Evlilik bu mu gerçekten ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katip ya uzak mesafe ilişkisi yaşamış ve hemen evlenmiş. Adamın huyunu suyunu bilmeden evlenince de böyle olmuş. Adamın genel karakteri bu. terapist ne yapacak ki adama ?
Adam sevmiyor, evli desinler diye evlenmiş. Zor bela çeksen kolundan götürsen 2 seansa gelirse yat kalk dua et. Evde kadın olsun diye evlenmiş, gerisi umrunda değil.

Ben deprem olmasaydı kurslara katılacaktım ama ona da yanaşmıyordu .ama katılacaktım deprem oldu hayatım iyice sapasardi

Evlilik böyle bir şey değil tabi ama erkekler genel olarak yüzeysel. Eşim genel olarak iyidir ama bazen ben konuşurken ya dinlemiyor (gözü tv de) ya da lafımı keser saçma başka bir şey için aşırı sinir oluyorum. Bazen dediğiniz gibi telefona fazla kaptırıyor. Bazen ona hayatında fazlalıkmışım gibi hissediyorum diyorum.Günün en sevdiğim saatleri onunla beraber olduğum, sohbet ettiğim saatlerken onda aynı heyecanı görememek can sıkıcı.

Malesef

Ben anlamıyorum ki neden erkek konusmadıgında da kadın sürekli cabalamak onu hosnut etmeye calısmak zorunda, biraz da o düsünsün bu kadının gönlünü nasıl alabilirim diye, hem konusmayacak hem de servis yapılacak paşaya oldu
Sal gitsin, kendine yeni ugraslar bul onu da kendi oyun bataklıgına bırak bi sürs sonra bi seylerin ters gitttigini anlar
Su an zaten üstüne gidiyorsun diye iyice kendini soyutluyor yüksek ihtimalle
Sizinle sohbet edememenin yoklugunu hissettirin ona

Valla ben telefonu yavuklumun .ötüne sokmayı düşünüyorum başka türlü çaresi yok :) umarım sen daha düzgün bir yol bulursun

En iyi Nurancığım bilir bu işleri

Klasik bir soruyla başlayacağım. Evlenmeden öncede böyle miydi? Muhtemelen evet.

Yaşınız genç sanırım.Aman çocuk yapmayın bireyler düzelmeden.Ama eşinizin bir çaba gösterecegini sanmıyorum.Kendinize para biriktirin, altin vs varsa da sizde kalsin, vermeyin kimseye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…