evliliğin ilk bir yılı hep sıkıntılı mı geçiyor yahu

biri oğlunun evlendiğini kabul ederse diğeri de başka bi hayatnın başladığını kabul ederse sorun yok ever

bu yorumdan sonra evlenmekten soğudum biraz:26:

bu yorumdan sonra evlenmekten soğudum biraz:26:

yok kesinlikle amacım o değildi, evlilik tabiki güzel bişey bu söylediğim yanları olduğu kadar çok güzel yanları da var ama ilk zamanlar birazcık çok azıcık insan zorlanabiliyor, sonuçta üniversiteye gittiğimiz zaman da ilk sene zorlanıyoruz ama sonraki seneler gelmek istemiyoduk. Buda öyle bir şey

ahh cnm benim yaa kıyamam sana. Ağlama kız bak bende yeni gelinim çok şükür çok fazla zorluk çekmedim. ama sen üzülme tamam mi

ahh cnm benim yaa kıyamam sana. Ağlama kız bak bende yeni gelinim çok şükür çok fazla zorluk çekmedim. ama sen üzülme tamam mi

yok ağlamıyorum ilk 1-2 hafta zorlandım şuan gayet iyiyim çok şükür teşekkür ederim, hayırlı olsun seninde inşallah hep mutlu olursun

yok ağlamıyorum ilk 1-2 hafta zorlandım şuan gayet iyiyim çok şükür teşekkür ederim, hayırlı olsun seninde inşallah hep mutlu olursun
Amin cnm benim. bak ne güzel sevdiğin adam yanında. yasaklar yok serbesetsinresmen. böyle düşününce evlilikte ufakçık şeyler gidiyor.:) 2 gün sonra evlilik yıldönemimi:)

hem pastam dursun hem karnım doysun mantığında olsam banane onlardan zaten uzaktalar konuşsam nolur konuşmasam nolur die düşünürdüm kendi ailem burda banane derdim böle bencil düşünmüyorum uslubunuz ilginç geldi aynı sıcaklık olmasa bile sıcak davranmak gerekir 5 saat uzaktan gelmiş nadir gördüğün insana

ilk aylar benim için zor oldu,herşeye alınıyordum

tabiki hergün olmasada arada tartiışmalar oluyordu ..şimdi daha iyi 7 aylık evliyim..

zamanla oturuyor herşey

Yazdığım -tek- yorumu 2 kere alıntılayıp, 2 farklı yorum yapmanız da bana ilginç geldi..?!!

Son düzenleme:
aman sen kendine üzüntü verme kıyamam ben

hayırdır,sabah ki yorumuma yanıt vermek için niye bu saati bekledin

ben yokken de konu çok değişmiş.sabah kaynana arayıp sormayan,aile ilişkileri soğuk biriyken,gnde oğlunu 2-3 kez arayan biri olmuş.oğluyla günde 3 kez konuşuyorsa nasıl ilişkileri soğuk acaba.

ayrıca eşin senin gibi düşünüyormuş,senin yanındaymış daha ne istiyorsun.kaynanan kalmanızı istiyor diye neden dert ediyorsun.sende annene sadece bayramda gitsen,senin annen de aynı tepkiyi verir emin ol

Sevgili Egem,

Bir cok yorumunda haklisin, bir cok tespitinde de haklisin. Ama bu arkadaslar daha genc, ailelerinin evinden yeni cikmislar, o yuzden zorlaniyorlar tabi. Belki hayata daha onceden tek baslarina atilsalardi bu kadar zorlanmazlardi. Bazilari duygusaldir bazilari deyildir meselesi gibi.Acikcasi bazen neden dalga gecer gibi yorum yaziyosun onu anlamiyorum ben. Birak birazcik naz yapsin, bunda ne kotuluk var? Nolmus yani ? Zaten yakinda hayatin butun sorumlulugu omuzlarina binicek, nolmus bu yeni gelinler birazda istedigi gibi mutlu olsa yeni evliliklerin tadini cikarsa ? Annesiyle gorussun istedigi kadar, kocasi da kendi annesiyle gorussun istedigi kadar. Nolmus yani? Herkes evlenir evlenmez neden super davranislar bekler ki genc insanlardan.

Son düzenleme:
biri oğlunun evlendiğini kabul ederse diğeri de başka bi hayatnın başladığını kabul ederse sorun yok ever

Sevgili konu sahibi arkadasim. Sana bir ablan olarak su tavsiyeyi vereyim eyer kabul edersen. Su anin tadini cikar derim. Cunku elinde sadece su an var. Yok buraya gidilecek yok su gelecek yok su olucak diye stres yapip bu en guzel gunlerini daha olmamis seyler icin heba etme derim. Yada su bunu soylemis, su bunu istiyor, bunlar icinde kendini strese sokman emin ol hic bir seyi deyistirmez sadece sana zarar verir. Herkesin fikri kendinedir, herkes insan oldugu icin, herkesin de senin isteklerin oldugu gibi onlarinda hakli olarak istekleri olucaktir. Once bunu kabullenirsen bazi seyler seni fazla strese sokmaz. Sonucta sunu da unutma, kayinvaliden de esinin annesi, kendi anneni dusun ve onu da dusun. Ama insanlarin senden beklediklerini yaparsin yapamazsin bu ayri konu, sana tavsiyem kendini incitmiyecek sekilde, kendi isteklerinden seni mutsuz etmiyecek sekilde taviz verip; kendini karsindaki insanin da yerine koyarak orta yerde bulusman. Emin ol hem sen mutlu olursun, hem esin mutlu olur hem de cevrendekiler.

Evlilik zor istir, sonucta bir kisiyle evlenmiyorsun, uzgunum ama tum aileyle evleniyorsun hem sen hem de esin.

Hadi saglicakla kal

konu sahibinin bir derdi yokki.hayatı istediği gibi zaten annesine yakın yaşıyor.istediği gibi gidiyor geliyor.ona karışan yok.bayramdan bayrama gördüğü kadının kalın demesiyle dertlenmeye çalışıyor.
ayrıca neden benim yorumlarıma takıldın

Kusura bakma, takilma deyil benimki. Bir suredir bu forumlari takip ediyorum, bir cok konuyu okudum. Yorumlarin aklimda kalmis diyelim :) dedigim gibi guzel yorum yapiyorsun, direk soyluyosun . Beyeniyorum tarzini, ama boyle yeni genc gelinleri gorunce ben cok kiyamiyorum, hele de nazli olanlari gorunce. O yuzden yorumuna cevap vermeden edemedim. Kusura bakma tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…