- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İşte sorun şu ki maddi olarak kendisinden hiçbi şikayetim olmadı en azından şimdilik,evlenince yaşayıp görcez diyip risk alıyorum :)))Her evlilik zor degil ama bu adamla zor olur gibi.
Benzer iliskilere cok sahit oluyorum, benim yalnizligimdan coook daha sevimsiz.
Aksine çok sakin ve sabırlı bu konuşmayıda şakalaşarak yaptı ama bağıran ben oldumSinirlimi
Sen ben kavramı bitmiş artık bizmişiz..Ama beni düşündüren hiçbi şekilde elimi cebime attırmaz şu güzelmiş beğendim desem bikaç güne elimdedir yada o an zorla alır 1,5 senedir bu böyle evlenince değişirmi
İnşallah karşılıklı yanlış anlamadan ibarettirgereksiz bir konuşma yapmış.ve cumlelerı de sınır bozucu. evlilik sorumluluk demek ama bu kafa yapısında devam eder ve hareketlerı de boyle olursa sızınkı sorumluluğu aşar SORUN olur..
Tum kalbimle mutluluklar dilerim ama sakin bu maas kartini eline verme diyorum. Sonra markette 5 liralik biseye bile gerek yok muhabbeti yapabiliyor bu koca milleti.İşte sorun şu ki maddi olarak kendisinden hiçbi şikayetim olmadı en azından şimdilik,evlenince yaşayıp görcez diyip risk alıyorum :)))
Yalnız şöyle bi durum var ben henüz çalışmıyorum yani evlenince çalışmaya başladığımda para durumumuz nasıl olur diyince kendisi böyle bi cevap verdi beni çalışmaya para kazanmaya zorlayan yok,bu sıkıntı yaşamayacağım anlamına gelmez herşey olabilir ama ben konuyu eksik anlattığımı farkettimDuymak istediklerinizi duymayinca sinirleniyorsunuz... başlıkta sorduğunuz sorununncevabi anlattıklarınıza göre sizin bu evlilikte sıkıntı yaşayacağını yönünde. He şimdi yok o öyle değil onlar bizim aşkımız bilmiyorlar vs diyorsunuz dur ama şimdiden maaş kartin bende olur ben senin her türlü ihtiyacını karsilarim gibi laflar etmesi adamın kafa yapısını ortaya koyuyor. Şuan bunu diyorsa ilerde neler diyebileceğini bir cok kadın ongorebiliyor burada... elbette maaşını komple elinize alın demiyorum ortak giderleriniz yatırımlarınız da olacaktır ama atıyorum o ev kredisini öderken siz faturaları ödesiniz rutin biner. Maaş kartini talep etmek harçlığını ben veririm tavırları çok itici. İsterseniz işten çıkın da bir görün o istersen çalışma diyen adamı. Çok bariz belli kafa yapısı.
Dediğin gibi yapıcam çok teşekkür ederim..Tum kalbimle mutluluklar dilerim ama sakin bu maas kartini eline verme diyorum. Sonra markette 5 liralik biseye bile gerek yok muhabbeti yapabiliyor bu koca milleti.
Harcamalari bolusun, o tamam ama asla calistigin halde ondan harclik ister duruma dusurme kendini.
Hah benim evliliğimden bahsetmiş burda arkadaş...Bu kadar erkek egolu, sürekli sizi baskılayarak bir şeyler ispatlamaya çalışan adamla zor işiniz. Evinizde sürekli bir "ben erkeğim, sen kadınsın, bilmemne" uyarıları olacak. Eşitlik filan hak getire. Aynı o sözlerini her olayda zeytinyağı gibi üste çıkmak için tekrarlayacak. Böylesiyle evlilik zor tabii ki. Siz kadın değil, bir insan olarak bile hakkınızı alamazsınız o evde. Kendi kazandığınız maaşa "benim" dedirtmiyor adam, ötesi var mı?
Sadece ses yükseltme konusunda haklı. Ses yükseltilmesinden ben de hiç hoşlanmam. Cinsiyet gözetmeksizin kimse kimseye ses yükseltmemeli evde diye düşünüyorum.
Şuan bende safım gözüm ilerde açılır kesin :) erkeklik gururu incindi ondan bu tavırbunlar dizilerde güzel replik oluyor bence, ama gerçek hayat öyle değil.
bir insan sizin kendinize ben demenizden rahatsızlık duyuyorsa belki de o kadar sizi sevmiyordur.
ben kendimden bahsederken ben derim, eşimden bahsederken sen derim, dışarıya karşı biz derim elbette. bizim kararımız, bizim paramız, bizim evimiz...ama karşılıklı konuşurken benim maaşım, benim kararım...o da bundan rahatsız olmaz.
rahatsız olursa elbette ki evlilik zor olur. pardon senin gibi arkadaşlar için zor olur. benim gibiler için çok mümkün olmaz. belki de yaş hanesinde 30u gördüğüm içindir, eskiden ben de biraz saftım yalan yok :)
ayrılın.Bugün nişanlımla evi nasıl tadilat edelim diye konuşuyoduk daha doğrusu sürekli gündemimizde bu artık..Oda örnek bi ev bulalım ona uygun yapalım dedi neyse o bulmuş bitane gerçekten güzel bir ev..Mutfak dolaplarını ben beyaz istiyodum o evinkide beyazdı ama hem tezgah hem dolapların ara kısmıda beyazdı bu kadarı fazla bence arası renkli taşlar olmalı dedim vay efendim öyle güzel olmazmış artık evler böyleymiş biraz şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyi yaptırcakmış ben sinir oldum cevaplarımda biraz sert oldu haliyle..
Sonra evlenince değişeceksen haber ver dedi bende ne gibi dedim saygı konusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendi maaşım için senden izinmi alıcam dedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem ne istedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,senin erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi..
O kadar çok şey konuştukki evlilikle ilgili aklımda bunlar kalmış,gergin bi konuşma geçti aramızda evlilik gerçekten zormu
haklısın güldüm bunu okuyunca. benım esım benım maaşıma dokunmaz sana ve cocuklarıma bakmak benım görevım der."Hanim maasi esine teslim etmeli" mantigiyla hareket eden bir insanla evlilik zor degil, imkansiz.
Akrep burcuBurcu ne
Şuan bende safım gözüm ilerde açılır kesin :) erkeklik gururu incindi ondan bu tavır
Onunda girdiği yoktu ben açtım yanlış yaptımBen evliyim valla hic bu muhabbetlere girmedik. Konu evse esim tamamen bana birakir. Maas konusunda da eger ikimiz de calisiyorsak ikimiz de idare edebiliriz.
Boyle biriyle evlilik zor olur soyliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?