Evlilik aşamasında maddi sorunlar

Bana garip geldi. Benim eşim asgari ücret alır ama kaç sene önce 1200 araba taksidi öderken 1000 tl aldığını bilirim. O da eksideydi ama mülkü vardı. Ailevi sıkıntıları olabilir bilemiyorum ama bu haldeyken evlenmek istemesi doğru değil

Arabası yok maalesef... borsa da eridiğini söylüyor kendisi ama hangi hissedir ne kadar para yatırmış onları öğrenemedim...

Arabası yok maalesef... borsa da eridiğini söylüyor kendisi ama hangi hissedir ne kadar para yatırmış onları öğrenemedim...
0 olmaz hisse.ha yarısını kaybedersin paranın o olur.beklersin yükselir bir kaç aya.ya da onu satar başka hisse alırsın .kumarda sıfır tüketilir

Beni de şaşırtan bu oldu... bir ara kredi çekip borsada kaybettiğini söylemişti... oda kavga kıyamet kendinin bana tüm durumu anlatması gerekiyor aslında sorunca da bencil oluyorum...
Maasim nisanlinizla aynı, ben ev kredisi ödeyip, kreş parası verip, birazda kenara koyuyorum,mutfak masrafım falanda var tabi. O yüzden borsa ya da kumarda yüklü miktar kaybetmiş olmasi muhtemel.

Soruyorum aslında net cevap alamıyorum... iş kavgaya gelincede bencil oluyorum kendisi hata yapmış oluyor... bitirelim ben hatalarımın bedelini ödeyeyim tarzında konuşuyor... açıkçası kendimi suçlu hissettim bu yüzden danışmak istedim... sonuçta hepimiz eşit şartlarda dünyaya gelmiyoruz... ancak bende kafamdan belirsizlikler gitsin istiyorum... nelerle karşılaşacağım bilmek istiyorum... ama malesef olmuyor...

Mühendislerin maaşı o kadar

Göreceli bir kavram olsada bana göre guzel bir maası var. Ne kadar borcu oldugunu nedenini sebebini herseyı ogren. Sorumsuz birimi anlamıs olursun

Maasim nisanlinizla aynı, ben ev kredisi ödeyip, kreş parası verip, birazda kenara koyuyorum,mutfak masrafım falanda var tabi. O yüzden borsa ya da kumarda yüklü miktar kaybetmiş olmasi muhtemel.
bıtcoın kumarmı bıtcoınde kaybetmıstır sanırım

bıtcoın kumarmı bıtcoınde kaybetmıstır sanırım
Kumar değil diyorlar ama bana sorarsanız altın, döviz hariç hepsi kumar gibi geliyor. Garantici olduğum için belki de güvenemiyorum öyle şeylere. Azıcık asım ağrısız basım. Kimse kimseye bedava bişey vermez kafasindayim.

yakınımda ıyı para kazanıyor bıtkoınde kaybettı..kızkardesımın kocasıda borsada kaybettı

todex te mi sıfırlandı acaba :) çünkü 8 bin maaş alan ve 32 yaşında kaç yıldır çalışıyor kim bilir arabası olmasa bile rahatça evlenebilecek kadar birikimi olmaması tuhaf kötü alışkanlıkları da olabilri.

Evlenip gelen takılarla borcunu kapatacaktır. Sonra senin maaşın ev eşyalarının borcuna gider, o ailesine bakar.
Adam bes belli yolunacak kaz arıyor..
evlendıkten sonrada bu ıslerde para kaybeden cok..kızkardesımın kocası kaybettı borsada kızkardesım calısdı odedı
yınede konusturmaz kocasının arkasından..karı koca arasına karısmıycaksın:))

Adamda yatırım kafası yok açık ve net. 8 bin ve Türkiye şartlarında resmen hazine :) ailesine ne kadar yardımcı olursa olsun ister kredi borcu olsun nice insanlar var 3 bin TL maaşla 1.500 TL kredi ödeyen ama yine de geçinen. Dikkat edin altından başka bisey çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…