Evlilik böyle mi olur

Bosanacagim kararlıyım herseyime karışıyor evde olduğum halde telefonu elime almam bile kalkmam oturmam herşeyimi sorun ediyor vallahi usandim
Yok da bu kadar olmaz olamaz sen onun esisin çok saçma güveni yoksa neden evlendi cimriyse yalnız kalsın sana bı lirayı layık görmeyen adam ne diyeyim yazık bencillik hat safhada Allah razı olsun eşim asla böyle şeyler yapmaz

Psikolojik destek alması gerektiği konusunda ne düşünür peki ?
Antidepresan kullanıyor bazen ama gideceğini sanmıyorum karakteri çok farklı korktuğun da anı tepkiler veriyor karanlıkta bir gece kapıdan karşısına çıktım beni dışarı itip kapıyı üzerine kitledi ve bir süre beni içeri almadı böcek gördüğünde yerinde zıplıyor anlam veremiyorum hareketlerine

İşi görülsun diye evlendi neden olabilir ki baska. Allah eşinizi size bağışlasın mutlu olun inşallah hayatınız boyunca

Evett
Yasadıklarınız cok kotu , hıc kabul edılemez .

Sızın cocugunuz nerede allah askına? Bu adama cocugunuza ragmen nasıl olurda 4 sene katlanırsınız

Herseyın bedelı var, 4 senenın burnunuzdan gelmesının bır sebebı var

Iyı kı tekrar cocuk sahıbı olmamıssınız sımdı gıderkende onu bu adama bırakacaktınız muhtemelen o yuzden ısabet olmus cocuk sahıbı olmamanız.
Ne dıyordum herkes ektıgını bıcecek. Bıcmıssınız

Çocuğu mu varmış eski eşinden?

Çocuğu mu varmış eski eşinden?
Evet
bu adam ıcın cocugu bırakmıs
Adamda adam olsa barı
Ustelık bu adam her ıstedıgını alırmıs son zamanlarda bırlıkte olmadıgı ıcın adamda almıyormus yoksa 4 sene bu sekılde olduguna kımse ınanmadı degıl mı?

Konuyu biraz okudum tam okumadim canım da şimdi saskinim valla.
Ne insanlar var ya

Çocuğumu o adam için bırakmadım ki ne alaka yani diğer konumda yazmıştim boşandıktan sonra bu adamla evlendim yani oğlumu bu adamla tanışmadan önce de göremiyordum destek olur yanına alırım dedim ama olmadı maalesef

Bunlar tesaduf degıl
Cocugunuzu almadan neden bosandınız mesela? Sımdı neden kotu bır hayat yasıyorsunuz cok ayrımı gelıyor bunlar sıze
Ektıgınızı bıcmıssınız hayat sızden ıntıkamını almıs

İnsanlarin inanip inanması umrumda değil fakat haksızlığı kabul edemiyorum evlendikten altı ay sonra değişti adam

İnsanlarin inanip inanması umrumda değil fakat haksızlığı kabul edemiyorum evlendikten altı ay sonra değişti adam

Bır ay oncekı konunuzda demıssınız kı ıstedıgım herseyı alır ama cocugumu gormeme ızın vermıyor
cınsel beraberlık yasamıyoruz suanda yatakları ayırdık o zamanda bır defa ver alayım dıyor demıssın
Ben bunları kafamdan atmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…