Yani olay şundan ibaret;
"Hem eşimle aynı evde mutlu mesut yasayalim,
Hem ailemden kopmayayım,
Hem kayinvalideden de ilgi göreyim,
Ama tatil günleri bize kalsın.. Istedigimiz zaman ziyarete gidip gelelim.."
Hem pastam dursun hem karnım doysun..
Toplam yazılanlardan anlaşılan bu..
Bunu saglayamamaniz için de çok büyük bir sorun yok ki ortada..?
bu yorumdan sonra evlenmekten soğudum biraz:26:evet galiba öyle oluyor canımbi anda sanki eşini çok seviyosun iyiki evlendim diyosun bi anda niye evlendim ailemin yanında ne güzel onlarla birlikte mutluydum diyosun... bende böyle oluyo tabi seni bilemem. bir de nişanlılık yada sevgililik dönemi ile evlilik çooook farklıymış insan başta bocalıyor, eşin daha rahat davranmaya başlıyor senin yanında çekinen en ufak sesini yükseltmeyen insan birden bi rahatlama yaşıyor sanki o üstüne üstelik bir de aile özlemi, yeni eve alışma çabaları, eşinin ailesiyle kaynaşma dönemi, eşinin akrabalarının sana olan merakı falaaan derken insan bi bakıyor ki bunalmış daralmışşşş
bu yorumdan sonra evlenmekten soğudum biraz:26:
bu yorumdan sonra evlenmekten soğudum biraz:26:
evet galiba öyle oluyor canımbi anda sanki eşini çok seviyosun iyiki evlendim diyosun bi anda niye evlendim ailemin yanında ne güzel onlarla birlikte mutluydum diyosun... bende böyle oluyo tabi seni bilemem. bir de nişanlılık yada sevgililik dönemi ile evlilik çooook farklıymış insan başta bocalıyor, eşin daha rahat davranmaya başlıyor senin yanında çekinen en ufak sesini yükseltmeyen insan birden bi rahatlama yaşıyor sanki o üstüne üstelik bir de aile özlemi, yeni eve alışma çabaları, eşinin ailesiyle kaynaşma dönemi, eşinin akrabalarının sana olan merakı falaaan derken insan bi bakıyor ki bunalmış daralmışşşş
ahh cnm benim yaa kıyamam sana. Ağlama kız bak bende yeni gelinim çok şükür çok fazla zorluk çekmedim. ama sen üzülme tamam mi
Amin cnm benim. bak ne güzel sevdiğin adam yanında. yasaklar yok serbesetsinresmen. böyle düşününce evlilikte ufakçık şeyler gidiyor.:) 2 gün sonra evlilik yıldönemimi:)yok ağlamıyorum ilk 1-2 hafta zorlandım şuan gayet iyiyim çok şükür teşekkür ederim, hayırlı olsun seninde inşallah hep mutlu olursun
Amin cnm benim. bak ne güzel sevdiğin adam yanında. yasaklar yok serbesetsinresmen. böyle düşününce evlilikte ufakçık şeyler gidiyor.:) 2 gün sonra evlilik yıldönemimi:)
teşekkürler cnmm:)maşallah
Yani olay şundan ibaret;
"Hem eşimle aynı evde mutlu mesut yasayalim,
Hem ailemden kopmayayım,
Hem kayinvalideden de ilgi göreyim,
Ama tatil günleri bize kalsın.. Istedigimiz zaman ziyarete gidip gelelim.."
Hem pastam dursun hem karnım doysun..
Toplam yazılanlardan anlaşılan bu..
Bunu saglayamamaniz için de çok büyük bir sorun yok ki ortada..?
ilk aylar benim için zor oldu,herşeye alınıyordum
tabiki hergün olmasada arada tartiışmalar oluyordu ..şimdi daha iyi 7 aylık evliyim..
zamanla oturuyor herşey
hem pastam dursun hem karnım doysun mantığında olsam banane onlardan zaten uzaktalar konuşsam nolur konuşmasam nolur die düşünürdüm kendi ailem burda banane derdim böle bencil düşünmüyorum uslubunuz ilginç geldi aynı sıcaklık olmasa bile sıcak davranmak gerekir 5 saat uzaktan gelmiş nadir gördüğün insana
aman sen kendine üzüntü verme kıyamam ben
ben 22 yıllık evliyim ben bile alışamadım..bir türlü rahatlık beni bulmadı..evlilik ne zaman oturmaya başlıyor sizce arkadaşlar ben alışamadım sanırım
hayırdır,sabah ki yorumuma yanıt vermek için niye bu saati bekledin
ben yokken de konu çok değişmiş.sabah kaynana arayıp sormayan,aile ilişkileri soğuk biriyken,gnde oğlunu 2-3 kez arayan biri olmuş.oğluyla günde 3 kez konuşuyorsa nasıl ilişkileri soğuk acaba.
ayrıca eşin senin gibi düşünüyormuş,senin yanındaymış daha ne istiyorsun.kaynanan kalmanızı istiyor diye neden dert ediyorsun.sende annene sadece bayramda gitsen,senin annen de aynı tepkiyi verir emin ol
biri oğlunun evlendiğini kabul ederse diğeri de başka bi hayatnın başladığını kabul ederse sorun yok ever
Sevgili Egem,
Bir cok yorumunda haklisin, bir cok tespitinde de haklisin. Ama bu arkadaslar daha genc, ailelerinin evinden yeni cikmislar, o yuzden zorlaniyorlar tabi. Belki hayata daha onceden tek baslarina atilsalardi bu kadar zorlanmazlardi. Bazilari duygusaldir bazilari deyildir meselesi gibi.Acikcasi bazen neden dalga gecer gibi yorum yaziyosun onu anlamiyorum ben. Birak birazcik naz yapsin, bunda ne kotuluk var? Nolmus yani ? Zaten yakinda hayatin butun sorumlulugu omuzlarina binicek, nolmus bu yeni gelinler birazda istedigi gibi mutlu olsa yeni evliliklerin tadini cikarsa ? Annesiyle gorussun istedigi kadar, kocasi da kendi annesiyle gorussun istedigi kadar. Nolmus yani? Herkes evlenir evlenmez neden super davranislar bekler ki genc insanlardan.
konu sahibinin bir derdi yokki.hayatı istediği gibi zaten annesine yakın yaşıyor.istediği gibi gidiyor geliyor.ona karışan yok.bayramdan bayrama gördüğü kadının kalın demesiyle dertlenmeye çalışıyor.
ayrıca neden benim yorumlarıma takıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?