evliliğin ilk bir yılı hep sıkıntılı mı geçiyor yahu

konu sahibi kısacası kayınvalidesindende ilgi bekliyor benimsenmek istiyor. nişanlıyken böyle değillerdi şimdi neden böyleler diyor.
kayınvalidesi ilede arasının iyi güzel olmasını istiyor bence.

Annesiyle 3-4 kez konuşuyomuş günde
Kayınvalide de 3-4 kez aramalı mı yani ?

Ben olsam bıkarım, annem bile arasa bıkarım. İşteyim her zaman müsait olamıyorum ve telefon muhabbetlerini sevmiyorum
Belki kayınvalide de sevmiyordur, saygısızlık yoksa dert edinelecek bi durum yok

konu sahibi kısacası kayınvalidesindende ilgi bekliyor benimsenmek istiyor. nişanlıyken böyle değillerdi şimdi neden böyleler diyor.
kayınvalidesi ilede arasının iyi güzel olmasını istiyor bence.

insanın hayatta her istediği olmuyo sevdiğimiz adamı seçebiliriz ama onun anne ve babasını kafamıza göre seçemeyiz bide konu sahibi ne yapıyo peki karşı tarafa, anca şikayet aramıyolar surat asıyolar vs, belkide kv aranmayı bekliyo hani büyük olan benim onlar beni arasın gibi belki feodal bi kadın böyle düşünüyo olabilir

Ben en çok oturmayan kısmı merak ettim
Eşinden hiç bahsetmiyo neredeyse , varsa yoksa kayınvalide
Evliliğin oturmasının 5 saatlik uzaklıkta kayınvalide ile ne ilgisi var, arıyo fişekliyo dese belki ama aramıyomuş bile kadın

emin misin,kendisi birilerinin gelini olmaktan rahatsız

bence olamamaktan rahatsız kendisini gelin gibi hissetmiyor hissettiren kayınvalidesi yok o yüzden rahatsız gibi..
bence onu üzen sebebler arasında bu başı çekiyor yani ailesini bu kadar özlemeside hep bu yüzden çünkü kendisini yalnız hissediyor diye düşünüyorum..

sen beni anladın yorumların gösteriyor dalgaya alan vah çok üzüldüm gibi yorum yazan arkadaşlar hiç yazmasın bence saygı biraz

kaynana gelinle arasına mesafe koymuş belli ki,kaynana yakın olmak istediğinde geline burada öğüt verilmiyor mu mesafe koy diye.gelin mesafe koyarsa iyi,kaynana mesafe koyunca kötü mü oluyor
ayrıca dikkatini çekerim konu sahibine yakın olan annesi,kaynana 5 saat uzakta....

Son düzenleme:

sen kaç yıllık evlisin herşeyin yerli yerine oturdu mu ki farklı bir aileye girdin diyalogların eşinle aynı evde paylaşmanın değişik alışkanlıkların hepsine alıştın yani

gelin gibi nasıl hissedilir, bazı kaynanalar var evimi temizle yemeğimi yap günlerime gel diyo mesela o şekilde olsa kendini gelin gibi hisseder mi, yoksa onada mı konu sahibi karar verecek bana şöyle şöyle davranın ben o şekilde kendimi gelin gibi hissedicem gibi, anlatmak istediğim gelinin gelinlikten anladığı ile kv'nin gelinden beklediği farklı ise nolucak bence çok kurcalamamak lazım

Ailesi 40 dk uzaklıkta kayınvalidesi 5 saat, yanlış anlamadıysam :44:
Yalnızlık çekiyosa annesiyle de görüşebilir ki bence tercihte böyledir normalde
Eşi sorun etmiyo yani annem bizi aramıyo ben yalnızım diye, gelin mi ediyo

sen kaç yıllık evlisin herşeyin yerli yerine oturdu mu ki farklı bir aileye girdin diyalogların eşinle aynı evde paylaşmanın değişik alışkanlıkların hepsine alıştın yani

Konu ben değilim ama sorduğun için cevaplayayım 2 yıllık evliyim
Tabi ki şaşırdığım durumlar oluyo ama dediğim gibi herkesin ailesi bir olamaz ki

Aynı evde yetişen iki kardeş bile fikir ayrılığı yaşarken
Farklı kültür ve ailede büyümüş insanların fikir ayrılığı yaşaması çok normal
Önemli olan orta yolu bulmaktır

Eşinden bahsetsen anlarım ama 5 saat uzaklıkta kayınvalidenin ne zararı var anlamadım

ben mesafeden yana biri değilim iyiysen iyi gelirler anlayışındayım.. bence ne gelin nede kaynana mesafeli olmamalı..
hıı baktın tanıdın iyi değiller ne yaparsan yap aynılar o zaman koy mesafeni tabi..
ve benimde kayınvalidem yada kayınbabamla aramda sıkıntılar olsaydı bende üzülürdüm zaman zaman olmuyorda değil bende kırabiliyorum onlarda ama sorunlar konuşarak halledilebiliyor..

konu başlıgını görünce borçtan falan bahsediyosun sanmıştım bence 40 dk lık mesafe çok kısa bide ben şimdi ailemin olduğu ilçede oturuyorum ama seneye 14 saat uzaklıkta oturacam napıcam ben off

belkide söylediğin gibi yapmalı kv si bilemem o kadarını ben sadece konu sahibi bence bunlardan yakınıyor demek için yazdım.
ama bence istediği mesafesiz bi ilişki aradığı zaman telefonlarına çıkan onunla dertleşen bi sıkıntın var mı diye soran evine gittiğinde güleryüz gösteren bi kayınvalidesi olsun istiyor..
kim istemez ki iyi kayınvalide

Ne zararı mı var ramazan bayramından başlıyor kurban bayramı için baskı yapmaya 9 gün kalırsın bari diyor oğluna benim kendime ayıracak vakte ihtiyacım yokk gibi o da açıkça ben 4 gün gelirim 3 gün de tatile gideriz diyemiyor açıkça çok yoğun çalıştığı için tatil günlerine çok ihtiyacımız var annesinden çekinio ben açıkça nie söylemiyosun diyorum kızar diyor bişey yapmak bi yere 2 gün kaçsak gizli gidiyoruz kurbanda da iznim 5 gün dedi açıkça dese 5 gün geldik diğer günler kendimize ayıracağız die

canım benim kv diktatör gibi bir kadın herkesi yönetmeyi seviyo iki oğul birde koca artı 3 kız kardeşinide kendi bakmış okutmuş iş sahibi yapmış bunun getirdiği bi özgüven ve ben bilirim havası var, bende dik kafalıyımdır bizim ilişkimiz deli deliyi görünce çomağını saklarmış ilişkisi, bende daha başka bi kv hayal ederdim ama elimdeki bu belki kayınvalidemde başka türlü bi gelin hayal ediyodu ama elindeki benim, oğlu beni sevdi ben oğlunu sevdim sevdiğim adamın annesi bu, 50 küsür yaşındaki kadın benim keyfim için değişmez bende onun için değişmem bunu bi kısır döngüye çeirmenin alemi yok konunun başlığı ile içerik alakasız evlilik iki kişiliktir oturması oturmamasıda eşlerle ilgili bişeydir kv ile ilgili değil, 3. 5. kişileri çok dahil ettiğin zaman cılkı çıkar

Demek ki sorun eşinde
Kayınvalide uzak olduğundan, istiyo
Oğlu : Anne 9 gün değilde 4 gün kalırız diyemeyediğinden sorun yaşıyosunuz

Senin annen de 5 saat uzak olsa o da gelin kalın der
Ama senin ne dediğin önemlidir annene

kaynanası arayıp soranlarda gelip burada konu açıyor.kaynana arıyor diye telefonları kapatıyorlar.telefona çıkmadıklarında merak edilip kapıya geliniyor diye şikayet edenler var.

bak şimdi oldu demek ki eşin tavrını koyamıyo ben artık evliyim düzenim bu diyemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…