Evlilik böyle mi olur

Arkadaşlar son iki günüm kaldı heyecanlımiyim tedirgin miyim bilmiyorum dört yıldır yaşadığım bu eve balkonunda dert ortağım olan iğde ağacına çok alışmışım sonuçta yaşadığım ev karmaşık duygular icerisindeyim herşey normalmiş gibi davranıyorum dikkat çekmemek icin ama içim içimi yiyor iki gün sonra birdaha bu eve hiç dönmeyeceğim çok garip cesaretimi kaybetmek istemiyorum korkumu yenmek istiyorum

Yaşadıklarınız beni çok etkiledi.. Konunuzu başından sonuna kadar takip ediyorum inşallah her şey gönlünüzce olur.. Gelişmeleri burdan yazın olur mu..

Yaşadıklarınız beni çok etkiledi.. Konunuzu başından sonuna kadar takip ediyorum inşallah her şey gönlünüzce olur.. Gelişmeleri burdan yazın olur mu..
Yazarım tabiki amin inşallah sizinde herşey gönlünüzce olsun. Son bir gün kaldı ve ben karmaşık duygular icerisindeyim korkuyormuyum heyecanlımiyim bilmiyorum

Sen geri gelmeyince tepkisini çok merak ediyorum ne yapacak acaba annenlerde internet var demi yaz buraya mutlaka
Değişeceğini sanmıyorum onun karakteri bu belki yine birşeyler vaad eder ama sonunda boşanır.internet paketim var ama simkart bile onun üzerine bütün aramalarim vs kontrol ediyor değişmeyi düşünüyorum net paketim olur tabiki yazarim

Aynen yalvar yakar geri dondermeye calisir yoksa kim çeker bu insanliktan çikmis adami vicdansizi asla degismez köpeklere bile surda yemek verirsin pesinden gelir gozlerinin icine bakar minnet duyar bu adam da o bile yok allah kadinlardan uzak tutsun baskasinin basini yakmasin insallah.

En önemlisi de sevmiyorum zaten sevmediğim bir adamla niye ömrümü ziyan edeyim yaptıkları bir değil iki değil hangisini affedeyim ki kendime haksızlık yapamam ben çok iyi niyetli biriyim sanırım bunca yaptığına rağmen yine ona acıyorum

Allah insallah sana deger veren gozlerinin icine bakan birini cikarir karsina
Bu adama hic acima yaptigi 1 degil 2 degil kimseye deger vermiyor sorunlari oldugu aşikar milletin delisini mi çekeceksin

Allah insallah sana deger veren gozlerinin icine bakan birini cikarir karsina
Bu adama hic acima yaptigi 1 degil 2 degil kimseye deger vermiyor sorunlari oldugu aşikar milletin delisini mi çekeceksin
Vicdanıma iyi niyetime yenik düşer onu affedersem bu defa kendimi asla affetmem kararım kesin bir daha bu eve asla dönmem

Vicdanıma iyi niyetime yenik düşer onu affedersem bu defa kendimi asla affetmem kararım kesin bir daha bu eve asla dönmem
Aman dikkat et belli etme gidecegini manyak adam bu sefer de engel olur mazallah. Paranin da hesabini iyi yap cok ihtiyacin olacak.

Aman dikkat et belli etme gidecegini manyak adam bu sefer de engel olur mazallah. Paranin da hesabini iyi yap cok ihtiyacin olacak.
Annemden de bir miktar alacağım anlaşmalı bosanmaz ise avukata ihtiyacim olacak hemen bitsin istiyorum..Hiç belli etmiyorum gideceğimi o da hala yok evi su renge boyatacagim yok bu renge boyatacagim deyip duruyor kendi kendine bir kaç gün önce ona açıkladim zaten bosanacagim öyle konuştuk geçti gitti sanıyor herzamanki gibi ama ben belli etmiyorum tabii yoksa beni göndermez

Bu cimrilikle evi nasil boyatiyor hayret
Anlasmali bosanmazsa cekismeliye cevirirsiniz ama surec uzun isleyecek sabretmen gerek nafakani da alirsin 3 5 deme ne oluyorsa al.

Bencede git hatta giderken guzelce sucugu soy disarisini ipe bagla onun gircegi bieyere koy ustunede not birak... kedilere dogradim bayram ettiler sana bolbol dua ettiler de

Peki sence bosanacagini ogrenince arkandan gelir mi? Sana tahrik etcek mesajlar atar sinirlerini bozmasina izin verme cevap verme ama atacagi mesajlari sakla.Sakin cesaretini kaybetme tehditlere felan inanma gerekirse annenle evi degistirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…