- 10 Aralık 2022
- 2.901
- 1.524
- 63
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Mesela benim instagramda yönettiğim sayfalarım var vakit harcıyorum ya da kafamı boşalttığım bir oyun var tv izlerken oynuyorum eşim rahatsız mıdır mutlaka öyle zamanları oluyordur ama ben insta dan para kazanıyorum yönetmek zorundayımMerhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Kimse degismez 1 sene icinde taniyip evlenerek yanlis yapmissinz gibi keske biraz daha zaman verseydiniz illa sinysl verir bi erkek huyu suyu icinMerhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Neden birbirinizi yeterince tanımadan evleniyorsunuz anlamıyorum...Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Eşiniz sizi sevmiyor. İyi bir seçenek olduğunuz için evlenmiş, evli desinler diye evlenmiş, yaşım geldi diye evlenmiş, daha iyi yapacak başka şeyi kalmadığı için evlenmiş, ardını toplayan bir kadın olsun diye evlenmiş.Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Evlilik böyle değil zaten de eşiniz size ilgisiz görünüyor. Çabalamak da aklına gelmiyor sanırım size karşı hisleri zayıf... Kafa dengi olmadığınızı düşünüp o da evlenmekten pişman bence.Kendimi değersiz hissediyorum sadece ve evliliğin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim
Başlığınıza hitaben evlilik böyle bir şey değil. Zaten ortak bir paylaşım yapmak için evleniyorsun herkes kendi köşesine çekilsin diye değil. Sağlam bi kavga çıkar sonrasında değişmiyorsa doğru aile terapistine. Bu ne ya susacaksam neden evlendim değil mi??Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Aile terapistine gider mi acaba o kendinde onları hak olarak görüyorBaşlığınıza hitaben evlilik böyle bir şey değil. Zaten ortak bir paylaşım yapmak için evleniyorsun herkes kendi köşesine çekilsin diye değil. Sağlam bi kavga çıkar sonrasında değişmiyorsa doğru aile terapistine. Bu ne ya susacaksam neden evlendim değil mi??
Bu herifi kolundan tutup terapiste mi sürükleyeceksiniz bi de?Aile terapistine gider mi acaba o kendinde onları hak olarak görüyor
Bu herifi kolundan tutup terapiste mi sürükleyeceksiniz bi de?
Tanımadığınız biriyle neden evlendiniz ki?Ağlasam her şeye ağlıyorsun zaten diyor
Bu herifi kolundan tutup terapiste mi sürükleyeceksiniz bi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?