Evliliginde mutlu olanlar kim?

Evliliğimde..

• Ankete Katılan
    263
  • This poll will close: .
Şanslısın demekki dünyada çapında bir elin parmağını geçmez bu tarife uyan erkek

Ne görmek istersen onu görürsün.
Ne verirsen onu alırsın.
O seni Allahın emaneti olarak görür ebediyete kadar,emanete gözü gibi bakarsa.
Sende onu Allah için seversin.

Rabden Dilerim tüm evlilikler gül bahçesinde cennete dönüşür.
Erkekler kadınları,bir mücevher gibi değerli kılar,gözü gibi bakar.
Herkes mutlu olur ve Ölümden sonrada birlikte yaşamak isteyecek kadar AŞIK ÖLÜR.

Son düzenleme:
İnşlh , ama canım emin ol odun erkelere ne verirsen onu almıyorsun, çok seviyorsun can yücelin dediği gibi asla vazgeçmez bu benden gözüyle bakıyor, ama benim anladığım şu ki kıymet bilmeyen adamdan asla bir şey çıkmaz .. Allah daim etsin mutluluğunu

Aminn
Dedim ya ; seni bir emanet gibi görseydi seni incittiğinde ,teni kesilirdi,derisi yırtılırdı acıyı zehir gibi yutardı.
Ama erkeklerin genelinde bir merhametsizlik var.
Dilerim seninde sayfalarca anlatıp bitiremediğin kadar sana meftun sana aşık sana şefkatli bir kocan olur .Amin...

en sorunların zirve yaptığı zamanlarmızda dahi totale baktığımda evliliğimde ve hayatımda mutlu olduğumu gördüğüm için evliliğime devam ettim. sorunları da aştık çok şükür bin şükür. evliliğimin balayını 4 sene bittikten sonra yaşamaya başladım resmen

evlilikte sorunların olması ayrı, mutsuz olman ayrı. eğer mutsuzsan neden devam edesin ki zaten. biraz daha gözlemle evliliğini, sorunlarınız ne hiç bilmiyorum ama totale baktığında kendini mutsuz buluyorsan seçenekleri değerlendirmelisin

mutluyum ..! AMA... Bazen düşününce acaba hiç evlenmese miydim ya da başkası ile evlensem hayatım daha mı farklı olurdu diye düşünmüyor değilim...
Evliliği yürüten çok fazla etken var benim için en önemlisi sadakat, gerisi şiddet aldatma yoksa bir şekilde çözülebilecek şeyler benim gözümde...
Bu iş birazda aileden gelme alışkanlıklar, hayattan ve eş adayından beklentilerle alakalı bir durum ama şunu söyleyebilirim %100 mükemmel eş yada evlilik diye birşey yoktur. Zaman zaman maddi manevi herkes sorun yaşar, önemli olan sorunları uzatmadan kısa sürede çözüme ulaştırmaktır.
Evliliğin geneline bakınca mutlu iseniz yola devam, değilseniz devam etmenin anlamı yok bence.

katılıyorum.
mesela kv yi önceden tanısaydım evlenmezdim.
tamam eşim çok şükür iyi biri, çocuklarımızla mutluyuz.
ancak kızlarım da babaanne, hala, amca, kuzen bilsin, her akraba ile kalabalık aile olalım, sınırlar aşılmadan.

düğün de cenaze de çevre ile oluyor.

kısmet böyleymiş.

Kocisci ne demek bilmiyorum. Ama benim mutluluğum için bu kadar didinen adamı el üstünde tutmayı seviyorum. İnşallah bir bebekle taçlanır yuvamız.
Ne güzel düşünüyorsun canım Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana da cümlemizede..

Degilim ayrica ben hic mutlu evlilik de gormedim rol yapiyorlar bence cok mutluyuz rolu.
mutluluk tanımı da kişiye göre değişir;
1. kattaki komşum mutluymuş. çünkü alışmış ve sıfır beklentiyle yaşıyor. kocası ruhsuzun biri.

2. kattaki kv kp ile birlikte yaşıyor. o da mutlu. çünkü kv si teyzesi ve ona göre bu normal.

3. kattaki karı koca çok bağıran bir çift ama mutlular. bakışlarından belli.

4. kattaki komşum kocasıyla ayrı evde yaşıyor. çünkü kocası annesini yalnız bırakamazmış. o da mutluyum diyor çünkü onun için başarı, kv ye rağmen boşanmamak.

Ay çok teşekkür ederim mutlu ettin beni ne güzel dua... ne demiş Hz. Muhammet sana ait, küçük bir ev ve hayırlı bir eş benim de hayalim tamda bu işte

Öyle zor şeyler yaşadım , öyle sinandim ki (aldatma ,dayak falan değil ,eşle ilgili de değil ) .. mutluluk başka bişey ama ..nelerden ne cikarabileceginle alakalı ..tutar 2 sene önceki mevzuyu taze tutarsan , sürekli geçmişle meşgul olursan ,geleceğin mutsuz olur tabi ..benim geçmeyen acılarım var , çok kayıplar verdim .. bunlara takılı kaldım bir süre .. yalnız kalmak istedim ,devamında boşanmak ..eşim hic bırakmadı elimi ,geçecek dedi ..hiç geçmedi ..Üstüne yeni kayıplar eklendi ..şimdi tedavi görüyorum .. birşeyler daha kolay artık ..eşime ,çocuklarıma bakıp gülümsüyorum ..buda mutluluk sebebi çünkü varlar ve yanımdalar ,bin şükür ..

Ilk iki yılım zehir yılıydi ara sıra kavga etsekte bir buçuk yıldır mutluyum sayılır su kızım yemek yese gelişimi yasitlarina yetisse daha mutlu olacam bunada şükür

Burada evliliği problemli olanları daha sık görmeniz normal, mutlu insan neden gelip buraya konu açsın ki? Derdi olan açıyor konuyu.. Soruya gelince, biz de mutluyuz çok şükür..

mutluyum ALLAH'a şükür severek evlendim 4 yıl oldu
dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim

çok üzüldüm ve bir okadarda sevindim mutlu olmanıza inş
eşinize bir an önce kavuşursunuz
desteginiz varmı şimdi ?

mutsuzdum diplerden ölümlerden dönüp rabbimin yardımıyla mutluluga adım attım.çok şükür sana ya rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…