EVLİLİK AŞAMASINDA GEÇMİŞ

Yine yapar mı ondan emin olamıyorum. Sonuçta 4-5 yıl sürmüş alışkanlık olmamıştır umarım. Prezervatif kullandım diyor bu şekilde de hastalık olur mu

Evlenince de yapmaz umarım. Ya alışkanlık yaptı ise diye korkuyorum. Eskott olayları falan.

Ben karakteri , insanlığı, yardım severligi açısından iyi olmasından bahsediyorum. Nmaz müslüman olduğumuz için yapmamız gereken bir ibadet ve buna da başladı diye mutlu oluyorum hepsi bu
Mutluluklar dilerim

Ona aşığım. Ve çevresine karşı çok iyi biri. Biraz maddi olarak varlıklı değil biraz da bu geçmiş sorunu var

7-8 cm anca cinsel organı o yüzden dediğinin doğru olduğunu düşünüyorum

7-8 cm anca cinsel organı o yüzden dediğinin doğru olduğunu dusunu
Hayır , acaba evlenince de böyle alışkanlık olacak bir durum olur mu diye, aslında kendimi rahatlatmak için yazdım size. Olur da birisi yaşı ilerlermis cinsellik yaşamış olabilir gerçek bir ilişkiye sahip olduktan sonra yapmaz içiniz rahat olsun der mi diye...

Daha ne sorunu olsun? Para yok, cinsellik yok... ay bu aşk ne allah askina ya? Benim mi içim geçmiş?
Ayrıldığımı düşünüyorum. Geçmişi yüzünden ona haksızlık ettiğimi düşüneceğim bir ömür. Kalbi çok temiz özel biriisim oara yok pul yok. Yakışıklılık yok. Benden 9 yaş büyük ama onda bana iyi gelen sohbeti insanlığı var emin olamıyorum.

Ateşe yürümek isteyen biri için daha fazla soyleyecek sözüm yok.

Resmi nikah olmuş , cinsel paylaşım olmuş. Peki nasıl bir tavsiye istiyorsunuz ?
Cinsel paylaşım değil sadece birbirimizi biraz tanımak gibi.. istiyroum ki bekarken istediğini yapmakta özgür evlenince aşık olunca neden yapsın ki diyecek birini istiyorum ki içim rahatlasin..

Akıl oyunu gibi cevaplarınız. Resmi nikah yapılmış halen evlenince diyorsunuz. Evlilik cüzdanı elinizde anlattığınıza göre.

Bu soruların cevabı gerçekten önemliyse nikahtan önce sormalıydınız ; geç olsun güç olmasın diyorsanız aldığınız cevapları okuyup değerlendirin.

Cinsel paylaşım değil sadece birbirimizi biraz tanımak gibi.. istiyroum ki bekarken istediğini yapmakta özgür evlenince aşık olunca neden yapsın ki diyecek birini istiyorum ki içim rahatlasin..

O zaman siz günlüğünüze duymak istediğiniz cevapları yazın. Siz yokken yazılan sayfalarda aradığınız tür bir cevap yok çünkü.

Birlikteligim olup olmadığını bile sormadı. Oldu ise bir önemi yok dedi kendisininkini öğrendikten sonra. Benim senden öyle bir şey bekleme hakkım yok dedi. Hataya düşüyordum pişmanlık duyuyordum sonra yeniden düşüyordum nefsim ağır geliyordu dedi

Evlenince de yapmaz umarım. Ya alışkanlık yaptı ise diye korkuyorum. Eskott olayları falan.
Alışkanlık yapmış olabilir. Çünkü devamlı olmuş birşey. Misal senede 1 2 kere olmuş olsa belki böyle düşünmem ama sürekli olduğu için kıyaslama durumu illa ki olur

Özgüvensiz biri , namaz sadece tövbe ettiği için söylüyorum. İyi diye kastetmemim sebebi hayatta çok yardımsever iyi niyetli biri olmasından kaynaklı, nişanlım pek yakışıklı biri değil, biraz da baskıcı bir ailede büyümüş çok kültürlü çok güzel okullardan mezun. Yurt dışında bir iş kurmuş vs ama ozguvensiz kadınlar konusunda hele çok ozguvensiz. İleride yeniden yapar mı geçmişi yüzünden onu bırakmalı miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…