- 20 Mayıs 2021
- 241
- 174
- 23
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Ya haklısın işte biraz benim de saçmalamam gerçekten. Ne bileyim seviyorum ya absürt geldi tavrıŞimdi böyle takılalım, zamanı gelince tadında bırakalım diyor.
Ay zaten daha 24 yaşındasın, sen de, bende beş sene sonrasını bilemem de takıl.
Zaten evlenmek niyetin de yokmuş.
Eğer gerçekten evlilik düşünüyorsanız,şimdiden ayrılın.Açık açık niyetim yok demiş.Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
E tabi sevince ben duysam bana da koyardı o laf.Ya haklısın işte biraz benim de saçmalamam gerçekten. Ne bileyim seviyorum ya absürt geldi tavrı
Size güvenmiyor. Çevresinde gördüğü o sıkıntıları ona yaşatacak birisi olduğunuzu düşünüyor ve aşamıyor. Net olarak ifade etmemiş birde nedir çekincesi ve sizden bir destek talebi de olmamış. Her ilişki evliliğe varacak değil ama böylesi de bence doğru değil. 3 yıl sonra siz evlilik istediğinizde size ben sana söylemiştim diyecek ve üzüleceksiniz .Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
Normal şartlarda sizin gibi düşünüyorum ama adam evliliğe karşı değil çevresinde mutlu etlilik olmadığı için istemiyor. E konu sahibine bunları net aktarmıyor ve ne yapabiliriz şeklinde yaklaşmıyor. Oyalama düşüncesi gibi. Şuan evlilik düşünmüyorum hayat görüşüme uygun değil noktasında değil adam o yüzden konu sahibine güvenmediğini düşündüm ben.E adam evlenmem demiyor ki şu an sizin gibi o da düşünmüyor.
Biz de eşimle sevgiliyken ikimizde evlilik istemiyoruz diyorduk. Soranlara da evlenmeyeceğiz diyorduk. Üç senenin sonunda hayat evliliğe sürükledi evlendik.
Bu klişe sevse evlenmeyi düşünürdü olayı saçma geliyor bana. Adam şu an düşünmüyor ama seviyor, dört sene sonra isteyecek belki?
Seviyorsanız ve evlenmek sizin de gündeminizde yoksa anı yaşayın. Ayrılırsanız da ayrılırsınız yani. Beş adım sonrasını göreceğim derken hayatı ıskalamayın. Seviyorsanız yaşayın işte
O da şu an büyük konuşuyor aslında.Ben de böyle büyük konuşurdum hep :)
Tamam da daha genç ve evliliği kendi de düşünmüyor. Belki bu beş sene de kendisi ayrılacak olmaz bundan diyecek? Yani genç yaşta bu kadar evlilik odaklı olunmamalı. Ben 23-24 yaşındaki ilişkilerimin hiç birinde evlenir miyizi sormadım sorgulamadım. Gerek yok yaşa geç.Normal şartlarda sizin gibi düşünüyorum ama adam evliliğe karşı değil çevresinde mutlu etlilik olmadığı için istemiyor. E konu sahibine bunları net aktarmıyor ve ne yapabiliriz şeklinde yaklaşmıyor. Oyalama düşüncesi gibi. Şuan evlilik düşünmüyorum hayat görüşüme uygun değil noktasında değil adam o yüzden konu sahibine güvenmediğini düşündüm ben.
Tam olarak o noktada aslında. Onun kullandığı cümleleri yazmışsınız. Senin için her şeye değer dediği için bana güvenmediği de aklımın ucundan geçmezNormal şartlarda sizin gibi düşünüyorum ama adam evliliğe karşı değil çevresinde mutlu etlilik olmadığı için istemiyor. E konu sahibine bunları net aktarmıyor ve ne yapabiliriz şeklinde yaklaşmıyor. Oyalama düşüncesi gibi. Şuan evlilik düşünmüyorum hayat görüşüme uygun değil noktasında değil adam o yüzden konu sahibine güvenmediğini düşündüm ben.
Bunu düşünürken yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim.E adam evlenmem demiyor ki şu an sizin gibi o da düşünmüyor.
Biz de eşimle sevgiliyken ikimizde evlilik istemiyoruz diyorduk. Soranlara da evlenmeyeceğiz diyorduk. Üç senenin sonunda hayat evliliğe sürükledi evlendik.
Bu klişe sevse evlenmeyi düşünürdü olayı saçma geliyor bana. Adam şu an düşünmüyor ama seviyor, dört sene sonra isteyecek belki?
Seviyorsanız ve evlenmek sizin de gündeminizde yoksa anı yaşayın. Ayrılırsanız da ayrılırsınız yani. Beş adım sonrasını göreceğim derken hayatı ıskalamayın. Seviyorsanız yaşayın işte
Evet ama birgün düşündüğünde bu adam ben aana demiştim de diyebilir. Baştan sorunlar net konuşulur evlilik için değil sağlam temeller için ondan sonra akışa bırakılır haklısınız her sevgiliyle evlenilecek diye birşey yok. Ama konu sahibi ne kadar istemiyorum da dese şuan konuya açtığına göre içinde biryerde onunda normal bulmadığı bir şey var.Tamam da daha genç ve evliliği kendi de düşünmüyor. Belki bu beş sene de kendisi ayrılacak olmaz bundan diyecek? Yani genç yaşta bu kadar evlilik odaklı olunmamalı. Ben 23-24 yaşındaki ilişkilerimin hiç birinde evlenir miyizi sormadım sorgulamadım. Gerek yok yaşa geç.
O zaman ben yanlış anladım yazdıklarınızdan. Adam çevreden etkilenmeden hayat görüşüm evliliğe uygun değil mi diyor? Yoksa çevrede kötü evlilikler gördüğü için gelecekte sizinde böyle olabileceğinizden çekinip mi istemiyor?Eğer ilkiyse akışına bırakmalısınız o akış evliliğe de götürebilir götürmeyede bilir orda yolculuktan keyif alırsınız. Ancak ikinci dediğim ise herşeye değer gibi şeyleri reklam gibi düşünün altında size (kadınlara) güvenmemesi yatıyordur.Tam olarak o noktada aslında. Onun kullandığı cümleleri yazmışsınız. Senin için her şeye değer dediği için bana güvenmediği de aklımın ucundan geçmez
evlenmekten korkmuyordur sizinle evlenmekten korkuyordur şöyle söylim insanlar sevip sevmemek arasında duygularından emin değilse bir ömrü bir insana bağlamaktan hayatını adamaktan korkar,eğer sevseydi ve emin olsaydı geleceğe dair planlarınıda sizinle yapardı ama onun emin olmadığı şey sizinle gelecekte mutlu olurmu yada sizi seviyormu yada hayalindeki insan siz değilseniz eğer onu bulabilrmi,sevgisinden şüphe duyduğunuz insana yıllarınızı harcamayın derim,5 yıl sonra olmadı deyip ayrılınca yeni bir insan yeni bir ilişki boşa harcamış olduğunuz yıllar üzer sizi.Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
benim arkadaşım da öyle. 9.10 senedir birliktelik. adam evlilikten korkuyor güya. arkadaşım 42 oldu5 yil sonra da olsa sizin bu adamla evlilik dusunceniz varsa hic olmasin, cunku guven vermiyor zaten acik acik da soyluyormus 5 yil sonrasini bilemem diye. valla isteyen adam korkmuyor cesur oluyor. ilerisi icin planlar yapiyor. is yerinden arkadasim sizin gibi erkek arkadasiyla uzun sure takildi ki beklentisi evlilik yonundeydi. adam surekli evlilikten korkuyorum" mesaji veriyordu. 35 yasinda cikmaya baslamislar arkadas suan 43 yasinda, hala evlenecegiz diye bekliyor arkadas.
Biz 27-28 yaşında sevgili olduk. Ben 27dim. Okul bitmişti iş güç de vardı. Ama evlilik istemiyordum açıkça da söylüyorduk.Bunu düşünürken yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?