- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
Yani evlilik çağında olan o aslında, siz daha gençsiniz.Size istemem yan cebime koy yapmış üstüne :)Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
yorum yapan kadınların çük peşinde koştuğu sonucuna nasıl vardınızçok önyargılı yorumlar var gerçekten adamın ne kaçarını koydunuz ne göçerini.. 7 yıllık sevgililik zaten sevgililiğe ters onların evlenememesi zaten normal ama burada durumu kimse anlamak istemiyor.
derdiniz evlenmek mi yoksa sevdiğiniz biriyle mi evlenmek?
aaa bu senle evlenmeyecek hemen ayrıl diyenler neyin kafası bu sevdiğiniz erkeği bir anda bırakıp evlenecek başka erkek aramak mı doğru bir davranış? yoksa derdiniz evlenmekse sadece ha ali olmuş ha veli bir imza bir çük yeter bu kafaya..
evet erkekler de gayet evlilikten korkabilir çekinebilir
hatta bunun bilimsel bir adı bile varmış şimdi unuttum yani öyle olmayan bişey değil.
45-50 yaşında bile evlenmekten korkan evlenmeyen erkekler varken 29 yaş ne ki?
konu sahibinin sorması gereken 5 senede ne bekleniyor?
neden 5 sene mesela bir plan mı var yoksa öylesine ortaya atılmış bir laf mı?
bunların size tek tek açıklamasını yaparsa geriye pek bir soru kalmaz.
yoksa buradaki kadınlara kalsa önce merhaba sonra doğruuuu nikah masasına.. bir arkadaşım ekolüyle birbirinizi gazlamayın her ilişki kendine özeldir.
Erkek arkadaşının mantığında olan bir kız arkadaşım vardı. Evlilik saçma istemiyorum diyordu.sevgilileriyle de birlikte yaşayıp böyle devam ediyordu. Ta ki şuan evli oldugu adam karşısına çıkana kadar :) evlilik düşünmeyen arkadaşım çocuğa hadi evlenelim diyip evlilik teklifi yapti. ( Zaten aynı evde evli gibi yaşıyorlardı ) anlı şanlı davullu zurnalı da düğün yaptı baya güzel halay çektikErkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
İmza kaşeUza uza uza uza. Sevmiyor. Seven adamda korku morku kalmıyor, ne adamlar evlendi gözümüzün önünde inanamazsın.
kimseye çük peşinde demedim konu evlilikse çükün sahibini önemsemiyor kimisi dedim.yorum yapan kadınların çük peşinde koştuğu sonucuna nasıl vardınız
seven adam boyle seyler soylemez. gencecik kizsin, her an taliplerin cikabilir, cekiniyorum vs diyorsa seni istemiyordur net.Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
genc kizlara cok yanlis tavsiyeler bunlar. seven adam iliskiyle ilgili planlar yapar, seni alir surukler, ikna eder, sevdirir.. burasi turkiye, oyle iliski yasayayim ama baglilik olmasin havasinda insan sayisi varsa bile cok azdir, her aile cocugunun muruvvetini gormek ister. bence evlenme niyetinde olanlar boyle nazli erkeklere hic prim vermesinler.çok önyargılı yorumlar var gerçekten adamın ne kaçarını koydunuz ne göçerini.. 7 yıllık sevgililik zaten sevgililiğe ters onların evlenememesi zaten normal ama burada durumu kimse anlamak istemiyor.
aaa bu senle evlenmeyecek hemen ayrıl diyenler neyin kafası bu sevdiğiniz erkeği bir anda bırakıp evlenecek başka erkek aramak mı doğru bir davranış? yoksa derdiniz evlenmekse sadece ha ali olmuş ha veli bir imza bir çük yeter bu kafaya..
hatta bunun bilimsel bir adı bile varmış şimdi unuttum yani öyle olmayan bişey değil.
yoksa buradaki kadınlara kalsa önce merhaba sonra doğruuuu nikah masasına.. bir arkadaşım ekolüyle birbirinizi gazlamayın her ilişki kendine özeldir.
Ben hiç katılmadım. Bu düşünce çok yanlış. Burada yazılanlar hep deneyim sonucu fikirler. Kimse evlilik diye tutturduğu için bu görüşleri yazmıyor evlenmek istemiyorum deyip 6 ay sonra evlenenlere daha önce defalarca karşılaşıldığı için yazıyor. İnsanlar burada yüzde 90 olan bu diyor. O yüzde 10 ihtimal sizin dediğiniz. Yüzde 10 sizin dediğiniz olması diğer yazılanları yanlış yapmaz.çok önyargılı yorumlar var gerçekten adamın ne kaçarını koydunuz ne göçerini.. 7 yıllık sevgililik zaten sevgililiğe ters onların evlenememesi zaten normal ama burada durumu kimse anlamak istemiyor.
20lerin yaşındaki ilişkilerimin hiç birinde planım evlilik değildi. Bunla evlenir miyim demedim. Neden üniversite yıllarımda bunu hayal edeyim ki?genc kizlara cok yanlis tavsiyeler bunlar. seven adam iliskiyle ilgili planlar yapar, seni alir surukler, ikna eder, sevdirir.. burasi turkiye, oyle iliski yasayayim ama baglilik olmasin havasinda insan sayisi varsa bile cok azdir, her aile cocugunun muruvvetini gormek ister. bence evlenme niyetinde olanlar boyle nazli erkeklere hic prim vermesinler.
Aynen budur. Evlenmeyi düşünmüyorsan ayrılalım sözcüğü kadar evlilik budalası bir cümle de yok.çok önyargılı yorumlar var gerçekten adamın ne kaçarını koydunuz ne göçerini.. 7 yıllık sevgililik zaten sevgililiğe ters onların evlenememesi zaten normal ama burada durumu kimse anlamak istemiyor.
Bir de şu kafa yapısını da anlamıyorum. Benle evlenmedi ayrıldık başkasıyla evlendi. E aynı mantıkla ben de onla evlenmedim gittim başkasını buldum. İlişki mantığı bu değil midir? İki tarafın da tam içine sinmelidir. Ayrılık her zaman olur.Ben hiç katılmadım. Bu düşünce çok yanlış. Burada yazılanlar hep deneyim sonucu fikirler. Kimse evlilik diye tutturduğu için bu görüşleri yazmıyor evlenmek istemiyorum deyip 6 ay sonra evlenenlere daha önce defalarca karşılaşıldığı için yazıyor. İnsanlar burada yüzde 90 olan bu diyor. O yüzde 10 ihtimal sizin dediğiniz. Yüzde 10 sizin dediğiniz olması diğer yazılanları yanlış yapmaz.
Zaten dünyanın sonu diyen de yok. Niye sürekli evlenme meraklısı damgası atıyorsunuz ki. İnsanlar ortada bir gerçeklik var onu da göz önünde bulundursun diyor. Hemen ayrıl demedim ama aklında olsun kendini kaptırmasın diye söylüyorlar. Çünkü evlenmek beklentisi olan bir kadın var ve ona göre konuşuluyor. Çok önyargılı bir yaklaşım. Sanırım kendiniz yaşadığınız için kabullenmek istemiyorsunuz. Herkesten o cesareti beklemek yanlış tabi.Bir de şu kafa yapısını da anlamıyorum. Benle evlenmedi ayrıldık başkasıyla evlendi. E aynı mantıkla ben de onla evlenmedim gittim başkasını buldum. İlişki mantığı bu değil midir? İki tarafın da tam içine sinmelidir. Ayrılık her zaman olur.
Evlenip boşanmayacağımızın da garantisi yok.
Ki geçmişime baktığım zaman da benim terk ettiğim yada terk edildiğim her erkek için şimdi şükürler olsun diyorum. Hayat böyle bir şey çünkü. Kalkıp da on sene önce benden ayrılınca hemen evlenen adamın yaşını tutmuyorum. Buna deneyim diyoruz ve bu bizi aslında hayata hazırlayan bir şey.
Belki o deneyimleri yaşamasak asla bugünki biz olmayacağız. Şimdi bu evlenmez kesin diye kestirip atıp kimseyle ilişki yaşamayalım?
Üniversitenin son iki senesindeki sevgilimle mesela mezun olup şehirler ayrılınca öyle yavaş yavaş mesajlaşmalar azala azala ayrıldık. Kim ayrıldı onu bile hatırlamıyorum. Benden kısa süre sonra evlendi. Bu beni ah vahlık bir duruma mı soktu? Yooo? İki sene üniversitenin altını üstüne getirdik o dönem çok eğlendik çok güldük. Yaşandı bitti. Aklıma bile gelmiyor. Bende bir kaç sene sonra evlendim zaten. Bu evlenmeden ayrılmak onun başkasıyla evlenmesi dünyanın sonu mu? Neden bazı şeyleri toplumca bu kadar dramatize ediyoruz
Zaten dünyanın sonu diyen de yok. Niye sürekli evlenme meraklısı damgası atıyorsunuz ki. İnsanlar ortada bir gerçeklik var onu da göz önünde bulundursun diyor. Hemen ayrıl demedim ama aklında olsun kendini kaptırmasın diye söylüyorlar. Çok önyargılı bir yaklaşım. Sanırım kendiniz yaşadığınız için kabullenmek istemiyorsunuz. Herkesten o cesareti beklemek yanlış tabi.
Ben uydurmadım kendi üzerine alınan ve kendi hayatından örnek veren sizsiniz. Hala anlatamadım kendimi. Biz evlenmezse ayrıl demiyoruz ki. Sadece karşılaşabileceği olasılıkları anlatılıyor ve ona hazırlıklı olması gerektiği söyleniyor. Çünkü herkes aynı güçte kalamıyor hayal kırıklığı yaşayabiliyor. İnsanlar iyi niyetle hayal kırıklığı yaşamasın diye uğraşıyorlar.
Hanımefendi ben zaten evliyim.
Ama ilk sevgilimle evlenmedim. Gençlikteki hiç
ir ilişkime de evlenmeye nasıl bakıyorsun bak evlenmezsen ayrılalım demedim
Cesaret diyorsunuz ya cesaret hayattaki hayal kırıklıklarından kaçmak değildir. Hatta hayal kırıklığı yaşamamak için sevdiğin insandan ayrılmak bana göre korkaklıktır. Hayattaki cesaret bu değilBen uydurmadım kendi üzerine alınan ve kendi hayatından örnek veren sizsiniz. Hala anlatamadım kendimi. Biz evlenmezse ayrıl demiyoruz ki. Sadece karşılaşabileceği olasılıkları anlatılıyor ve ona hazırlıklı olması gerektiği söyleniyor. Çünkü herkes aynı güçte kalamıyor hayal kırıklığı yaşayabiliyor. İnsanlar iyi niyetle hayal kırıklığı yaşamasın diye uğraşıyorlar.
Her kadının ilişkisine bakış açısı aynı olmak zorunda değil. Böyle bir dayatma olamaz. Belki siz iyi zaman geçirdik olsun olarak bakabilirsiniz ilişkiye ama herkes bu şekilde bakmak zorunda değil. Bazı kadınlar sonu evlilikle bitsin diye düşünüyor ve bağlanıyor. Buradaki konuları okuyunca da görebilirsiniz böyle çok fazla kadın var. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Beklentisi uyan insanlar sağlıklı ilişki yaşayabilir. Ciddi düşünen ve düşünmeyen insanın ilişkisinin sağlıklı olmama ihtimali çok çok yüksek.Cesaret diyorsunuz ya cesaret hayattaki hayal kırıklıklarından kaçmak değildir. Hatta hayal kırıklığı yaşamamak için sevdiğin insandan ayrılmak bana göre korkaklıktır. Hayattaki cesaret bu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?