Allah mutluluğunuzu daim etsinSucuğu yesin kendi beni eşim pastırmalı yedirmediydi hamileyken..dokunur diye. Sumdi ye diyor yap diyor Şimdi hepsini bitirme banada bırak diyor:)
Gördüm tabikiben çocuğun olduğunu kaçırmışım. evlendiktn sonra hiç görmedinmi çocuğunu
adam zaten evden dışarı çıkarmıyo nasıl görüyosun, annene gitiiğindemiGördüm tabiki
Anneme gittiğimde okuluna gidiyorumadam zaten evden dışarı çıkarmıyo nasıl görüyosun, annene gitiiğindemi
Boyle bir genelleme yapamazsinizErkekler cinsellige kadınlardan daha düşkündür.
Evlenirken bu münasebetin yaşanacağını biliyordunuz neden eşinizi mutlu etmek yerine yatakları ayirdiniz ki?
Ben çok kadın biliyorum af edersiniz biraz açık olacak ama yatak olayı sebebiyle eşini kendine bağlayıp mutlu mesut geçinen.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa ama o hala yatak ayrılmaz diyor bian dönüp kendimi sorguladim ne yani ben mı yanlış birşeyler yapıyorum dedim kötü yorumlara bakınca kendimi berbat bir insan gibi görünüyorumBoyle bir genelleme yapamazsiniz
Kadin dedigin karakter sahibi bir adami disligiyle degil kisiligiyle kendine baglar
Yatak olayi sebebiyle kendine baglayanlar ancak böyle akli uckurunda olan adamlari etkileyebilirler.
Kadin kendisi istiyorsa yapar yoksa kocami memnun edeyim diye degil
Biz dunyaya erkekleri memnun etmek icin mi gonderildik?
Boyle bir genelleme yapamazsiniz
Kadin dedigin karakter sahibi bir adami disligiyle degil kisiligiyle kendine baglar
Yatak olayi sebebiyle kendine baglayanlar ancak böyle akli uckurunda olan adamlari etkileyebilirler.
Kadin kendisi istiyorsa yapar yoksa kocami memnun edeyim diye degil
Biz dunyaya erkekleri memnun etmek icin mi gonderildik?
Bencede sana %100 katılıyorum.
Ama arkadaşımızın eşinin aklı uçkurunda işte. Kadın bir şey istediği zaman önce ilişki diyormuş. Ya kaçıp kurtacak kendini yada dediklerini yapacak.
Bu adam yatağını ayırdı diye gece gelir girtladigina yapışır. 1.5 senedir beraberlik olmuyormuş. Şimdilik aldığı eşyalar ile cezalandiriyor ilerisini tahmin edebiliyormusun?
Haklısınız bu adamla evli kalmayacağım yarın evi terk ediyorum ama ben sizinle birlikte gelen olumsuz yorumlara da bakınca çok üzüldüm sanırım bu yüzden tepki verdim. Peki ilk eşim oğlumu göstermek için benimle bir defa birlikte ol görürsün diyor bu durumda ne yapmaliyimBencede sana %100 katılıyorum.
Ama arkadaşımızın eşinin aklı uçkurunda işte. Kadın bir şey istediği zaman önce ilişki diyormuş. Ya kaçıp kurtacak kendini yada dediklerini yapacak.
Bu adam yatağını ayırdı diye gece gelir girtladigina yapışır. 1.5 senedir beraberlik olmuyormuş. Şimdilik aldığı eşyalar ile cezalandiriyor ilerisini tahmin edebiliyormusun?
Yorumunuz gurur kırıcı sizden rica ediyorum zaten zor zamanlar geçiriyorum ve çok fazla hassasim lütfen yorum yapmayın konumaDünya da adam mı kalmadı ayol, illa verecekse hakedene versın barı
Bu sekılde muamele gorecegıne keske eskı esıyle evlılıgını devam ettırseymıs ne gerek var menfaat yok gıder cok bu sekılde.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa ama o hala yatak ayrılmaz diyor bian dönüp kendimi sorguladim ne yani ben mı yanlış birşeyler yapıyorum dedim kötü yorumlara bakınca kendimi berbat bir insan gibi görünüyorum
Bende dıyorum kı bu adamla bırlıktelık yasamasına gerek yok menfaat ıcın ayrılsın , yasıda genc eger yıne kısmet olursa bu defa daha duzgun bırıyle evlılık yasayabılır. Sucuk ıcın ınsan beraber olur mu yaArkadaşım hiç öyle anlamıyorum anlatamıyorum deme.
Sana kendi konumda da uzunca anlattim ne demek istediğimi başka da dicek sözüm yok.
Sen kendi kocanin karakterini anlattin bende sana düşüncemi yazdım niye yorumum kabak gibi kalıyor ortada.
Cinsellik mevzunu açan ben değilim sen kendi eşini anlattn bende umudun varsa suyundan git ilgilen eşinle dedim.
Hayret bişey ya.
O genelleme yapamazsin diyen hakime hanim senin maddi gelirin iyidir burdaki ablamiz gibi koca eline bakmiyosun seni cezalandirmiyor kocan.
Ya bosanacak yada adamın suyundan gidecek napsin yediği lokmayi sayiyo adam.
Kendisi yazmış beraber olurken herseyimi alir eksik etmezdi sorunun nerden başladığı belli sanki bu olayi ben uydurmuşum gibi davranmayın ya
Haklısınız bu adamla evli kalmayacağım yarın evi terk ediyorum ama ben sizinle birlikte gelen olumsuz yorumlara da bakınca çok üzüldüm sanırım bu yüzden tepki verdim. Peki ilk eşim oğlumu göstermek için benimle bir defa birlikte ol görürsün diyor bu durumda ne yapmaliyim
Zaten ayrilip gidecek boyle merhametsiz adami yatakla nasil kendine baglayacak baglasa da o anlik olur ondan sonra insanlik disi davranislarina devam eder.Bencede sana %100 katılıyorum.
Tamam da bu kadin cahil cühela biri degil kiArkadaşım hiç öyle anlamıyorum anlatamıyorum deme.
Sana kendi konumda da uzunca anlattim ne demek istediğimi başka da dicek sözüm yok.
Sen kendi kocanin karakterini anlattin bende sana düşüncemi yazdım niye yorumum kabak gibi kalıyor ortada.
Cinsellik mevzunu açan ben değilim sen kendi eşini anlattn bende umudun varsa suyundan git ilgilen eşinle dedim.
Hayret bişey ya.
O genelleme yapamazsin diyen hakime hanim senin maddi gelirin iyidir burdaki ablamiz gibi koca eline bakmiyosun seni cezalandirmiyor kocan.
Ya bosanacak yada adamın suyundan gidecek napsin yediği lokmayi sayiyo adam.
Kendisi yazmış beraber olurken herseyimi alir eksik etmezdi sorunun nerden başladığı belli sanki bu olayi ben uydurmuşum gibi davranmayın ya
Tamam da bu kadin cahil cühela biri degil ki
Eski evliliginde calisiyormus hatta kocasi calismiyormus yani cekmesi icin bir nedeni yok istedigi zaman para kazanabilecegi bir is bulabilir ama az ama çok
Ben sadece kadinlara bu tarz sözlerle yaklasilmasina karsiyim bunu dile getirdim.[/QUOTE
Olaylar çantamı alıp çıkayım o bana bunları yapıyor demek kadar basit değil ki ben şuanda bile kendimi sorguluyorum ki yarın icin
Evet inşaallahYarın ailenizin yanına gidiyorsunuz değil mi?
Orada mı açacaksınız boşanma davasını,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?