EVLİLİK AŞAMASINDA GEÇMİŞ

Nişanlıyız ama dini ve resmi nikahimiz yapıldı resmi işlemlerden dolayı. Niye yalan söyleyim ben
Evlendiniz mi sahiden bu adamla O kadar şey yazıldı etti dikkate almayacaksanız neden konu açtınız. Yazık ettiniz kendinize böyle biriyle evlenerek. Memlekette adam kalmadı sanki…

Bu kadar detayı vermek zorunda değildi, evlenmeden önce cinsel bişeyler yaşadım deseydi. Kimse birlikte olacağı kişinin daha önce ne yaşadığını sormamalı, öğrenmemeli. Ne yaşadığı beni ilgilendirmez ama böyle detay vererek anlatsa soğurdum.

Çok teşekkür ederim

Nişanlıma ben kendi yorumlarımla söyleyecek olursam kimse bakmamaid . Biraz kilolu imiş 140 kg gibi bir kilo. Çopek yakışıklı değil. Parası yok. Aslında cinselliğin çok rahat yaşandığı bir ülkede büyümüş ama yok ona kimse bakmamış. Dürüst olduğuna gerçekten inanıyorum. Oafedersiniz ortalamanın altında bir oejis boyu var özgüveni yok. Eğitimli biri kültürlü biri ama özgüvensiz. Bu yüzden bu yolla tatmin olmuş belli ki. Ayağım kaydı sözü s şöyle bir kere gidiyordum pişmanlık duyuyordum sonra tekrar yaşıyordum dedi. Seni tanıdım aşık old iş m beni birinin seveceğini gördüm o konuları kapattım dedi.Tovbe ettim dedi. Çok iyi huyları da olan biri sadece ilerde yine o kadınlarla görüşür mi u diye düşünüyorum

Parası yok demişsiniz parası olmayan birisi eskorta bu sıklıkla nasıl gider

Allah iyi İnsanlarla karşılaştırsın ama tekrar oraya yönelmesi muhtemel. O kişi onu tatmin etmiş ki devamlı olarak belli kişiye gitti. Kıyaslama yapacak bence yaptığı kişide bir eskort. Sizi üzmek istemem ama durum bu şekilde

7 aydır nişanlıyız. Öyle bir durum yaşanmadi eminim ama ilerisini bilmiyorum

Valla ablacım özgüvensiz, kimsenin bakmadığı erkekler kimi bulup evleniyor diyordum meğer senmişsin başka yorum yapmıyorum

Ya evlenince yine yaparsa soruları kafamı karıştırıyor
Sizde onu asagılamazsanız yapmaz bence.diger kızlar assalıyormus diye yapmış ya. Ama gecmişl sonucta su zamanda hangi erkek gercekten masum ki hangisinim geçmişi sandıgımız kadar temiz? Hepsi anlattıkları kadar.10 kişiyle yatmıstır ama sadece 1 ilşkşm oldu derler bizde dogru ya da yalan inanıyoruz yani.GÜnahınu almayayım.esim bana böyle bişey itiraf etse belki midem kaldırmaz bir ama gecmis gitmis dye de takmamaya calısrdım sonucta tövbesini etmiş evine yuvasına yönelmiş.ve ibadete yonelmiş bi adam kolay kolay tekrar yanlısa gitmez bence ya.kşmseyi kınama günahından haberin olabilir ama tövbesinden haberin olmaz. Ne alakaysa aklıma geldi.

Cinsel sıkıntılar
Eskortlardan gelmiş olabilecek cinsel hastalıklar

Bu ikisi zaten başlıca sorunlar
Evlenince düzgün normal bir cinsel hayatınız olmayabilir farkındasınız değil mi?

Hadi şimdi çok seviyor aşık. Böyle olduğu sürece yapmaz diyelim. Ama evlilik en ufak bir viraja girse azcık bir uzaklaşsanız aklına o kadınların gelmeyeceğinin garantisini kimse veremez hatta eskorta giden full hizmet gören ve buna alışmış bir adam buna tekrar ihtiyaç duyacaktır en ufak boşluğa düştüğünde..
Ayrıca bakın birilerini etkileyebiliyormuş

Çok harika bir söz var. Hiçbir kadın erkeğin rehabilitasyon merkezi değildir.

Zaten evlenmişsiniz olan olmuş. Çocuk oyuncağımı bu. İmzaları atalım gerisine bakarız gibi.

Kimse bakmaz ona diyebilecek kadar gözün açık. Ortada aşk flan yok. “Evlendin “ diye yoldan dönemiyorsun belli. Aile yapısı vs. Çekiniyor olabilirsin. Düğün dediğin 1 gün evlilik ömür boyu. Bu adamın ömür boyu psikoloğu olursun. Pışpışlarsın sürekli. Hadi koçum diye diye ömür biter. Normal bir aile olmak şöyle dursun tükendiğinle kalırsın.

Aynı yatağa girmek değil evlilik. Senin de ilgiye ihtiyacın olcak. Hamilelik hastalık. Onun dertlerinden sana sıra gelmez. Bu insan seni sömürmeye programlanmış. Böyle tipler alıngan olur. Sen ona sürekli gaz vermekten kendi yakıtını bitirirsin.

Neyse yine duvara konuştum yine. Duvarın da başını şişirmeyelim. Bir ömür mutluluklar. Görüşürüz cnm. Zira sen daha çoook konu açarsın.

[/QUOTE]
Cinsel sıkıntılar
Eskortlardan gelmiş olabilecek cinsel hastalıklar

Bu ikisi zaten başlıca sorunlar
Evlenince düzgün normal bir cinsel hayatınız olmayabilir farkındasınız değil mi?
Konu sahibi zaten "resmi ve dini nikahının olduğunu" söyledi..evlenmiş haberi yok daha

Nişanlıyız ama dini ve resmi nikahimiz yapıldı resmi işlemlerden dolayı. Niye yalan söyleyim ben
Yalan söylemeniz demeyelim de resmi olarak artık evli olmanızın anlatımınızda kendini belli etmesi diyelim ..adam artık resmi olarak eşiniz ..aşaması filan kalmamış yani ..evlisiniz.Bu konuları kafaya takmanın bir anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…