- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
kimse 25 yaşında küt diye evlen demiyor ki. çocuğun öyle bir düşüncesi yokmuş. şu anı yaşayalım daha genciz hayatımdaki her şey seninle güzel zaten 5 sene sonrasındaki yolumuza yavaş yavaş karar veririz demiyor ki istemiyorum diyor. ki hepimiz az çok böyle ilişkilere rastlamışsızdır. ve evet çok çok büyük kısmında adam pat diye bulduğu biriyle 2 ayda korkusunu aşıp evleniyorYa arkadaşlar 20-25 arasındaki her sevdiğimizde evlenseydik ohoo hepimiz elli kere boşanırdı. Biz burada gençlere ne diyoruz hemen ilk gördüğünüzle evlenmeyin tanıyın.
Eee, tamam burada da seviyor flört ediyor. Ben anlamıyorum bu kadar evlilik odaklı olmayı. Her sevgiliyle sevgili olur olmaz evlilik düşünüyor musun diye sorulur mu?
Ben de diyorum ki herkes her ilişkisini evliliğe taşımayacak. Belki konu sahibi ayrılmak isteyecek. Beş senede başka pek çok şey yaşanabilir.kimse 25 yaşında küt diye evlen demiyor ki. çocuğun öyle bir düşüncesi yokmuş. şu anı yaşayalım daha genciz hayatımdaki her şey seninle güzel zaten 5 sene sonrasındaki yolumuza yavaş yavaş karar veririz demiyor ki istemiyorum diyor. ki hepimiz az çok böyle ilişkilere rastlamışsızdır. ve evet çok çok büyük kısmında adam pat diye bulduğu biriyle 2 ayda korkusunu aşıp evleniyor
Ben de böyle büyük konuşurdum hep :)
Şuan için iliskinizde cinsellik dahil hersey var mı?Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
Ayy 2 ayda evlenip sonrada aldatıyor ama.kimse 25 yaşında küt diye evlen demiyor ki. çocuğun öyle bir düşüncesi yokmuş. şu anı yaşayalım daha genciz hayatımdaki her şey seninle güzel zaten 5 sene sonrasındaki yolumuza yavaş yavaş karar veririz demiyor ki istemiyorum diyor. ki hepimiz az çok böyle ilişkilere rastlamışsızdır. ve evet çok çok büyük kısmında adam pat diye bulduğu biriyle 2 ayda korkusunu aşıp evleniyor
ben de genç evliliğe karşıyım. fakat niye konu açtı. demek ki bir şey rahatsız etti ki biz kadınlar hislerimizde pek yanılmayızBen de diyorum ki herkes her ilişkisini evliliğe taşımayacak. Belki konu sahibi ayrılmak isteyecek. Beş senede başka pek çok şey yaşanabilir.
Öyle olsaydı kimse kimseyle flört etmesin 30da ilk sevgilimizle evlenelim.
Kadın seviyorum ben de evlenmek istemiyorum diyor. E tamam yaşanacak güzel bir ilişki olacak belki neden ıskalasın beş sene sonrası için. Ben gençlikte bu kadar evlilik de evlilik kafasını anlamıyorum .
Evlilikden neden korkulur anlamiyorum. Sevdigin insanla hergun ayni evi paylaşmak seven insan için heyecan verici birşeydir. Sevmeyen insan ise haftada 2 goreyim yeter kafasinda. Sonra da aradan uzayinca ben sana soylemişdim derler. Yer yapiyor kendine.Erkek arkadaşımla 1 buçuk senedir birlikteyiz. Ben 24 o 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Ne desem yapar, her adımını bana göre atar. Çevresindeki herkes beni biliyor. Gel gelelim erkek arkadaşımın evlilik konusunda ön yargıları var ve korkuyor. Etrafında hiç mutlu bir evlilik görmediği için bu konuda çekindiğini ifade etti. Ben de zaten en az 5 yıl içinde bir evlilik düşünmüyorum daha farklı plânlarım var ama onun bu tutumu kafamı karıştırmıyor değil. Ben seninle evlenmem demiyorum ama sana 5 sene sonrasının ne olacağını da kesin net söyleyemem diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım biraz. Belki onun bakış açısını anlayabilmemi sağlayacak kullanıcılar vardır burada. Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.
EstağfurullahBen olsam bende korkarım evlilikten.Evlendikten ne oldu yahu yaşlandım.Sorumluluklar artıyor.İşe koş eve koş çocuğa koş valla inanırmışım kendime nezaman koşacağım bilmiyorumAnı yaşa keyfine bak su akar yolunu bulur kardeşim.Konunu dağıttım kusura bakma ama içimi dökmek istedim
iki tarafin da burda kafasinda ben bu adamla/ben bu kadinla evlenirim dusuncesi olmamasi gerekiyor dediginize gore. ama bahsedilen adamin evlilik yonundeki dusuncesinin olmayisi konu sahibini rahatsiz etmis, demekki evlilik beklentisi var ki rahatsiz olmus.Ya arkadaşlar 20-25 arasındaki her sevdiğimizde evlenseydik ohoo hepimiz elli kere boşanırdı. Biz burada gençlere ne diyoruz hemen ilk gördüğünüzle evlenmeyin tanıyın.
Eee, tamam burada da seviyor flört ediyor. Ben anlamıyorum bu kadar evlilik odaklı olmayı. Her sevgiliyle sevgili olur olmaz evlilik düşünüyor musun diye sorulur mu?
Sondaki emojiniz benim ruhun güncel haliKOnu sahibesi de gelsin hemen evlensin demiyor zaten, ama ne olacak yani 10 yıl geçecek adam hala bu kız arkadaşım mı diyecek
Var valla ben görüştüm bir süre 40 yaşına gelmiş koca adam diyor ki ben sorumluluktan korkuyorum evlenmek asla istemiyorum, bu çocuğun oo adama evrilmeyeceğinin garantisi var mı? Kendisine saygısı olan insan kadın olsun ,erkek olsun böyle diyen birinden uzak durmalı bence, güven vermeyen, emek koyamam korkarsam vınlarım bana güvenme diyen biriyle 1 gün daha geçirmek kendine haksızlık her şeyden önce
zedelenmis iliskilere tanidik olmus, bla bla bla....gercegi soyleyemeyecek kadar korkak.Konusu açıldığı için konuştuk.
Beni de söyleme şekli huzursuz ettiği için canım sıkıldı aslında. Evliliğin ilişkileri zedeledigine tanık olmuş yakın çevresinde. Bu yüzden nedenleriyle açıkladı. Asla olmaz demiyor ama çekincesi olduğunu söylüyor
Yok korkulmuyor, amaclar arasinda evlilik olmadigi icin oyle "korkuyorum" diye uydurulmus palavra o. Yok kötu evlilikleri gormus bla bla bla. "Seninle Su an keyfim gicir, citirsin, guzel de sevisiyoruz, Bana da asiksin ama gelecek kurmak istemiyorum" demeye birtaraflari yemedigi icin, boyle laf ebeligi yapiyor aklinca.Evlilikden neden korkulur anlamiyorum. Sevdigin insanla hergun ayni evi paylaşmak seven insan için heyecan verici birşeydir. Sevmeyen insan ise haftada 2 goreyim yeter kafasinda. Sonra da aradan uzayinca ben sana soylemişdim derler. Yer yapiyor kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?