İyi biri onu geçmişi yüzünden bırakmak istemiyorum. İleride yeniden yapar diye de korkuyorumBir de eskortla birlikte olmasına değil de ona duygu beslemiş olmasına mı takıldın.
Canım sen çok duygusalsın ya bu adam daha çok üzer seni. İnan sevgi aşk bir yere kadar mantığına da uysun biraz.
Geçmişi yüzünden ona haksızlık etmemek için (sizin düşünceniz), kendinize haksızlık ediyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsunAyrıldığımı düşünüyorum. Geçmişi yüzünden ona haksızlık ettiğimi düşüneceğim bir ömür. Kalbi çok temiz özel biriisim oara yok pul yok. Yakışıklılık yok. Benden 9 yaş büyük ama onda bana iyi gelen sohbeti insanlığı var emin olamıyorum.
Buranın sistemini bilmediğim için yeniden girememiştim görmedim yorumlarınızı. Prezervatif kullanmış. Hastalık yine de kapar mi bilmiyorum. Yeniden yapar mı onu da bilmiyorumsevmediğim şey; konuyu açıp çıkmış arkadaş
hastalık kapmadığına emin misiniz?
ya size de bulaşırsa Allah korusun
birde cinsel yönden kompleksli sanki
çekersiniz bu adamdan
Aşk gözümü kör etti ama yine de bu konu hep soru isareti olarak kaldı. Düğüne 6 ay var . Kafam karışık.Akıl oyunu gibi cevaplarınız. Resmi nikah yapılmış halen evlenince diyorsunuz. Evlilik cüzdanı elinizde anlattığınıza göre.
Bu soruların cevabı gerçekten önemliyse nikahtan önce sormalıydınız ; geç olsun güç olmasın diyorsanız aldığınız cevapları okuyup değerlendirin.
Suan resmi ve dini nikahlı eşim Allah katında ve resmiyette öyle. O yüzdenBöyle dürüstlük olmaz olsun. Adam tüm cinsel yaşamını anlatmış , yetmemiş size uzvunu da göstermiş. Hakikaten içi dışı bir.
Prezervatif kullanmış hastalık bulaşır mı ? Evet üzüntü konsuunda aynen dediğiniz gibi duygular içerisindeyim. İstese anlatmazdi diyorum. Dürüst ve iyi biri ama geçmişi ağır geliyor. Herkesin olur mu böyle şeyler bikmiyorumKardeşiyle kıyas yaptığına göre anladığım kadarıyla sen keşke geçmişi temiz olsaydı gibi bir üzüntü yaşıyorsun sadece. Keşke hiç sevişmeseydi diyorsun. O ise boyut konusunu bil ve şaşırma diye anlatmış bence. Hatta tepkini ölçmek istemiş. Hastalıklı olup olmaması daha önemli değil mi bu noktada? Çünkü günaha girmiş de olsa olan olmuş. Tövbe de etse kendine, namaz da kılsa kendine.
Bence geçmişin temizliğinden çok bu kısımla ilgilen. Ki anlatmayabilirdi de. Evlenmene ne kadar var, nikah kıyıldı mı bilmiyorum ama test anında çıksa ne yapacaktın?
Çok teşekkür ederimAnlatmasa iyiymiş, bulaşıcı zührevi hastalıklar konusunda test isteyin öncelikle. Geçmiş geçmiştir, sizinle yeni bir hayata başlıyor, bence duyduklarınızın tamamını unutun. Pek çok erkeğin hayatında böyle dönemler olduğunu düşünüyorum ben, bunun defosu dürüst olması, cinsel anlamda eksiği varsa tedaviye ihtiyacı varsa bunları evlenmeden çözmesini isteyin, o sorunlar çözülmezse asıl sorun etmeniz gereken şeyle karşı karşıya kalırsınız. Boyut sorunu varsa bunu telafi edecek çözümler öğrenmeli mesela
Böyle şeyler evlenince insanın aklına daha çok geliyorİlk günlerde söyledi ama gözüm görmedi başta. Zamanla kafama daha çok takıldı iyice aşık oldukça ve detayları öğrendikçe
Bulaşır bir de istediği kadar kullansın mutlaka takmadan sürtündüğü olmuştur bulaşan çoktan bulaşmıştır bu bir. İkincisi ufaklık çok sıkıntılıysa gerçekten evlendikten sonra siz sıkıntı çekersiniz. Cinsellik evlilikte çok çok önemli ufacık sorun dengeyi bozar. İyi düşünün derim.Prezervatif kullanmış hastalık bulaşır mı ? Evet üzüntü konsuunda aynen dediğiniz gibi duygular içerisindeyim. İstese anlatmazdi diyorum. Dürüst ve iyi biri ama geçmişi ağır geliyor. Herkesin olur mu böyle şeyler bikmiyorum
Lutfen once bi kendinizi tokatlamak suretiyle kendinize getirin.Prezervatif kullanmış hastalık bulaşır mı ? Evet üzüntü konsuunda aynen dediğiniz gibi duygular içerisindeyim. İstese anlatmazdi diyorum. Dürüst ve iyi biri ama geçmişi ağır geliyor. Herkesin olur mu böyle şeyler bikmiyorum
Nikah zamanı kan vermişti o kan mi Elisa dediğiniz? Bilmiyeoum ne düşüncem ne yapcam şimdiden yoruldumÜlkemizde erkeğin de kadının da cinselliğe ulaşması zor. Bu yüzden eskort ilişkisine kötü bakmıyorum. Ancak birkaç kötü nokta var.
1. Hep aynı kadınlara gitmesi. Biriyle birlikteliği olmayan erkeklerin çoğu ya eskorts gider ya da bardan kafeden oradan buradan tek gecelik ilişki kovalar burası normal. Ama hep aynı kadına gitmez erkekler. Yani sadece cinsel anlamda beraberlik kurulan kadına süreklilik aramak sıkıntılı. Bağımlılık artıyor çünkü.
2. Birçok kadınla beraber olduğu için siz bi elisa testi isteyin. Hpv falan bulaşmasın.
3. Ufak tefek sorun. O sorun aslında bütün bunların sebebi.
Bir kere daha detaylı düşünün derim ben.
Bir de eskorta o kadar para yedireceğine cinsel organı için tedavi olsaydıLutfen once bi kendinizi tokatlamak suretiyle kendinize getirin.
15-20 gunluk iliski yalan muhtemelen, ya daha uzun ya da platonikti. Kimse 15-20 gunluk bir sey icin inandigi seylerden vazgecmez
Hadi diyelim cok incindi eskorta gitti (bence olmamali ama oldu) neden devam etti? Neden ayni eskortlar? Neden bunla sene?
Veeee en onemli kisim: cinsel organinin kucuk olmasini ciddi problem ediyor, bence bosanin. Kompleksi sizi yer bitirir, onrunuz curur bu adamla, gerek yok
Aynen öyle evlilik umudu bitmiş. Hayatım böyle geçerdi sanıyordum diyor. Sadece namaz değil çok iyi biri normalde de. Ama pek yakışıklı değil. Kızların çoğu tercih etmemis. Özgüveni yok. Parası yok. Okumuş kültürlü biri yurt dışında yaşıyor falan amanyine de eksikliği çok. Evlenince yine yapar mı ne yapmalıyım bilmiyorum2 haftalık kız arkadaşı rencide etmiş olabilir. ilk kez duyduysa kızın şikayetini, daha önce kimseden duymamışsa, ilk o zaman farkına vardıysa eeee haliyle bunalıma girmiştir. o konuda deneyimli, profesyonel insanlardan destek almaya çalışmıştır. bunu dürüstçe paylaşmak da her babayiğidin harcı değil, kabul etmek lazım. sen nerdesin adam nerde. adamceğiz sevilebileceğinden, evlenebileceğinden umudunu kesmişti belki yani arkadaşım sen meseleyi anladın mı? bir mesele varsa bile o senin mesele ettiğin şey değil. odağı değiştir, gözünü dört aç. kimseyi üzmemek lazım ama asıl kendin üzülme sonunda.
Teşekkür ederimİnsan merak ediyor okey ama bence geçmişi çok bilmemek en iyisi. Eskiden böyle değildim çok kurcalardım her detayı öğrenmek isterdim. Yaşadığım boşanmanın bana en büyük katkısı da bu konularda olgunlaşmak oldu sanırım. Benimle birlikte olduğu günden itibaren geçerli benim için. Bana sadık mı, güven kıracak şüphelenecek hareketleri var mı, bana gerekli özeni gösterip sevgisini belli ediyor mu? Bu sorular benim için önemli olan artık. Benden öncesi hiç hiç umrumda değil bence sizinde olmasın.. Sonuçta bizimde geçmişte birileri oldu ki ben evlendim boşandım. Hayatıma giren kişinin de böyle olması gerekiyor ki hayat bize zehir olmasın.
Çok teşekkür ederim, aynı kişilerle olması üzüyor ya alışkanlık olduysa diyeGeçmişte olan şeylere bu kadar takılmayın. Herkes hata yapar hepimiz hata yaptık bitti gitti. Özgüvenini kıran şeyler için de artık teknoloji çok ilerledi. İlaçlar ameliyatlar falan.. bi araştırın.
Birlikte olabilecek kadın kız sevgili bulamaz. Parasi yok yakışıklı değil etkilemeyi bilmez vs vsEskorta para verip yatan, bunu midesi alan erkeğe sümüğümü atmam kafa yapısı iğrenç geliyor bana bu erkeklerin. Sevip bişeyler yaşasıysa saygı duyarım.
Dediğiniz doğru. Mutlu edeceğini düşünüyorum tabi gerçek bir ilişki yaşamadım bol keseden konuşmak istemem ama benim asıl sorum aynı kişilerle beraber olmasının alışkanlık yapıp yapmadığı.Kadının derdi zaten boyu falan değil, adamın geçmişi. Ben burada deneme tahtası ol falan demedim. Bir erkek isterse cinsel oranını hiç kullanmadan eşini zirveye çıkarabilir. Erken boşalma sorunu varsa tedavi de olabilir. Bahsettiğim şey dolaylı yoldan buydu.
Ayrıva bu ülkede hala kadınların çoğu "deneme"den evleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?