Aman ne yapayım onun sucuğunu kendinden ne hayır gördüm ki bogazimda kalır valizim kokar leş gibiSucugu 3 4 posete koy valizine al götür ciddiyim kapak olsun dolabi acip da sucugu goremeyince.
Salı günü gidiyorum inşallahGittiniz mi annenize ?
Ben sadece ilk yazdiginizi okudum sucuk olayına şaşırdım devamında da daha kotu şeyler varsa uzucuEvet öyle gerçekten sadece sucuk için mı diyorsunuz yoksa konuyu okudunuz mu merak ettim de
Neler yok ki demek dışarıdan bakınca sadece sucuk konusu bile bunu düşündürüyor zamanınızı ayırıp yazdığınız için teşekkürlerBen sadece ilk yazdiginizi okudum sucuk olayına şaşırdım devamında da daha kotu şeyler varsa uzucu
Sen geri gelmeyince tepkisini çok merak ediyorum ne yapacak acaba annenlerde internet var demi yaz buraya mutlakaAman ne yapayım onun sucuğunu kendinden ne hayır gördüm ki bogazimda kalır valizim kokar leş gibi
Yazarım tabiki amin inşallah sizinde herşey gönlünüzce olsun. Son bir gün kaldı ve ben karmaşık duygular icerisindeyim korkuyormuyum heyecanlımiyim bilmiyorumYaşadıklarınız beni çok etkiledi.. Konunuzu başından sonuna kadar takip ediyorum inşallah her şey gönlünüzce olur.. Gelişmeleri burdan yazın olur mu..
Değişeceğini sanmıyorum onun karakteri bu belki yine birşeyler vaad eder ama sonunda boşanır.internet paketim var ama simkart bile onun üzerine bütün aramalarim vs kontrol ediyor değişmeyi düşünüyorum net paketim olur tabiki yazarimSen geri gelmeyince tepkisini çok merak ediyorum ne yapacak acaba annenlerde internet var demi yaz buraya mutlaka
Aynen yalvar yakar geri dondermeye calisir yoksa kim çeker bu insanliktan çikmis adami vicdansizi asla degismez köpeklere bile surda yemek verirsin pesinden gelir gozlerinin icine bakar minnet duyar bu adam da o bile yok allah kadinlardan uzak tutsun baskasinin basini yakmasin insallah.Değişeceğini sanmıyorum onun karakteri bu belki yine birşeyler vaad eder ama sonunda boşanır.internet paketim var ama simkart bile onun üzerine bütün aramalarim vs kontrol ediyor değişmeyi düşünüyorum net paketim olur tabiki yazarim
En önemlisi de sevmiyorum zaten sevmediğim bir adamla niye ömrümü ziyan edeyim yaptıkları bir değil iki değil hangisini affedeyim ki kendime haksızlık yapamam ben çok iyi niyetli biriyim sanırım bunca yaptığına rağmen yine ona acıyorumAynen yalvar yakar geri dondermeye calisir yoksa kim çeker bu insanliktan çikmis adami vicdansizi asla degismez köpeklere bile surda yemek verirsin pesinden gelir gozlerinin icine bakar minnet duyar bu adam da o bile yok allah kadinlardan uzak tutsun baskasinin basini yakmasin insallah.
Allah insallah sana deger veren gozlerinin icine bakan birini cikarir karsinaEn önemlisi de sevmiyorum zaten sevmediğim bir adamla niye ömrümü ziyan edeyim yaptıkları bir değil iki değil hangisini affedeyim ki kendime haksızlık yapamam ben çok iyi niyetli biriyim sanırım bunca yaptığına rağmen yine ona acıyorum
Vicdanıma iyi niyetime yenik düşer onu affedersem bu defa kendimi asla affetmem kararım kesin bir daha bu eve asla dönmemAllah insallah sana deger veren gozlerinin icine bakan birini cikarir karsina
Bu adama hic acima yaptigi 1 degil 2 degil kimseye deger vermiyor sorunlari oldugu aşikar milletin delisini mi çekeceksin
Aman dikkat et belli etme gidecegini manyak adam bu sefer de engel olur mazallah. Paranin da hesabini iyi yap cok ihtiyacin olacak.Vicdanıma iyi niyetime yenik düşer onu affedersem bu defa kendimi asla affetmem kararım kesin bir daha bu eve asla dönmem
Annemden de bir miktar alacağım anlaşmalı bosanmaz ise avukata ihtiyacim olacak hemen bitsin istiyorum..Hiç belli etmiyorum gideceğimi o da hala yok evi su renge boyatacagim yok bu renge boyatacagim deyip duruyor kendi kendine bir kaç gün önce ona açıkladim zaten bosanacagim öyle konuştuk geçti gitti sanıyor herzamanki gibi ama ben belli etmiyorum tabii yoksa beni göndermezAman dikkat et belli etme gidecegini manyak adam bu sefer de engel olur mazallah. Paranin da hesabini iyi yap cok ihtiyacin olacak.
Bu cimrilikle evi nasil boyatiyor hayretAnnemden de bir miktar alacağım anlaşmalı bosanmaz ise avukata ihtiyacim olacak hemen bitsin istiyorum..Hiç belli etmiyorum gideceğimi o da hala yok evi su renge boyatacagim yok bu renge boyatacagim deyip duruyor kendi kendine bir kaç gün önce ona açıkladim zaten bosanacagim öyle konuştuk geçti gitti sanıyor herzamanki gibi ama ben belli etmiyorum tabii yoksa beni göndermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?