• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizde Sahiden Mutlu Musunuz?

witchy35

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
213
57
13
35
Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..

SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?

Karşılıklı saygı sevgi olmadan mutluluk mümkün değil. Önce onu seviyomusunuz düşünün sonra sorunlarınızı gözden geçirin ve sakince konuşun. Olmadı şimdi herkesin söyleyeceği gibi evlilik terapisti mi neyse o arkadaşa gidin :)
ben eşim benim kötü günümde yanımda olur mu diye bakıyorum ama maalesef ki iyi günümde bile hep bir geçimsizlik yaşıyoruz..

Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..

ben eşim odaklıyım eşim ben odaklı. sürekli biribirimizi mutlu etmeye çalışıyoruz o yüzden sürekli mutluyuz. ama bu birazda ufak şeylerle mutlu olmaya bağlı. ben geçen gün eşime bir kutu çokomel aldım. birde hediye paketi yaptım. ondan mutlusu yok kaç gündür =)

basliga cevabim evet

cok iyi anlastigim , cok iyi dost oldugum bir adamla evliyim , kavga etmeyiz , fikir ayriligina dustugumuz kinularda birbirimize saygi gosteririz, ayni seyleri yapmaktan keyif aliriz , dunyaya ayni pencereden bakariz..

seviyoruz da birbirimizi yani mutlu olmamamiz icin hicbir sebep yok

Cok mutluyum rolu yapmaniza gerek yok bence. Herkes her an mutlu olamiyor. Onemli olan ortalamasi. Herkes tartisir,kavga eder. Ama hakaret olmamali,hakaret sozlu siddettir. Agzinizdan cikan seylere hakim olmalisiniz. Sonra geri donusu olmayabiliyor.

Konu başlığına ithafen.. Allah'a şükür.. 2.5 yıllık evliyim, ilk yılım zor geçti ama son1.5 yıldır, doğru düzgün tartışmadık bile eşimle. İkimiz de anlayışlıyız birbirimize karşı, birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz, birbirimizi sıkmıyoruz, maddi olarak hesabımız bir, senin benim param yok, "biz" olabildik bence. Mutluluğun tanımı tam olarak ne bilmiyorum ama evimde vakit geçirmek benim için huzur demek. Kendimi huzurlu hissediyorum eşimin yanında. Geçen gün bana "Allah senden razı olsun" dedi, yazarken bile gözlerim doluyor gerçekten, bunu duymak o kadar önemli ki. Ne bilim öyle işte

Bende bu soruyu o kadar çok merak ediyordum ki, eşimle mutlumuyum acaba diye? O kadar çok tarttım ölçtüm biçtim, aylarca yanımda yatmayıp salonda yatmayı tercih eden adamla ne kadar mutlu olunabilirdi?
Sonunda ayrı ayrı mutlu olmaya karar verdik.. Boşanıyoruz :)
Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve mutlu olmak hepimizin hakkı.

Konu başlığına ithafen.. Allah'a şükür.. 2.5 yıllık evliyim, ilk yılım zor geçti ama son1.5 yıldır, doğru düzgün tartışmadık bile eşimle. İkimiz de anlayışlıyız birbirimize karşı, birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz, birbirimizi sıkmıyoruz, maddi olarak hesabımız bir, senin benim param yok, "biz" olabildik bence. Mutluluğun tanımı tam olarak ne bilmiyorum ama evimde vakit geçirmek benim için huzur demek. Kendimi huzurlu hissediyorum eşimin yanında. Geçen gün bana "Allah senden razı olsun" dedi, yazarken bile gözlerim doluyor gerçekten, bunu duymak o kadar önemli ki. Ne bilim öyle işte
ne mutlu size, böyle gerçek mutlulukları bulmak zor..
Allah daim etsin..

Mutluyum huzurluyum, kapıyı heyecanla gülerek açtığım bir eşim var.
Telefonda oyun oynar, dan diye son söylenecek lafı başta söyler, beni sinir ettiği bazı kişisel özellikleri vardır ama;

Hastayım dediğimde ateşime bakar çocuğun altını değiştirir.
Yemek yapamadım dediğimde hadi dışarda yiyelim yada ben getireyim der.
Arkadaşlarımla buluşucam dediğinde çok gecikme sağa sola çok bakma süslenip gidiyosun aklımı sende bırakma derim:)
Maddi olarak en iyisini yapmak ister, yapamadığında altınlarımı al boz benim ne işime yarıyoki derim.

Ha birde,Dibine kadar kavga etsekte en fazla 2 gün küs kalırız ve asla birbirimize hakaret etmeyiz.
Kendime ederim ama ona etmem. Karakterim bu sanırım hiç kimsenin gururunu kırmam, ben böyle olduğum için oda özen gösterir.

Biz çocuk olduktan sonra çok fazla tartışır olmuştuk daha sonra bazı sebeplerden dolayı aramızda büyük anlaşmazlıklar oldu boşanmanın eşiğinden döndük ,terapiste gittik.Dediği herşeyi olmasa da elimizden geldiğince uyguladık öyle böyle yürüdü zoraki gibi benim içim çok kırgındı hayal ettiğim gibi değildi daha sonra ben kendime ve eşime liste yaptım sevdiğim huylar sevmediğim huylar ondan da istedim sonra oturduk konuştuk herşey daha ılımlı daha güzel olmaya başladı anlaşamadığımız bişi olduğunda ikimizde konuşmadan başka odalara geçiyoruz biraz sakinleşip öyle konuşuyoruz.Şu an 7 yıllık evliyiz 2 yıl önce falan oluyor bu yazdıklarım ama 2 yıldır evliliğimin ilk zamanlarından çok daha mutlu ve huzurluyum artık herşeyin dengesini kurabiliyoruz.

Bazen çok mutlu olduk, bazen delirecek kadar mutsuz, bazen çok eglendik, bazen sıkıntıdan birbirimizi yedik, bazen beni eşimden başkası anlamaz dedik, bazen birbirimize bakıp kim bu yabancı dedik, bazen bütün gece uzun uzun sohbet ettik, bazen tek kelime etmeden yatağa girdik, bazen seviştikten sonra sarılıp uyuduk, bazen kıçımızı devirip horladık.
Şimdi ben kendi adıma tekrar aşık olma aşamasımdayım. Flört ediyorum. Tavlarsam ne ala...

niye rol yapıyorsunuz ki? rol yapanlar yüzünden rol yapmayanlar kendilerini sorguluyorlar sonra kocalarla kavga gürültü. :confused: neyse öğrendik de artık kavga etmiyoz :KK53:

Beni benden çok düşünen seven biriyle mutlu olmamak mümkün değil ki :KK36: biz ayna gibiyiz birlikte olduğumuzda çok mutluyuz ben şuan işteyim yarım saat geçsede eşimin yanına gitsem sarılsam diye saniye sayıyorum çok özlüyorum onu :KK19:

Beni benden çok düşünen seven biriyle mutlu olmamak mümkün değil ki :KK36: biz ayna gibiyiz birlikte olduğumuzda çok mutluyuz ben şuan işteyim yarım saat geçsede eşimin yanına gitsem sarılsam diye saniye sayıyorum çok özlüyorum onu :KK19:
kaç yıllık evlisiniz? yeni evli ya da liseli aşıklar gibi olan bu duygularınızı nasıl muhafaza ettiniz?

Back
X