- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Sizin için kolunu kıpırdatmayan adam için bu ne motivasyon böyle.Ne yapmalıyım peki
Adam sevmiyor, evli desinler diye evlenmiş. Zor bela çeksen kolundan götürsen 2 seansa gelirse yat kalk dua et. Evde kadın olsun diye evlenmiş, gerisi umrunda değil.Katip ya uzak mesafe ilişkisi yaşamış ve hemen evlenmiş. Adamın huyunu suyunu bilmeden evlenince de böyle olmuş. Adamın genel karakteri bu. terapist ne yapacak ki adama ?
Nasıl davraniyim peki inanın yoruldum
Ben deprem olmasaydı kurslara katılacaktım ama ona da yanaşmıyordu .ama katılacaktım deprem oldu hayatım iyice sapasardi
Sevdiğim için aşık olmuştum evlendim böyle olacağını bilmiyordumYa niye evlendiniz siz cidden soruyorum. Bir kere cevap vermediniz yazdıklarıma_
Bilmiyorum şimdi pansiyona geldim dışarı çıktı hava alı cam dediAyrılacaksınız çünkü bu evlilikten hayır gelmez. Sakın düzelir diye çocuk yapmayın
Ne yapcam bilmiyorumAdam sevmiyor, evli desinler diye evlenmiş. Zor bela çeksen kolundan götürsen 2 seansa gelirse yat kalk dua et. Evde kadın olsun diye evlenmiş, gerisi umrunda değil.
Yapabileceğiniz hiçbir şey yok, şimdi sevmiyorsa sonra da sevmez.Ne yapcam bilmiyorum
Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
MalesefEvlilik böyle bir şey değil tabi ama erkekler genel olarak yüzeysel. Eşim genel olarak iyidir ama bazen ben konuşurken ya dinlemiyor (gözü tv de) ya da lafımı keser saçma başka bir şey için aşırı sinir oluyorum. Bazen dediğiniz gibi telefona fazla kaptırıyor. Bazen ona hayatında fazlalıkmışım gibi hissediyorum diyorum.Günün en sevdiğim saatleri onunla beraber olduğum, sohbet ettiğim saatlerken onda aynı heyecanı görememek can sıkıcı.
Kendinize meşgale bulun es harici. Evde durup onu bekliyorsaniz konusma ihtiyaciniz fazla olur. Işe gidip gelince konuşma istegi pek olmuyir insandaYalnız hissediyorum kendimi bildiğim şey bu .
O ondan değil.Cagimizin hastalığı hepimizde var.Yapmamiz gereken bir iş oluyor elimizden telefon düşmüyor.Sohbet esnasında bile.Siz cabalayin.Esinize suslenin meyve tabakları vs. hazırlayın.İlgisini çekmeye çalışın.
Valla ben telefonu yavuklumun .ötüne sokmayı düşünüyorum başka türlü çaresi yok :) umarım sen daha düzgün bir yol bulursunMerhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
En iyi Nurancığım bilir bu işleriBen anlamıyorum ki neden erkek konusmadıgında da kadın sürekli cabalamak onu hosnut etmeye calısmak zorunda, biraz da o düsünsün bu kadının gönlünü nasıl alabilirim diye, hem konusmayacak hem de servis yapılacak paşaya oldu
Sal gitsin, kendine yeni ugraslar bul onu da kendi oyun bataklıgına bırak bi sürs sonra bi seylerin ters gitttigini anlar
Su an zaten üstüne gidiyorsun diye iyice kendini soyutluyor yüksek ihtimalle
Sizinle sohbet edememenin yoklugunu hissettirin ona
Klasik bir soruyla başlayacağım. Evlenmeden öncede böyle miydi? Muhtemelen evet.Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?