- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Hadi insallah is ayrimi yapma bir an once kurtar kendini bu insan bozmasindan.Evet salı günü gideceğim biraz param var iş araştırıyorum inşallah olacak
Ben şok ben iptalArkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Hirbo ne demek bilmiyorum inşallah bana kötü birşey dememissinizdir. Nesli tukenecek inşallah yeniden evlenip çocuk yapmazsa yoksa durum çok vahim olurHırbo...
Sayfaları okumadım son durum ne napacaksiniz ama herif(!) tam totoya tekmelik.
Aman ha neslini devam ettirmeyin bunun.
Mümkünse nesli tukensin
Yok estağfurullah size değil esinize soyledim.Hirbo ne demek bilmiyorum inşallah bana kötü birşey dememissinizdir. Nesli tukenecek inşallah yeniden evlenip çocuk yapmazsa yoksa durum çok vahim olur
Yok estağfurullah size değil esinize soyledim.
Hirboyu kaba ,kıro anlaminda kullandım.
Allah sizin karsiniza iyi insanlar çıkarsın,
Hayat kısa, bos beles insanlara feda edilmeyecek kadar kısa...
Teşekkürler gerçekten öyle hayat çok kisa. Ayrıca bildiniz tam bir kroYok estağfurullah size değil esinize soyledim.
Hirboyu kaba ,kıro anlaminda kullandım.
Allah sizin karsiniza iyi insanlar çıkarsın,
Hayat kısa, bos beles insanlara feda edilmeyecek kadar kısa...
Bir kadın mutlaka okumalı yada meslek sahibi olmalï erkegin eline esir olmamalı , allahım yolunuzu açık etsin .Yeni bir hayat kuracağım çalışıp kendi ayaklarım üzerinde duracağım
Evet öyle gerçekten sadece sucuk için mı diyorsunuz yoksa konuyu okudunuz mu merak ettim deİnanın soktayim bu manyakla evli olmak çok kötü ya
Amin Allah razı olsun kadın mutlaka çalışmalıBir kadın mutlaka okumalı yada meslek sahibi olmalï erkegin eline esir olmamalı , allahım yolunuzu açık etsin .
Gülünecek ne var ki benim haksızlığa ugramam mı anlamadımgülmekten karnima sanci girdi demeki karnina düşkün takmayin allah akil fikir versin
İnşallah Allah'ım yardım etsintabii ki evlilik böyle olmaz!!!
bir an önce yakanızı kurtarın o adamdan..
alsın sucuğunu başına çalsın..
Gülünecek ne var ki benim haksızlığa ugramam mı anlamadım
Yok canim eşinizin ac gözluluğu bu kadar mi insan karnina düşkün ayni revep ivedikGülünecek ne var ki benim haksızlığa ugramam mı anlamadım
Hahahaha ay kusura bakma konu sahibi ama yorum çuk oturmuşGiderken sucuguda goturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?