Evlilik böyle mi olur

Adam her zaman nasıl biri olduğunu ortaya koyuyor
Asla inanma dediğim gibi ancak avukat konuşsun bu adamla
Sen muhattap olma

Sakin ona kanip geri donme.Gelmezsen bosanmayi kabul etmem felan deyip kandirmaya calisabilir sakin inanma.Anlasmali olursa avukaya gerek yok.Oglun kimde kaliyor yanina alcak misin
Oğlum ilk evliliğimden babası ile kalıyor ama yanıma alacağım en kısa sürede boşandıktan sonra. Dedi gel adliyede buluşalım çok istiyorsan ama bir dediği diğerini tutmuyor ben gidip dilekçe mı vereyimde mahkemeye gelsin bosansin diye düşünüyorum bir yandan daha çabuk bitmesi içinde adliyede buluşup bian önce bitsin istiyorum

Adam her zaman nasıl biri olduğunu ortaya koyuyor
Asla inanma dediğim gibi ancak avukat konuşsun bu adamla
Sen muhattap olma
Dilekçemi vereyim en iyisi adliyeye gittiğim de de arayıp söyleyeyim gelirse imzamizi atarız biter gelmezse dilekçemi veririm mahkeme de bosanirim diye düşünüyorum

Dilekçemi vereyim en iyisi adliyeye gittiğim de de arayıp söyleyeyim gelirse imzamizi atarız biter gelmezse dilekçemi veririm mahkeme de bosanirim diye düşünüyorum
Bence hiç oraya gitme olduğun yerden aç davanı belki gıcıklık yapar uzar süreç her seferinde gitmek zorunda kalırsın bırak o gelsin afedersin eşek gibi

Eşiniz hep mi böyleydi, kaç yıllık evlisiniz, nasıl böyle oldu. ilginç ya

Gittin mi esinin yanina güzelim? Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah simdi bide evladina kavusursun
Geldim salı günü hiç olumsuz bir davranışta bulunmadı üzülüyor tabii bitiyor diye ama bende hiçbir üzüntü yada vicdan azabı yok Allah'a çok dua ettim hayırlısı ne ise o olsun diye günlerdir demekki hayırlısı bu ki Allah önüme hiç sorun çıkarmadı ve yarın boşanıyorum anlaşmali olduğu için bir günde bitecek

Iyi bari sorun yaratmadigina sevindim gercekden.

Bosandikdan sonra al esine bi kangal sucuk ver doyaaa doyaaa yesin artik onlari. Ama is bittikden sonra yap bunu

hıkayenizin boyle bıtmesıne de esınızın davranısı da cok uzucu.. Dilerim mutlulugu bulursunzu tez zamanda..

hıkayenizin boyle bıtmesıne de esınızın davranısı da cok uzucu.. Dilerim mutlulugu bulursunzu tez zamanda..
Evet bende böyle bitsin istemezdim üzülüyorum tabi evlenirken ne hayaller umutlarla evlendim böyle olacağını hiç dusunmezdim geçirdiğim okadar yıl var yaşanmış ne var derseniz sadece evde oturup bol bol film izlemek güzel olan yada paylaştığımız bir şey başka da birşey yok bir fotoğraf bile yok yanyana Allah'ım hayırlısı ne ise onun içinde benim için de onu nasip etsin

Seni cok merak ettim de kkya girmeye zamanim olmamisti nihayet bosaniyorsun canim allah yolunu bahtini acik etsin insallah vicdan yapma asla herkes ektigini bicer evini duzenini kur oglusunu da al yanina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…