Evlilik böyle mi olur

Vicdanıma iyi niyetime yenik düşer onu affedersem bu defa kendimi asla affetmem kararım kesin bir daha bu eve asla dönmem

Ah canım bu konu senin miydi. Ne oluyor bu erkeklere ne zannediyorlar kendilerini. Bir kızım var daha minnacık ama evliliğinden şimdiden korkuyorum acaba onun kocası da ondan sucuğu esirgeyip yaptığı yemeği duvara fırlatacak mı. Biraz empati yapmayı becerseler keşke.

Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Bir yuva kolay kurulmuyor evet ama bir insan da kolay yetişmiyor bu yaşa gelmiyor.

allah yardımcın olsun
bır haftadır sucuk yemek ıcın beklıyo yanı bu adam
ınsallah o sucuk eşeğin şeyinden yapılmıstır
onu yesın layıgı onun
Alsin sucuğunu boynuna assin artık sucuk dolapta ama giderken onu balkondan kedilere atacagim

Öyle hayatlar yaşayan kadınlar var ki değil sucuk yada tencereyi duvara vurmak kat ve kat kötü davranışlarla karşı karşıya geliyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun yazdığım konu sadece sucuk o an sinir olmuştum ama daha beteri var kendime bile itiraf edemediğim aklıma bile getirmek istemedigim

Peki sence bosanacagini ogrenince arkandan gelir mi? Sana tahrik etcek mesajlar atar sinirlerini bozmasina izin verme cevap verme ama atacagi mesajlari sakla.Sakin cesaretini kaybetme tehditlere felan inanma gerekirse annenle evi degistirirsiniz
O kadar üşengeç ki kanepeden bile kalkmak zor geliyor arkamdan geleceğini hiç sanmam

Resmen boşanmaya mı karar verdin :/ İnşallah herşey çok kolay ve sancısız olur.
Anlatmak istemediğin hiç bir şeyi anlatmak zorunda değilsin ama inan anlattıkça rahatlıyor hafifliyor insan

O kadar üşengeç ki kanepeden bile kalkmak zor geliyor arkamdan geleceğini hiç sanmam
Bise soyliycem harclikta vermiomu sucuk sen kendinede alabilirsin su zamanda ona okdr deger vermesi cok garip.sen kiyafet vs alabiliomsn yada bakim malzemelerjni

allah yardımcın olsun
bır haftadır sucuk yemek ıcın beklıyo yanı bu adam
ınsallah o sucuk eşeğin şeyinden yapılmıstır
onu yesın layıgı onun
Amin Allah razı olsun.rabbim sizinde yolunuzu açık etsin. Sucuk kasap sucuğu değil ki zaten olsa keşke eşek eti olurdu o parasına kiyip kasap sucuğu almaz normal market sucuğu

Bise soyliycem harclikta vermiomu sucuk sen kendinede alabilirsin su zamanda ona okdr deger vermesi cok garip.sen kiyafet vs alabiliomsn yada bakim malzemelerjni
Konunun içinde de yazmıştım iç çamaşır corabima kadar netten alıyorum dışarı hiç çıkamıyorum cüzdanımda ise beş kuruş olmasına tahammül etmiyor bir lira olsa bile alıyor

Resmen boşanmaya mı karar verdin :/ İnşallah herşey çok kolay ve sancısız olur.
Anlatmak istemediğin hiç bir şeyi anlatmak zorunda değilsin ama inan anlattıkça rahatlıyor hafifliyor insan
İnsanların bakis açilari farklı oluyor şu konuya bile inanmayan fake vs diyen insanlar çıkıyor ve ben buna daha çok üzülüyorum daha başka şeyler anlatsam yok artık yalan söylüyor olur mu hayatta olmaz prim için buraya yazmış vs vs diyenler olacaktır öyle şeyler ki inanmakta bile güçlük çekiliyor ama ben bunları yaşadım ve sabrettim ama artık sabrimin da sonuna geldim gerçekten boşanmayı düşünüyorum. Her evlilikte olan şeyler var tartışmalar fikir ayrılıkları vs vs sonuçta hiçbirimiz aynı dusunmedigimiz gibi karşı tarftanda biz anlatmadikca bizi anlamasını bekleyemeyiz benim yaşadıklarım normal şeyler değil ben boşanmayı seçiyorum ama siz kızınız da var anlatmayı anlaşılmayı seçip mücadele edebilirsiniz umarım istediğiniz gibi musmutlu bir aileniz olur savaşın çabalayin eşinizi seviyorsaniz gerekirse aile psikologunu tercih edin ama eşinizi severken bosanmayin

Konunun içinde de yazmıştım iç çamaşır corabima kadar netten alıyorum dışarı hiç çıkamıyorum cüzdanımda ise beş kuruş olmasına tahammül etmiyor bir lira olsa bile alıyor
Evden hiç çıkmıyor musun. Boşver sucuğu sen şuan köle hayatı yaşıyorsun

Evden hiç çıkmıyor musun. Boşver sucuğu sen şuan köle hayatı yaşıyorsun
İki hafta da bir pazara onunla gidip poşet taşıyorum iki insan yüzü görüyorum onun dışında beş ayda bir anneme gidiyorum başka da hiç bir yere gidemiyorum maalesef dediğiniz gibi hapishane de yaşıyorum sanki

Bence direk öyle yaşıyorsun. Şuan yaşadığının hapishaneden farkı ne. Sen herşeye evet demişsin sana sucuk vermemesi normal ona göre

Bence direk öyle yaşıyorsun. Şuan yaşadığının hapishaneden farkı ne. Sen herşeye evet demişsin sana sucuk vermemesi normal ona göre
İlk zamanlar evet demedim tabiki benimde dusuncelerime saygı gosterilsin istedim her yolu denedim dayakta yedim bağırdım çağırdım ama son iki yıldır sadece sustum çünkü baktım ki ben ne yaparsam yapayım hiçbir şey değişmeyecek bu yüzden boşanmayı seçtim böyle bir adamla bile yaşıyorken boşanmak gerçekten çok zor birşey ve ben bazen korkuyorum ama kararlıyım buna da alisacagim ve bir yıl sonra iyi ki dediğim zamanlar çok olacak

Dövüyor olmasına şaşırmadım. Zalim adam olduğu çok belli. Kendi planını ayarla ve boşan. Böyle yaşayamazsın ölene kadar

Korundun demi surpriz hamilelik yasama simdi de
Sen gidince deliye doner mesaj falan atarsa silme sakla hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…