Sucuğunu paylaşmayan adam...Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Polemikten olmus sanirim bir uyenin konusunda.Konu sahibine ne oldu banlanmış
Yok artık..Haklısınız bu adamla evli kalmayacağım yarın evi terk ediyorum ama ben sizinle birlikte gelen olumsuz yorumlara da bakınca çok üzüldüm sanırım bu yüzden tepki verdim. Peki ilk eşim oğlumu göstermek için benimle bir defa birlikte ol görürsün diyor bu durumda ne yapmaliyim
Senin adına çok sevindim yolun açık olsun inşallah herşey gönlünce olur ve biran evvel çocuğunu da rahatlıkla görebilirsinArkadaşlar yine iki günlük banlanmanin ardından buradayım ve annemdeyim huzurluyum ev buldum iş bulana kadar buradayım avukat araştırıyorum ikamet alicam bugün tuttuğum eve işlerimi halletmeye koyuldum ilk gün yürüdüm tabiii hemdeeee ayaklarım ağrıyana kadar iyi ki varsıniz bana destek oldunuz
Çok sevindim o evden kurtuldugunaArkadaşlar yine iki günlük banlanmanin ardından buradayım ve annemdeyim huzurluyum ev buldum iş bulana kadar buradayım avukat araştırıyorum ikamet alicam bugün tuttuğum eve işlerimi halletmeye koyuldum ilk gün yürüdüm tabiii hemdeeee ayaklarım ağrıyana kadar iyi ki varsıniz bana destek oldunuz
Arkadaşlar yine iki günlük banlanmanin ardından buradayım ve annemdeyim huzurluyum ev buldum iş bulana kadar buradayım avukat araştırıyorum ikamet alicam bugün tuttuğum eve işlerimi halletmeye koyuldum ilk gün yürüdüm tabiii hemdeeee ayaklarım ağrıyana kadar iyi ki varsıniz bana destek oldunuz
Çok iyi yapmışsın sevindim senin adınaArkadaşlar yine iki günlük banlanmanin ardından buradayım ve annemdeyim huzurluyum ev buldum iş bulana kadar buradayım avukat araştırıyorum ikamet alicam bugün tuttuğum eve işlerimi halletmeye koyuldum ilk gün yürüdüm tabiii hemdeeee ayaklarım ağrıyana kadar iyi ki varsıniz bana destek oldunuz
Bence bu psikolojik. Çünkü normal bi inşam telefonu şarjda görünce şarj kablosu bozulursa telefon bozulursa diye düşünmez. Bence siz yardımcı olun bi psikoloğa gitsin bu cimrilik değil bence takıntı .Paketim on sekiz lira ama çalıştığı kurumun lojmanına kalıyoruz oradan wifi ile kullanıyorum ama telefonun sarjida nete girince bitiyor budefa şarjda görünce kıyamet kopuyor ya telefon bozulursa ya şarj cihazı kirilirsa vs vs
kocanın haberi oldumuArkadaşlar yine iki günlük banlanmanin ardından buradayım ve annemdeyim huzurluyum ev buldum iş bulana kadar buradayım avukat araştırıyorum ikamet alicam bugün tuttuğum eve işlerimi halletmeye koyuldum ilk gün yürüdüm tabiii hemdeeee ayaklarım ağrıyana kadar iyi ki varsıniz bana destek oldunuz
İnşaallah çok sağolun sizinde Allah yardımcınız olsun inşallahÇok sevindim o evden kurtulduguna
Rabbim her işini kolaylaştırsın
Insallah bundan sonra musmutlu olursun yavrunla birlikte
Daha yok mahkeme kağıdı eline gidince dumur olacak inşallahkocanın haberi oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?