Evlilik böyle mi olur

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Sucuğunu paylaşmayan adam...

Nihayet bugun gidiyor insallah her sey yolunda gider bir kadinimiz daha kurtuldu bir psikopatin elinden darisi diger kadinlarimiza insallah

o sucuğu ona yediririm.
terbiyesiz herif pislik vijdansız bu sadece sucuk mevzusunda boyle davranmıyordur heralde ?

Yok artık..
Ne yapacaksın al polisi avukatını yanına git gör

Arkadaşlar yine iki günlük banlanmanin ardından buradayım ve annemdeyim huzurluyum ev buldum iş bulana kadar buradayım avukat araştırıyorum ikamet alicam bugün tuttuğum eve işlerimi halletmeye koyuldum ilk gün yürüdüm tabiii hemdeeee ayaklarım ağrıyana kadar iyi ki varsıniz bana destek oldunuz

Senin adına çok sevindim yolun açık olsun inşallah herşey gönlünce olur ve biran evvel çocuğunu da rahatlıkla görebilirsin

Çok sevindim o evden kurtulduguna
Rabbim her işini kolaylaştırsın
Insallah bundan sonra musmutlu olursun yavrunla birlikte

Çok sevindim kesinlikle en doğru kararı verdin..Cesaretin ve öz güveninden dolayı seni tebrik ediyorum..
Burada ki nişan atıp yıkılan, sevgilisinden dayak yedikten sonra terk edilip perişan olan, yıllarca mutsuz, huzursuz evliliğin içinde bulunan bayanlara da umarım örnek olur.
Kimse sizden daha değerli değil... Kendinizin kıymetini bilin.

Çok iyi yapmışsın sevindim senin adına
İgrenc bir adamdan kurtulacaksin
Kendine ev tut annenle anlasamazsiniz boşandıktan sonra baskı en ufak bir laf çarpma seni bunaltir
Boşanma işlemlerine de annenin ev adresini ver seni rahatsız edemesinler
Umarım kisa zaman da is bulursun
Her sey güzel olur umarım

Bence bu psikolojik. Çünkü normal bi inşam telefonu şarjda görünce şarj kablosu bozulursa telefon bozulursa diye düşünmez. Bence siz yardımcı olun bi psikoloğa gitsin bu cimrilik değil bence takıntı .

Hakkinda hayirlisi olsun iyi cesaret ornegisin.
Bir sucugu esirgeyen adam simdi tek basina istedigini yesin.
Evden nasil ciktin evi nasil tuttun

kocanın haberi oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…