Evlilik böyle mi olur

Konu saka gibi.
18 tl sigara icersen tabi adam gunluk nasil karsilasin.
Diger yaptigi vicdansizlik ama yemek icme meseleleri.
Madem gidecen o sucugu ye oyle git:))ben olsam yemesem bile bisey yapardim o sucuga yada yanina bi sucukta al sen koy gozu doysun.

18 lira internet paketiymiş.
Ayrıca 1 paketi 1 haftalık alıyormuş

Mahrumiyette kaldığımız için şehre araç yok dairenin aracı ile aşağı indirmesi için bekliyorum yoksa dk durmam

Ne biçim koca müsveddeleri var, Allah yardımcınız olsun.
Yemeği sakınıyor sizden ya yuhhh
Offf böyle konuları okudukça çok üzülüyorum ve korkuyorum.
Atanamayan öğretmen bir kardeşim var ilerde evlenirse ekonomik gücü olmadığı için eşi böyle davranır mı diye kafamdan senaryolar üretiyorum.

Simkartimdaki konuşma paketi on sekiz lira sigara hatadan bir paket içiyorum ama bazen sinirden fazla içiyorum bir paket yetmiyor sigara on lira

Ben olsam bir sucugu benimle paylasmayan adamla koca bir omru paylasmazdim

sende tatlı yap sakın yeme de karsısında ye madem byle sacma seyler ne bılıyım

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Kirildiginizi belli edeceksiniz. Dokunmayacaksinda ne demek. Esisiniz diger yarisisiniz. Ayrimcilikmi olurmus. O senin bu benim diye

Bu adami aldiginiz yere iade edin olmamis insanliktan cikmis merhametsiz yaratik
Degil karin surda bir yemek yapsak kapiya biri gelse ona da ikram ediyoruz görgü falan görmemis kıtlıktan çıkmıs sanki.
Neyseki bosayacaksiniz kendi paraniza gucunuz yeter allah yardimciniz olsun.

Sağolun Allah razı olsun vicdanım okadar rahat ki bosanmamam için tek bir sebep bile yok

Kirildiginizi belli edeceksiniz. Dokunmayacaksinda ne demek. Esisiniz diger yarisisiniz. Ayrimcilikmi olurmus. O senin bu benim diye
Bu eş değil köle almış yanına böyle İnsanlara birşey anlatamazsin eleştiri kabul etmezler sadece susuyorum az kaldı Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…