkcası içimden "kızım evlendin yapacak bişey yok zamanını üzülerek geçirme boşuna mutlu ol du bakalım zaman ne gösterecek" diyorum geçiyo biraz da olsa o an :44:

hem soğukluklarından şikayetçisin,hem kaynananın telefona gelmemesinden ilginç,sen sorun arıyorsun galiba

sen ne diyosun ben balayında yemek yerken slow müzik çıktı da ağladım:) aynen hala gittiğimde bn de odama girdiğimde garip oluyorum ilk zamanlar evimi hiç benimsemeyeceğim gibi geliyordu

bizim büyükler ağıt ağıtı getirir derler, ben 26 yaşıma ailemden hiç ayrı kalmadım üniversiteyide şehir dışında okumadım sonra evlendim 1100 km uzağa geldim eşim polis olduğu için bayramda seyrandada görevi oluyo ve onu bırakıp ailemin yanına gitmiyorum bende ailemi seviyorum özlüyorum ama eşim de ailem artık, ağlayacak bişey yok yıllarca sevmişim beklemişim dilemişim ilme ilmek ilişki örmüşüm nihayetinde evlenmişim sevdiğimle, Rabbime şükür annemin babamın kardeşimin sağlığı sıhhati yerinde, yerleri yurtları belli ne diye ağlıcam bana tuhaf geliyo açıkçası

zaten hepsi biribiriyle bağlantılı telefona gelmemeleri soğukluktan durduk yere nie sorun arıyım ki

o kadar çok mu seviyosun yani kayınvalideni o aramıyosa sen ara o zaman kendini sevdirmeye çalış kv mesafe koymuş sana hep gelinler yapacak değil ya bizde kv ile telde konuşmayız hiç ama bir araya gelince muhabbetimiz iyidir belki o da benim gibi sevmiyodur telefonda konuşmayı

konu sahibi kendine gel.çocuk musun? şu yazdıklarına bir bak Allah aşkına.

haftasonları görüyormuşsunuz ailenizi daha ne istiyorsunuz anlamadım , eşinizin ailesi de uzaktaymış size bir zararları yok ne güzel daha sorun ne ki :26::26:

aman yat kalk dua et bebeğim dipdibe olmaktan bin kat iyidir bence ilgisiz olması:))

Ben her iki aileye de 1 saat uzaklıktayım
Hiç ağlamadım uzaklıktan dolayı
Zaten burası İstanbul, 1 yakın bize göre yakın demek oluyo
Kayınvalidemle de hiç telefonda görüşmem neredeyse ama ziyaretlerine giderim
Telefon muhabbetlerini sevmem annemi de aramam pek aynı şekilde ziyaretlerine giderim

Bunların evliliğin oturup oturmamasıyla bi ilgisi yok ki

evliliğin oturmasını ona bağlamadım ki sorumluluk ev içi işleri oturtma diyaloglar yani.ben annemle günde 3-4 kez konuşurum çok ilgiili bir anneyle yetiştiğim için KV nin oğulyla bile iletişimi garip gelio davranışları

O eşini ilgilendirir

Herkesin annesi aynı olacak diye bişey yok

onların ailesi öyle demek ki,sen niye uzaktaki eşinin ailesini kendine sorun ediyorsun.kendin annenle dilediğince konuşuyorsun,dilediğince konuşuyorsun.bu evlilikte eşinin ailesi nasıl sorun yaratıyor:44:

onların ailesi öyle demek ki,sen niye uzaktaki eşinin ailesini kendine sorun ediyorsun.kendin annenle dilediğince konuşuyorsun,dilediğince konuşuyorsun.bu evlilikte eşinin ailesi nasıl sorun yaratıyor:44:

sana da gittiğinde beş karış surat yaparsa sorun yaratıyor

Ben annemle kayınvalidem arasındaki farkı anlatsam belki dudağın uçuklar ama

Her insan nasıl farklıysa her anne de öyle farklı olabilir diye bak olaya

Sorununu da direk dile getirirsen daha çok yardımcı olabilirler insanlar sana

Sorunum bu değil diyosun, sorumluluklar vs. derken sonu yine kayınvalidenin ilgisizliğine bağlıyosun

konu sahibi kısacası kayınvalidesindende ilgi bekliyor benimsenmek istiyor. nişanlıyken böyle değillerdi şimdi neden böyleler diyor.
kayınvalidesi ilede arasının iyi güzel olmasını istiyor bence.

[sıze=3][ı]ilk başlarda öle oluyor özlüyorsun gitmek istiyorsun sürekli
ama sonra çocuk falan olup yıllar geçince
seninde kendine göre işin gücün yetişmen gerekenler oluyo
bazen eşim hadi gidelim der ben işim var derim artık
emin ol geçiyor arkadaşım sabırlı ol
evledndin artık
kendi evin sorumlulukların var[/ı]
[/sıze]

konu sahibi arkadaşım sen kendine ya sorun arıyosun ya iş arıyosun bilmiyorum çalışıyo musun ama kafan çok dolmuş senin, yani kv bana surat assa ne olur beni arasa ne olur aramasa ne olur zaten uzakta yılda kaç kez görüyosun zırt pırt arasa evine gelip aylarca kalsa adı çok ilgili mi olacak tı sevinecek miydin gelinleride anlamak güç oluyo bazen

konu sahibi kısacası kayınvalidesindende ilgi bekliyor benimsenmek istiyor. nişanlıyken böyle değillerdi şimdi neden böyleler diyor.
kayınvalidesi ilede arasının iyi güzel olmasını istiyor bence.

emin misin,kendisi birilerinin gelini olmaktan rahatsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…