Evlilik bu mu gerçekten ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela benim instagramda yönettiğim sayfalarım var vakit harcıyorum ya da kafamı boşalttığım bir oyun var tv izlerken oynuyorum eşim rahatsız mıdır mutlaka öyle zamanları oluyordur ama ben insta dan para kazanıyorum yönetmek zorundayım
Rahatsız olduğunu söylese ne yaparım işten çıkıp eve gelene kadar bakarım telefona ne yapayım.
Rahatsızlığını incitmeden kibarlıkla söyleyin anı çıkışlarınız olduğunda ters tepebilir.
7/24 seninle ilgilenemem çıkışı bunu çağrıştırdı.
Evlilik zamanla oturuyor bu arasa

Kimse degismez 1 sene icinde taniyip evlenerek yanlis yapmissinz gibi keske biraz daha zaman verseydiniz illa sinysl verir bi erkek huyu suyu icin

Neden birbirinizi yeterince tanımadan evleniyorsunuz anlamıyorum...

Evlilik bu değil, tabii ki kişisel alanlariniz olacak ama sohbet edememek büyük eksiklik bence hem iliskide hem evlilikte.

Eşiniz sizi sevmiyor. İyi bir seçenek olduğunuz için evlenmiş, evli desinler diye evlenmiş, yaşım geldi diye evlenmiş, daha iyi yapacak başka şeyi kalmadığı için evlenmiş, ardını toplayan bir kadın olsun diye evlenmiş.

Kendimi değersiz hissediyorum sadece ve evliliğin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim
Evlilik böyle değil zaten de eşiniz size ilgisiz görünüyor. Çabalamak da aklına gelmiyor sanırım size karşı hisleri zayıf... Kafa dengi olmadığınızı düşünüp o da evlenmekten pişman bence.

Çocukları yatırdıktan sonra yatmadan bazen yarım, bazen bir bazense gece yarılarına kadar çay,kahve eşliğinde sohbet ederiz. Hiçbir uyaran olmadan,çiftlerin birbirine odaklanarak yapmış olduğu sohbet bence çok önemli. İlişkiyi ve çiftleri deşarj ediyor. Eşinizle bir zaman belirleyin. O zaman içinde telefon elinde olmasın,tv kapalı olsun. Yapın kahvenizi ve çok uzun cümleler kurmadan ilk etapta onun sohbet etmesini sağlayın. İlgi alanı oyunlarsa,oyun hakkında sorular sorun. Beraber oynamayı teklif edin hatta. Böyle böyle sohbet alanı genişler diye düşünüyorum. Tabii esinizinde çaba göstermesi,uyum sağlaması lazım

Evlilik böyle bir şey değil. Bunun evlilikle bir ilgisi yok zaten. Sizin ilişkiniz böyle bir ilişki. Sevgiliyken de böyleydi muhtemelen. Evlenince sihirli değnek değmiyor ki değişsin. Adam sohbet etmek istemiyor ya da sizin sohbetiniz ilgisini çekmiyordur.

Bence bunun çözümü de yok. İkinizin de ilgisini çeken, üzerine konuşabileceğiniz bir şeyler izleyebilirsiniz mesela ama böyle tek taraflı bir çabayla bu ne kadar sürdürülebilir olur bilemedim.

kredi sen çekme bırak o çeksin evdesin 7-24 çalışmıyorsun sanıyorum yani bulaşma kocanda anladığım kadarıyla biraz hödük.

Başlığınıza hitaben evlilik böyle bir şey değil. Zaten ortak bir paylaşım yapmak için evleniyorsun herkes kendi köşesine çekilsin diye değil. Sağlam bi kavga çıkar sonrasında değişmiyorsa doğru aile terapistine. Bu ne ya susacaksam neden evlendim değil mi??

Uzak ilişki yaşayıp bir araya gelmeden birbirinizi tanımadan kısa sürede evlenince böyle oluyor. Sizinki evlilik değil adanım düzene girmesi için yapılmış bir ev arkadaşlığı. Siz onun çamaşırını yıkayacaksınız, ütüsünü yapacaksınız, sevişeceksiniz. Bunun için evlenmiş adam.

Arkadaşların dedigini teyit ediyorum: Evlilik böyle bir sey değil. Paylaşım ana unsurlardan, ne yönde olursa olsun. Eşiyle konuşamamak, dinlenmemek ne aci sey. Farklı çözüm yollarina bakmak lazim, beraber aktivitelerde bulunuyor musunuz? Film izlemek, oyun oynamak, beraber bir kitap okumak? Eminim bunlardan da konusulacak konular cikar. Bu sorunu çözmeniz umuduyla, inanin böyle ömür geçmez. Konuşamadığım adamla niye evleneyim, gider bekar kalir kendimle konusur, dertlesirim. Rabbim yardim etsin.

Bunaldım artık yok ev işlerine yardim ettiriyorum yapmak zorunda bu hafta ara tatile gireceğiz mesela ben biraz memleketime gideyim diyorum bayramda gelirim bizim şuan depremde dolay7 evimiz yok kaynanamgilde yaşıyoruz ailemin yanına gidip geldik kaç kere ama uzun kalmadık.ama kaynanamgilde kaldık bayramda zaten orda olacağız ara tatilimde kaynanamgilde yaşıyoruz gerçekten bunaldim bayramda bir gün kalırız geliriz diyor

Aile terapistine gider mi acaba o kendinde onları hak olarak görüyor

Bu herifi kolundan tutup terapiste mi sürükleyeceksiniz bi de?

Katip ya uzak mesafe ilişkisi yaşamış ve hemen evlenmiş. Adamın huyunu suyunu bilmeden evlenince de böyle olmuş. Adamın genel karakteri bu. terapist ne yapacak ki adama ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…