Almak istediğim de bir sürü olaylar yaşadım tek başıma mücadele edemedim o da bana yardım edeceğini söyledi fakat yapmadıBunlar tesaduf degıl
Cocugunuzu almadan neden bosandınız mesela? Sımdı neden kotu bır hayat yasıyorsunuz cok ayrımı gelıyor bunlar sıze
Ektıgınızı bıcmıssınız hayat sızden ıntıkamını almıs
Elin adamı sıze neden yardım etsinAlmak istediğim de bir sürü olaylar yaşadım tek başıma mücadele edemedim o da bana yardım edeceğini söyledi fakat yapmadı
Almak istediğim de bir sürü olaylar yaşadım tek başıma mücadele edemedim o da bana yardım edeceğini söyledi fakat yapmadı
Evet doğru ama sizin bakış açınız farklı olaya tabi herkes aynı kareden bakamıyor. Ayrıca çocuğumu cami avlusuna bırakmadım babası ile anlaştım görme hakkım var benim olduğu kadar onun da çocuğu..Ama aileler birbirine girdi beni tehdit ettiler ve bende savasamadim dedim belki evlenince çocuğumu alırım o da olmadiBır ay oncekı konunuzda demıssınız kı ıstedıgım herseyı alır ama cocugumu gormeme ızın vermıyor
cınsel beraberlık yasamıyoruz suanda yatakları ayırdık o zamanda bır defa ver alayım dıyor demıssın
Ben bunları kafamdan atmıyorum ya
sız eskı kocanızdan neden ayrıldınız?Evet doğru ama sizin bakış açınız farklı olaya tabi herkes aynı kareden bakamıyor. Ayrıca çocuğumu cami avlusuna bırakmadım babası ile anlaştım görme hakkım var benim olduğu kadar onun da çocuğu..Ama aileler birbirine girdi beni tehdit ettiler ve bende savasamadim dedim belki evlenince çocuğumu alırım o da olmadi
Adamın karakterini yatak mı değiştirecekErkekler cinsellige kadınlardan daha düşkündür.
Evlenirken bu münasebetin yaşanacağını biliyordunuz neden eşinizi mutlu etmek yerine yatakları ayirdiniz ki?
Ben çok kadın biliyorum af edersiniz biraz açık olacak ama yatak olayı sebebiyle eşini kendine bağlayıp mutlu mesut geçinen.
Sorumsuz ilgisiz bir insandı eve gelmez çalışmaz ben evin bütün herşeyi ile ilgilenir dim iki iş birden yapardım akşam onda eve gelirdim çünkü evimizi kurmaya çalışıyor oldugumdan paraya ihtiyacımiz vardı o ise cüzdanımdan para alırdi eve geldiğinde bana çocuğumun yanında hakaretler eder orospu annen geldi vs derdi ben o kadar çalışıp didineyim o oğlumun yanında bana hakarerler etsin kayın validem bakardı çocuğuma oda benden kopardı oğluma gel derdim gelmezdi babaannesi tembihlermis annenin yanında kalma gel birlikte yatalım annesi ile tartışırdim neden böyle yapıyorsun sonra koca dayağı yerdim bu yüzden ayrıldımsız eskı kocanızdan neden ayrıldınız?
Adamın karakterini yatak mı değiştirecek
Bırde bu ınsanlara oda babası dıyıp cocuk bıraktınızSorumsuz ilgisiz bir insandı eve gelmez çalışmaz ben evin bütün herşeyi ile ilgilenir dim iki iş birden yapardım akşam onda eve gelirdim çünkü evimizi kurmaya çalışıyor oldugumdan paraya ihtiyacımiz vardı o ise cüzdanımdan para alırdi eve geldiğinde bana çocuğumun yanında hakaretler eder orospu annen geldi vs derdi ben o kadar çalışıp didineyim o oğlumun yanında bana hakarerler etsin kayın validem bakardı çocuğuma oda benden kopardı oğluma gel derdim gelmezdi babaannesi tembihlermis annenin yanında kalma gel birlikte yatalım annesi ile tartışırdim neden böyle yapıyorsun sonra koca dayağı yerdim bu yüzden ayrıldım
Ben bir buçuk yıldır birlikte olmuyorum dediğinizi denedim ama maalesef değişen birşey yok artık kendime bir hayat kurup çocuğumu istediğim heran görmek istiyorum daha fazla vakit kaybetmek istemiyorumValla değiştireni çok gördüm.
Bizim komşu alkolik eşini bu sebeple alkolden uzaklastirdi.
Biraz çaba ve gayret.
Tamam tiksinmiş olabilirsiniz yaptıklarından ötürü yanaşmak istemiyorsundur anlarım ama ilk 6 ay nasıl davrandiysan öyle devam edecektin malesef.
Sanırım siz hayatınızda hiç hata yapmadıniz ikinci evliliği yaptığıma çok pişmanım ama oldu ben bunu yaptım şimdi sizin beni suçladığınız gibi kendimi suçlayıp intihar mı edeyim yada siz de ayrilmissiniz peki bu hayatın size intikamı mı. Ben zaten boşanıp kendi hayatımı kurup çalışacağım oğlumu da görmek için herşeyi yapacağımBırde bu ınsanlara oda babası dıyıp cocuk bıraktınız
Bıraz aklınızı basınıza alın bu adamdan ayrılın , kendınıze hakım olun kımseyıde hayatınıza almayın
Yazık gunah degıl mı 29 yasındasın bende 29 yasındayım benımde ılk evlılıgımden bır cocugum var , bızım bır elımız yagda bır elımız balda yasıyoruz.
Benım sızden ekstra bır ozellıgımde yok ustelık, Bıraz durdugu yerde durmasını ogrenın hayatınızda 2 sene bısey degıstırmeden 2. defa bosanmıs bır kadın olarak durun ondan sonra karar verın
Bir İnsana cinselliği kullanarak istediklerini yaptırmak ne iğrenç şey.Valla değiştireni çok gördüm.
Bizim komşu alkolik eşini bu sebeple alkolden uzaklastirdi.
Biraz çaba ve gayret.
Tamam tiksinmiş olabilirsiniz yaptıklarından ötürü yanaşmak istemiyorsundur anlarım ama ilk 6 ay nasıl davrandiysan öyle devam edecektin malesef.
Bir İnsana cinselliği kullanarak istediklerini yaptırmak ne iğrenç şey.
Eski kafa Babaannem hala kuzenleri toplayınca söyler; kocanızı hoş tutun, güzel olun zart zurt. Biz de güleriz. Sanki kadınlar evdeki bostan korkuluğu. Erkek de kral fahd.
Kızlarını femma fatale olarak yetiştiren, oğlunun karısına da kaynanalık yapanlar çıktı ortaya.
Ye gitsin arkadaşım sorma bile ne ayip ya.O senin bedenine dokunurken izin alıyor mu? Yapma bunu kendine ya
Kocaya istisnasız kaidesiz verecek misiz arkadaş öyle diyorVay arkadaş konu sucuk alıp eşine vermemesinden ne ara cinselliğe geldi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?