Şanslısın demekki dünyada çapında bir elin parmağını geçmez bu tarife uyan erkek
İnşlh , ama canım emin ol odun erkelere ne verirsen onu almıyorsun, çok seviyorsun can yücelin dediği gibi asla vazgeçmez bu benden gözüyle bakıyor, ama benim anladığım şu ki kıymet bilmeyen adamdan asla bir şey çıkmaz .. Allah daim etsin mutluluğunuNe görmek istersen onu görürsün.
Ne verirsen onu alırsın.
O seni Allahın emaneti olarak görür ebediyete kadar,emanete gözü gibi bakarsa.
Sende onu Allah için seversin.
Evet şanslıyım; Çünkü kadına inanılmaz değer veren bir kocam var .
Rabden Dilerim tüm evlilikler gül bahçesinde cennete dönüşür.
Erkekler kadınları,bir mücevher gibi değerli kılar,gözü gibi bakar.
Herkes mutlu olur ve Ölümden sonrada birlikte yaşamak isteyecek kadar AŞIK ÖLÜR.
İnşlh , ama canım emin ol odun erkelere ne verirsen onu almıyorsun, çok seviyorsun can yücelin dediği gibi asla vazgeçmez bu benden gözüyle bakıyor, ama benim anladığım şu ki kıymet bilmeyen adamdan asla bir şey çıkmaz .. Allah daim etsin mutluluğunu
mutluyum havam 1500 hıhAy sorma şunu şimdi basar burayı kocişiyle hava atan kk hatunları
katılıyorum.mutluyum ..! AMA... Bazen düşününce acaba hiç evlenmese miydim ya da başkası ile evlensem hayatım daha mı farklı olurdu diye düşünmüyor değilim...
Evliliği yürüten çok fazla etken var benim için en önemlisi sadakat, gerisi şiddet aldatma yoksa bir şekilde çözülebilecek şeyler benim gözümde...
Bu iş birazda aileden gelme alışkanlıklar, hayattan ve eş adayından beklentilerle alakalı bir durum ama şunu söyleyebilirim %100 mükemmel eş yada evlilik diye birşey yoktur. Zaman zaman maddi manevi herkes sorun yaşar, önemli olan sorunları uzatmadan kısa sürede çözüme ulaştırmaktır.
Evliliğin geneline bakınca mutlu iseniz yola devam, değilseniz devam etmenin anlamı yok bence.
neden?Arkadaşlar benim en büyük sorunum şehvet yok,tutku yok, cinsellik yok.
2 buçuk aylık evliyim
Allah artırsın bacım ne diyelim darısı bizemutluyum havam 1500 hıh
Ne güzel düşünüyorsun canım Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana da cümlemizede..Kocisci ne demek bilmiyorum. Ama benim mutluluğum için bu kadar didinen adamı el üstünde tutmayı seviyorum. İnşallah bir bebekle taçlanır yuvamız.
mutluluk tanımı da kişiye göre değişir;Degilim ayrica ben hic mutlu evlilik de gormedim rol yapiyorlar bence cok mutluyuz rolu.
Ay çok teşekkür ederim mutlu ettin beni ne güzel dua... ne demiş Hz. Muhammet sana ait, küçük bir ev ve hayırlı bir eş benim de hayalim tamda bu işteAminn
Dedim ya ; seni bir emanet gibi görseydi seni incittiğinde ,teni kesilirdi,derisi yırtılırdı acıyı zehir gibi yutardı.
Ama erkeklerin genelinde bir merhametsizlik var.
Dilerim seninde sayfalarca anlatıp bitiremediğin kadar sana meftun sana aşık sana şefkatli bir kocan olur .Amin...
inşallah.Allah artırsın bacım ne diyelim darısı bize
Evlendim hemen hamile kaldım düğünüm eşyalarım hepsi borçmş sonradan öğrendim. Eşim çalışıyordu ama eve iki yüz elli gram kıyma girmiyordu borçlar yüzünden. Makarna yemekten bi hal olduk üstüne birde hamile kaldım doğum parasını borç almıştım. Çocuğum oldu biraz toparlandık derken eşim işsiz kaldı. Bir kaç ay perişan olduk. Hatırlıyorum da son bir TL kalmıştı bende masanın üstünde yeğenim görünce teyzem benim olsun mu demişti. Olsun tabi ki demiştim kara kara da düşünüyorum ekmeği ne ile alacağım diye. Yeğenim eve gidince o bir TL yi almayı unutmuştu. Çok sevinmiştim. Ekmek alacağım diye. Bir kere aileme yansıtmdm asla. Sonra eşim daha iyi bir iş buldu. Tam rahat edeceğiz derken. İşe alındığı gün tutuklandı. Hemde suçsuz yere. 5 yıla yakın yatarı var bir yılı bitti sayılır. Oğlumla kaldık öyle bir başımıza ama MUTLUYUM. Eşimi çok seviyorum. Rabbim ona sağlık sıhhat versin. Bana ve yavrusuna kavuştursun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?