Evden ayrılmadan önce eşyalı ev kiralamıştim şimdi iş arıyorum anneme bunları anlatmak için geldim artık yardımcı olup olmamak onun elinde ben vazifemi yapayimdaHakkinda hayirlisi olsun iyi cesaret ornegisin.
Bir sucugu esirgeyen adam simdi tek basina istedigini yesin.
Evden nasil ciktin evi nasil tuttun
Psikolojik sorunları olduğunu kabul ediyor fakat tedavisini kendi antidepresanlarla arada bir kullanarak yapıyor ama düzeleceğini hiç sanmam çünkü birazda vicdan ve karakter meselesi diye düşünüyorumBence bu psikolojik. Çünkü normal bi inşam telefonu şarjda görünce şarj kablosu bozulursa telefon bozulursa diye düşünmez. Bence siz yardımcı olun bi psikoloğa gitsin bu cimrilik değil bence takıntı .
Beni artık rahatsız edeceğini sanmam paşa paşa gelip boşanacak ev kiralamıştim evden ayrılmadan önce iş bulmak kaldı anneme ona durumu anlatmak için geldim ben vazifemi yaptım ona karşı artık yardımcı olup olmamak onun elinde. Çok teşekkürler konumu takip ettiğiniz ve iyi dilekleriniz için inşallah bu hayatta istediğiniz herşey olur musmutlu olun :)Çok iyi yapmışsın sevindim senin adına
İgrenc bir adamdan kurtulacaksin
Kendine ev tut annenle anlasamazsiniz boşandıktan sonra baskı en ufak bir laf çarpma seni bunaltir
Boşanma işlemlerine de annenin ev adresini ver seni rahatsız edemesinler
Umarım kisa zaman da is bulursun
Her sey güzel olur umarım
Bu kadar cesaretli olacağım benim bile aklıma gelmezdi ama öyle de devam edemezdim cok teşekkürler :) inşallah benim durumum da olan kadınlara konum örnek olur dediğiniz gibi hiç kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemem ama yaşayan var ise umarım cesaret ve güvenini toplamasına yardımcı olur bu konuÇok sevindim kesinlikle en doğru kararı verdin..Cesaretin ve öz güveninden dolayı seni tebrik ediyorum..
Burada ki nişan atıp yıkılan, sevgilisinden dayak yedikten sonra terk edilip perişan olan, yıllarca mutsuz, huzursuz evliliğin içinde bulunan bayanlara da umarım örnek olur.
Kimse sizden daha değerli değil... Kendinizin kıymetini bilin.
Ne demek istediniz anlamadım ama ben hiç rastlamadım konumun içeriğini okumamış olmalısınız ki böyle bir yorum yapmışsinizBurda nekadar cok sucuklu konu aciliyo altin mi var sizin sucuklarda anlamadim
Dediğiniz gibi darısı benim durumum da olan bütün kadınların başına konum boyunca destek olduğunuz için size çok teşekkür ederim iyi ki varsınızNihayet bugun gidiyor insallah her sey yolunda gider bir kadinimiz daha kurtuldu bir psikopatin elinden darisi diger kadinlarimiza insallah
Konum boyunca yorumlarinizla bana yardımcı oldunuz az çok biliyorsunuz şimdi arayacağını söyledi daha ne konuşacagim ki onunla zaten yorgunum daha ona ne diyeceğim hiç bilmiyorumKesinlikle gitme en önemli adımı attın ev iş tamam bir tek boşanma kaldı onu da hallet yoluna bak mümkünse hiç yüzyüze gelmemeye karşılaşmamaya çalış
Haklısınız aslında daha neyi konuşayım ki onunla... Oğlumla çok güzel bir hafta sonu geçirdik ona doğum günü yaptım birlikte uyuduk öyle güzeldi ki uzun zaman olmuştu gorememistimRahat olun bize yazdığınız şekilde anlatın sıkıntınızı bu şekilde devam etmek istemiyorum de kpnuşacak daha fazla şey yok de ben kararımı verdim de net ol fazla da uzatmamaya çalış kpnuşmayı ve artık mahkemenin gelişmelerinden haberdar olursun de hatta avukatınla dwvam etsin seninle iletişime geçmesin ama nafakanı al inş bundan sonra evladınla mutlu olursun bu arada görüştün mü oğlunla?
Umarım kayıp zamanlarınızı telafi edersiniz en çok ta oğlunuz adına sevindimHaklısınız aslında daha neyi konuşayım ki onunla... Oğlumla çok güzel bir hafta sonu geçirdik ona doğum günü yaptım birlikte uyuduk öyle güzeldi ki uzun zaman olmuştu gorememistim
Sakin ona kanip geri donme.Gelmezsen bosanmayi kabul etmem felan deyip kandirmaya calisabilir sakin inanma.Anlasmali olursa avukaya gerek yok.Oglun kimde kaliyor yanina alcak misinHaklısınız aslında daha neyi konuşayım ki onunla... Oğlumla çok güzel bir hafta sonu geçirdik ona doğum günü yaptım birlikte uyuduk öyle güzeldi ki uzun zaman olmuştu gorememistim
Haklısınız bende korkuyorum böyle olmasından bana yazmış sen kudurmussun canın cehenneme bin akrep i kurban ederim kendime boşanmak istiyor san gel adliyede buluşalım ama çok pişman olursun ailenle yasasan adın çıkar orospu olursun ayrı eve çıksan evdeki hesap çarşıya uymaz senin aklına biri girmiş yazmış benim aklımda hep onun bana yaptıkları var oysa kiAsla inanma o herife sana insanlıktan çıkmıscasina davranmadan düşüneydi
Ayrıca Allah korusun sana zarar verebilir zorla alikoymaya kalkabilir hatta vurabilir abarttin demeyin hep barışmak isteyen kocaların terörünü okumuyor muyuz
Hepsi gel son defa konuşalım yok barisalim yok ayrılmayalim diye çağırıp kadınları vuruyorlar
Eski yorumda da dediğim gibi adam şu an senin nerede oturduğunu bile bilmesin
Oradan çıkana kadar senden kuru ekmeği saklayana kadar aklı nerdeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?