- 10 Kasım 2017
- 213
- 57
- 13
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah daim etsin..hrkesin evliliği dört dörtlük olmuyor maalsesef 19 yıllık evliliğmde herşeyi yaşadık hemen hemen, ama ne ben onsuz yapabildim ne o bensiz ,çok şükür bu günümüze
ben eşim benim kötü günümde yanımda olur mu diye bakıyorum ama maalesef ki iyi günümde bile hep bir geçimsizlik yaşıyoruz..Karşılıklı saygı sevgi olmadan mutluluk mümkün değil. Önce onu seviyomusunuz düşünün sonra sorunlarınızı gözden geçirin ve sakince konuşun. Olmadı şimdi herkesin söyleyeceği gibi evlilik terapisti mi neyse o arkadaşa gidin :)
ben eşim odaklıyım eşim ben odaklı. sürekli biribirimizi mutlu etmeye çalışıyoruz o yüzden sürekli mutluyuz. ama bu birazda ufak şeylerle mutlu olmaya bağlı. ben geçen gün eşime bir kutu çokomel aldım. birde hediye paketi yaptım. ondan mutlusu yok kaç gündür =)Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
ne mutlu size, böyle gerçek mutlulukları bulmak zor..Konu başlığına ithafen.. Allah'a şükür.. 2.5 yıllık evliyim, ilk yılım zor geçti ama son1.5 yıldır, doğru düzgün tartışmadık bile eşimle. İkimiz de anlayışlıyız birbirimize karşı, birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz, birbirimizi sıkmıyoruz, maddi olarak hesabımız bir, senin benim param yok, "biz" olabildik bence. Mutluluğun tanımı tam olarak ne bilmiyorum ama evimde vakit geçirmek benim için huzur demek. Kendimi huzurlu hissediyorum eşimin yanında. Geçen gün bana "Allah senden razı olsun" dedi, yazarken bile gözlerim doluyor gerçekten, bunu duymak o kadar önemli ki. Ne bilim öyle işte
niye rol yapıyorsunuz ki? rol yapanlar yüzünden rol yapmayanlar kendilerini sorguluyorlar sonra kocalarla kavga gürültü.Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
kaç yıllık evlisiniz? yeni evli ya da liseli aşıklar gibi olan bu duygularınızı nasıl muhafaza ettiniz?Beni benden çok düşünen seven biriyle mutlu olmamak mümkün değil kibiz ayna gibiyiz birlikte olduğumuzda çok mutluyuz ben şuan işteyim yarım saat geçsede eşimin yanına gitsem sarılsam diye saniye sayıyorum çok özlüyorum onu
![]()