- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
evliliğin oturmasını ona bağlamadım ki sorumluluk ev içi işleri oturtma diyaloglar yani.ben annemle günde 3-4 kez konuşurum çok ilgiili bir anneyle yetiştiğim için KV nin oğulyla bile iletişimi garip gelio davranışları
canım benim kv diktatör gibi bir kadın herkesi yönetmeyi seviyo iki oğul birde koca artı 3 kız kardeşinide kendi bakmış okutmuş iş sahibi yapmış bunun getirdiği bi özgüven ve ben bilirim havası var, bende dik kafalıyımdır bizim ilişkimiz deli deliyi görünce çomağını saklarmış ilişkisi, bende daha başka bi kv hayal ederdim ama elimdeki bu belki kayınvalidemde başka türlü bi gelin hayal ediyodu ama elindeki benim, oğlu beni sevdi ben oğlunu sevdim sevdiğim adamın annesi bu, 50 küsür yaşındaki kadın benim keyfim için değişmez bende onun için değişmem bunu bi kısır döngüye çeirmenin alemi yok konunun başlığı ile içerik alakasız evlilik iki kişiliktir oturması oturmamasıda eşlerle ilgili bişeydir kv ile ilgili değil, 3. 5. kişileri çok dahil ettiğin zaman cılkı çıkar
kaynanası arayıp soranlarda gelip burada konu açıyor.kaynana arıyor diye telefonları kapatıyorlar.telefona çıkmadıklarında merak edilip kapıya geliniyor diye şikayet edenler var.
bak şimdi oldu demek ki eşin tavrını koyamıyo ben artık evliyim düzenim bu diyemiyo
bnde bunu diyorum biz de bir aileyiz planımız bu die çat die diyecek mi ilerleyen zamanda daha oturmadı yani anlatamıyrum
Hatta yat kalk dua etki, kayınvalide sadece bayramlarda arıyo çağırıyo
Yoksa diğer günlerde de çağırsa eşin koşacak gibi
canım benim kv diktatör gibi bir kadın herkesi yönetmeyi seviyo iki oğul birde koca artı 3 kız kardeşinide kendi bakmış okutmuş iş sahibi yapmış bunun getirdiği bi özgüven ve ben bilirim havası var, bende dik kafalıyımdır bizim ilişkimiz deli deliyi görünce çomağını saklarmış ilişkisi, bende daha başka bi kv hayal ederdim ama elimdeki bu belki kayınvalidemde başka türlü bi gelin hayal ediyodu ama elindeki benim, oğlu beni sevdi ben oğlunu sevdim sevdiğim adamın annesi bu, 50 küsür yaşındaki kadın benim keyfim için değişmez bende onun için değişmem bunu bi kısır döngüye çeirmenin alemi yok konunun başlığı ile içerik alakasız evlilik iki kişiliktir oturması oturmamasıda eşlerle ilgili bişeydir kv ile ilgili değil, 3. 5. kişileri çok dahil ettiğin zaman cılkı çıkar
ona kalsa çağırır tabi ki arada gideceğiz onuun da bir ailesi var eşim yoğun çalışıo o yüzden haftasonları da dolu ama bizim birbirimize ayıracağımız zamana ihtiyacımız oluo doğal olarak
Eşinle direk konuştun mu
Annen veya başkası, bişey sorduğunda bana da sormadan plan yapma lütfen
Biz artık eşiz, birbirimizin fikirlerini almalıyız. Ben sana yapsam hoşuna gider mi gibi ?
konu sahibi kendine gel.çocuk musun? şu yazdıklarına bir bak allah aşkına.
Eşinle direk konuştun mu
Annen veya başkası, bişey sorduğunda bana da sormadan plan yapma lütfen
Biz artık eşiz, birbirimizin fikirlerini almalıyız. Ben sana yapsam hoşuna gider mi gibi ?
herşey çok iyi çok güzel yazdıkların çok doğru fakat ben senin gibi evliliğin iki kişilik olduğuna inanmıyorum evlendiğin zaman aile ilede evleniyorsun bu benim düşüncem..
ama bir araya geldiğiniz zaman aranız iyi anladığım kadarı ile güler yüzle sohbet muhabbet edebiliyorsunuz olması gereken bu konu sahibinin istediğide bu sanırım ama onlarda olmayan senin ve kayınvalidenin yaptığı şey siz kaçmamışsınız ki birbirinizden..
burda önceden iyi olan sonradan soğuk davranmaya başlayan bi kayınvalide var ben olsam konuşurdum ne oldu ne değişti diye ..
katılmıyorum evlendiğinde ailelrle de evleniyosun
Konuştum zaten onun fikri de benimle aynı yönde oluyor yani ora çok kalmsk istemiyor biraz da gezmeye ayırmak istiyor gelgelelim annesinin az kaldık die yapacağı tavırdan tafradan da tırsıyor sinirleniyorum
madem ailelerlede evleniyosan kv çağırdığındada gidilecek neticede eşin ailesinden uzakta ama sen yakındasın
Ne zararı mı var ramazan bayramından başlıyor kurban bayramı için baskı yapmaya 9 gün kalırsın bari diyor oğluna benim kendime ayıracak vakte ihtiyacım yokk gibi o da açıkça ben 4 gün gelirim 3 gün de tatile gideriz diyemiyor açıkça çok yoğun çalıştığı için tatil günlerine çok ihtiyacımız var annesinden çekinio ben açıkça nie söylemiyosun diyorum kızar diyor bişey yapmak bi yere 2 gün kaçsak gizli gidiyoruz kurbanda da iznim 5 gün dedi açıkça dese 5 gün geldik diğer günler kendimize ayıracağız die
ama bak arada fark var benim eşim annem çağırdı hurra gidiyoruz hurra geliyoruz demez annem kızar diye pısmaz pısıyosa ben eşime bilenirim kv'ye değil, ben de eşim de ailelere karşı durmamız gereken yeri biliriz, annem kasımda bana geldi 15 gün kalırım dedi anne 10 gün yeter dedim 10 günlük rapor alırım evde birlikte takılırız dedim bunu diyebildim diyebilirim anneme aynı şekilde eşimde ailesine bu çizgiyi çeker, doğumda ankaraya gidicem annemde kalıcam 2 ay doğum sonrasıda 1.5 ay kalsak 3.5 ay orda olucam belki kv kp bunu sorun ediyodur ama eşim bunu bana söylemez kendi halleder ve konuyu kapatır bu açıdan evet evlilik iki kişiliktir söylemlerin aynı olacak ki haa bunlar karı koca desin karşı taraf, ben anamın babamın her sözüne gitsem eşim de eza öyle yapsa ne olur, 3 aylık evli arkadaşım boşanacak mesela bu yüzden 3 ayda kız anasının evinden geri gelmedi en ufak şeyde elde bavul yollara düştü sanırım evlilik iptali davası açılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?