Evlilik böyle mi olur

Almak istediğim de bir sürü olaylar yaşadım tek başıma mücadele edemedim o da bana yardım edeceğini söyledi fakat yapmadı

Almak istediğim de bir sürü olaylar yaşadım tek başıma mücadele edemedim o da bana yardım edeceğini söyledi fakat yapmadı
Elin adamı sıze neden yardım etsin
sızden bır sucugu kıskanan ınsan sızın evladınıza bakar mı , hanı 6 ay sonra degıstı dıyrosun ya 6 ay sonra degısmıs olsa cocugunu yanına alıcam bıle dıyemezdın
bakıyorumda dırek o mazlum halın gıttı
Bence sız bır ınsan olarak bu hayatta sadece kendınıze guvenın , ondan bundan medet ummayın. Artık 29 yasındasınız ve su hayata bır asılın bu kadar zor degıl

Erkekler cinsellige kadınlardan daha düşkündür.
Evlenirken bu münasebetin yaşanacağını biliyordunuz neden eşinizi mutlu etmek yerine yatakları ayirdiniz ki?
Ben çok kadın biliyorum af edersiniz biraz açık olacak ama yatak olayı sebebiyle eşini kendine bağlayıp mutlu mesut geçinen.

Evet doğru ama sizin bakış açınız farklı olaya tabi herkes aynı kareden bakamıyor. Ayrıca çocuğumu cami avlusuna bırakmadım babası ile anlaştım görme hakkım var benim olduğu kadar onun da çocuğu..Ama aileler birbirine girdi beni tehdit ettiler ve bende savasamadim dedim belki evlenince çocuğumu alırım o da olmadi

sız eskı kocanızdan neden ayrıldınız?

Adamın karakterini yatak mı değiştirecek

sız eskı kocanızdan neden ayrıldınız?
Sorumsuz ilgisiz bir insandı eve gelmez çalışmaz ben evin bütün herşeyi ile ilgilenir dim iki iş birden yapardım akşam onda eve gelirdim çünkü evimizi kurmaya çalışıyor oldugumdan paraya ihtiyacımiz vardı o ise cüzdanımdan para alırdi eve geldiğinde bana çocuğumun yanında hakaretler eder orospu annen geldi vs derdi ben o kadar çalışıp didineyim o oğlumun yanında bana hakarerler etsin kayın validem bakardı çocuğuma oda benden kopardı oğluma gel derdim gelmezdi babaannesi tembihlermis annenin yanında kalma gel birlikte yatalım annesi ile tartışırdim neden böyle yapıyorsun sonra koca dayağı yerdim bu yüzden ayrıldım

Adamın karakterini yatak mı değiştirecek

Valla değiştireni çok gördüm.
Bizim komşu alkolik eşini bu sebeple alkolden uzaklastirdi.
Biraz çaba ve gayret.
Tamam tiksinmiş olabilirsiniz yaptıklarından ötürü yanaşmak istemiyorsundur anlarım ama ilk 6 ay nasıl davrandiysan öyle devam edecektin malesef.

Bırde bu ınsanlara oda babası dıyıp cocuk bıraktınız
Bıraz aklınızı basınıza alın bu adamdan ayrılın , kendınıze hakım olun kımseyıde hayatınıza almayın
Yazık gunah degıl mı 29 yasındasın bende 29 yasındayım benımde ılk evlılıgımden bır cocugum var , bızım bır elımız yagda bır elımız balda yasıyoruz.
Benım sızden ekstra bır ozellıgımde yok ustelık, Bıraz durdugu yerde durmasını ogrenın hayatınızda 2 sene bısey degıstırmeden 2. defa bosanmıs bır kadın olarak durun ondan sonra karar verın

Bana çok saçma geldi eşin almıyorsa kendin al bir suck almak çok zor olmasa gerek

Ben bir buçuk yıldır birlikte olmuyorum dediğinizi denedim ama maalesef değişen birşey yok artık kendime bir hayat kurup çocuğumu istediğim heran görmek istiyorum daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum

Sanırım siz hayatınızda hiç hata yapmadıniz ikinci evliliği yaptığıma çok pişmanım ama oldu ben bunu yaptım şimdi sizin beni suçladığınız gibi kendimi suçlayıp intihar mı edeyim yada siz de ayrilmissiniz peki bu hayatın size intikamı mı. Ben zaten boşanıp kendi hayatımı kurup çalışacağım oğlumu da görmek için herşeyi yapacağım

Bir İnsana cinselliği kullanarak istediklerini yaptırmak ne iğrenç şey.

Eski kafa Babaannem hala kuzenleri toplayınca söyler; kocanızı hoş tutun, güzel olun zart zurt. Biz de güleriz. Sanki kadınlar evdeki bostan korkuluğu. Erkek de kral fahd.

Kızlarını femma fatale olarak yetiştiren, oğlunun karısına da kaynanalık yapanlar çıktı ortaya.

ya ben hiç anlamıyorum.. benim koca bana şu muameleyi yapsa ne içim alır o kocayı, ne midem kaldırır bi daha.. vala iyi sabır seninki. Adam o benim karım, hayat arkadaşım diyerek kendinden çok önce karısını düşünmeli . aksi halde ben o adama koca diyemem vala

Pardon da cinsellik yaşadığı kişi eşi.
Evlenirken bunu yaşayacağını biliyordu sonuçta 2. Evliliği ve ilk 6 ay hiçbir sorunuda yokmuş.
Yatak ayırmak nedir ? Boşansın o zaman kardeşim.
Erkek bu yani ne kadar tahammül edebilir ? Ben o kişiyi haklı bulmuyorum banane hastaysa gitsin doktora.
Ama madem evliliğinde problem var ve sen yatak ayiracak kadar tiksiniyorsun ozaman o evden paşa paşa gideceksin.
Kimseye minnet etmeyeceksin.
Hele de bir erkeğe.
Ya savaşacaktı eşini düzeltmek için yada gidecekti 4 yıl ev arkadaşlığı ne demek?

Biz burda görüyoruz adam çocuğuna diyor bu eve para getirmeyeceksen git kaldı ki resmen evli olduğu halde yıllardır eşi ile bir yakınlaşması olmayan hemde hasta bir insanmi iyi davranacak ? Yapmayn.

Ye gitsin arkadaşım sorma bile ne ayip ya.O senin bedenine dokunurken izin alıyor mu? Yapma bunu kendine ya

Sucuğu yesin kendi beni eşim pastırmalı yedirmediydi hamileyken..dokunur diye. Sumdi ye diyor yap diyor Şimdi hepsini bitirme banada bırak diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…