• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizde Sahiden Mutlu Musunuz?

Asla mutlu değilim, asla mutlu olmayacağım... çünkü 8 yıllık evlilikte hiç fikrim, önceliğim, isteklerim olmadı. Onun ailesiyle birlikte onlar nasıl istiyorsa öyle yaşadım.. bugünkü aklım olsa... ama yok.. yıllarım gitti gençliğim gitti sağlığım gitti.. hiçbirine hakkımı helal etmiyorum

uzgunum mutlu degilim birkac gun once evlilik ile alakali bir konuda mantik evliligi yaptim ben seni hic seviyorum demedim sana dedi.sonrada sevismek istedi.sadece surekli sevismek istiyor.ama sevmiyormus ve mantik evliligi yapmis.kizdigimi anlayinca saka yaptim diyor.sirf sevismem diye.benim icin bombos bir adam sokaktaki siradan bir adamdan hic bir farki yok.sevgisini ilgisini hissetmiyorum zaten.

Neden devam ediyorsunuz peki

Ben esim eve gelince huzur bulanlardanim.Cok mutsuz oldugum gunlerde oldu ama bu onsuz olmami dusundurmedi bana hic.Bu yil 20 yil olacak..dile kolay 20 yil..en uzgun oldugum anlarda basimi omzuna koyup agladigim,derdimi dinleyen mutlu etmek icin elinden geleni yapan bir hayat arkadasi o..benim diger parcam.
Ozellikle su donem yani bacagim kirildi ameliyat oldum 1 aydir yuruyemiyorum,cocuk gibi bakiyor bana.Yemegimi getiriyor,dus alirken yardim ediyor,bunalmiyim diye benimle oyunlar oynuyor vs..dunyaya onunla gelmisim gibi hissediyorum.Sanki hep vardi..
Bu arada hergun mutlu degiliz.Deli gibi de kavga ederiz.Bazen icimden cok agir sozler soylerim ona..ama icimden:KK66:

Maşallah sizr allah im daim etsin :) bana da versin. Amin :)

Soğuk bir akşam.bir pideciye yaşlı bir amca ve teyze girmiş.bir masaya oturmuşlar.amca bir pide bir salata birde ayran söylemiş.sipariş gelmiş amca pideyi ikiye bölüm yarısını teyzenin önüne koymuş.sonra tabaktaki salatayi ikiye bölüp tabaginkarsi tarafına ittirmis.ayran bardaginida ortaya koymuş.önce kendisi bir yudum içiyor sonra teyze iciyormus.herkes ne tatlılar diye onları izliyormuş sonra farketmislerki teyzenin önündeki pide ve salata olduğu gibi duruyor arada ayrandan iciyormus.orda çalışanlardan biri dayanamamış sormuş.izin verin bensize bir pide ismarlayayim.yaşlı amca teşekkür ederim ama biz halimizden memnunuz 50 yıldır biz herseyimizi böyle paylasiriz..bunun üzerine genç adam ama teyze siz neden salatanizi pidenizi yemiyorsnz neyi bekliyorsunuz.dislerimi bekliyorum ..demiş teyze.paylaşmak mutlu eder

Asla mutlu değilim, asla mutlu olmayacağım... çünkü 8 yıllık evlilikte hiç fikrim, önceliğim, isteklerim olmadı. Onun ailesiyle birlikte onlar nasıl istiyorsa öyle yaşadım.. bugünkü aklım olsa... ama yok.. yıllarım gitti gençliğim gitti sağlığım gitti.. hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
Cok korkunc...insan hic evlenmez, en azindan kendi anam babamla yasadim, onlarin hizmetini gordum der.

8 yil ucurum bi rakam degil gerci. Hala genc oldugunuza inaniyorum.

Cok korkunc...insan hic evlenmez, en azindan kendi anam babamla yasadim, onlarin hizmetini gordum der.

8 yil ucurum bi rakam degil gerci. Hala genc oldugunuza inaniyorum.
Hizmet edebileceğim bi babam yok kurulu düzen yoktu annemle beraber dayımın yanında kalıyorduk.. işim gücüm var ama çocuklarım var onların düzeni var psikolojisi var... 30 yaşındayım ama 80 yaşında gibi hissediyorum

Hizmet edebileceğim bi babam yok kurulu düzen yoktu annemle beraber dayımın yanında kalıyorduk.. işim gücüm var ama çocuklarım var onların düzeni var psikolojisi var... 30 yaşındayım ama 80 yaşında gibi hissediyorum
Ya bari birlik yasamaya hayir deyin artik. Resti cekseniz hic mi kaybetme korkusu yok adamin?
30 cok genc bi yas; kendinizden vazgecmeyin.

Ya bari birlik yasamaya hayir deyin artik. Resti cekseniz hic mi kaybetme korkusu yok adamin?
30 cok genc bi yas; kendinizden vazgecmeyin.
Evimiz yapılıyor, inanın artık ne ev ne koca gözümde yok.. hiç-bir şey kıymetli değil gözümde çocuklarımdan başka

Evimiz yapılıyor, inanın artık ne ev ne koca gözümde yok.. hiç-bir şey kıymetli değil gözümde çocuklarımdan başka
Insallah yeniden huzur ve mutlulugu yakalarsiniz. Belki bir yardim alip gecmisi de gecmiste birakabilirsiniz o zaman.

Sizin mutlu olmaniz onemli. Bi tanecik hayatimiz var di mi? Ruh saglimiz en buyuk oncelik.

Insallah yeniden huzur ve mutlulugu yakalarsiniz. Belki bir yardim alip gecmisi de gecmiste birakabilirsiniz o zaman.

Sizin mutlu olmaniz onemli. Bi tanecik hayatimiz var di mi? Ruh saglimiz en buyuk oncelik.
Haklısınız, umarım dediğiniz gibi olur...

Bir yıllık evliliğimde bir gün kavga kıyamet bir gün süt liman genel olarak mutlu sayilmam ama sabretmeye karar verdim
Belki evliliğe alışamadık henüz belki ileride daha güzel olacak herşey ikimiz de çabalıyoruz yeni, yeni düzelmeye başladık gibi..

Konu başlığına ithafen.. Allah'a şükür.. 2.5 yıllık evliyim, ilk yılım zor geçti ama son1.5 yıldır, doğru düzgün tartışmadık bile eşimle. İkimiz de anlayışlıyız birbirimize karşı, birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz, birbirimizi sıkmıyoruz, maddi olarak hesabımız bir, senin benim param yok, "biz" olabildik bence. Mutluluğun tanımı tam olarak ne bilmiyorum ama evimde vakit geçirmek benim için huzur demek. Kendimi huzurlu hissediyorum eşimin yanında. Geçen gün bana "Allah senden razı olsun" dedi, yazarken bile gözlerim doluyor gerçekten, bunu duymak o kadar önemli ki. Ne bilim öyle işte
Çok tatlı yazmışsınız yüzümde tebessüm oluştu. Allah mutluluğunuzu daim etsin birbirinizden ayırmasın

Her evliligin dinamigi farklidir.
O yuzden baska evliliklerle kendi evliliginizi kiyaslarsaniz mutsuz olursunuz daha cok.

Evlilikte sorun her evde olur, ama bu kriz yonetimini ne kadar yapabildigin, orta yolu bulup ne derece uzlasabildiginle alakalidir. Ayni dili konusup ayni duygulari paylasamadigin ve saygi duymadigin (hakaretin tek sebebi) bir insanla evlilik zaten yurumez.

Çok şükür,mutluyuz..
tabi ki tartışmalarımız oluyor,zor zamanlar geçirdik ama iyiyiz..
kendinizi de değiştirmeyi deneyin.

Back
X