Evlilik çokmu zor?

gereksiz bir konuşma yapmış.ve cumlelerı de sınır bozucu. evlilik sorumluluk demek ama bu kafa yapısında devam eder ve hareketlerı de boyle olursa sızınkı sorumluluğu aşar SORUN olur..

Her evlilik zor degil ama bu adamla zor olur gibi.

Benzer iliskilere cok sahit oluyorum, benim yalnizligimdan coook daha sevimsiz.
İşte sorun şu ki maddi olarak kendisinden hiçbi şikayetim olmadı en azından şimdilik,evlenince yaşayıp görcez diyip risk alıyorum :)))

Duymak istediklerinizi duymayinca sinirleniyorsunuz... başlıkta sorduğunuz sorununncevabi anlattıklarınıza göre sizin bu evlilikte sıkıntı yaşayacağını yönünde. He şimdi yok o öyle değil onlar bizim aşkımız bilmiyorlar vs diyorsunuz dur ama şimdiden maaş kartin bende olur ben senin her türlü ihtiyacını karsilarim gibi laflar etmesi adamın kafa yapısını ortaya koyuyor. Şuan bunu diyorsa ilerde neler diyebileceğini bir cok kadın ongorebiliyor burada... elbette maaşını komple elinize alın demiyorum ortak giderleriniz yatırımlarınız da olacaktır ama atıyorum o ev kredisini öderken siz faturaları ödesiniz rutin biner. Maaş kartini talep etmek harçlığını ben veririm tavırları çok itici. İsterseniz işten çıkın da bir görün o istersen çalışma diyen adamı. Çok bariz belli kafa yapısı.

bunlar dizilerde güzel replik oluyor bence, ama gerçek hayat öyle değil.

bir insan sizin kendinize ben demenizden rahatsızlık duyuyorsa belki de o kadar sizi sevmiyordur.

ben kendimden bahsederken ben derim, eşimden bahsederken sen derim, dışarıya karşı biz derim elbette. bizim kararımız, bizim paramız, bizim evimiz...ama karşılıklı konuşurken benim maaşım, benim kararım...o da bundan rahatsız olmaz.

rahatsız olursa elbette ki evlilik zor olur. pardon senin gibi arkadaşlar için zor olur. benim gibiler için çok mümkün olmaz. belki de yaş hanesinde 30u gördüğüm içindir, eskiden ben de biraz saftım yalan yok :)

İşte sorun şu ki maddi olarak kendisinden hiçbi şikayetim olmadı en azından şimdilik,evlenince yaşayıp görcez diyip risk alıyorum :)))
Tum kalbimle mutluluklar dilerim ama sakin bu maas kartini eline verme diyorum. Sonra markette 5 liralik biseye bile gerek yok muhabbeti yapabiliyor bu koca milleti.
Harcamalari bolusun, o tamam ama asla calistigin halde ondan harclik ister duruma dusurme kendini.

Yalnız şöyle bi durum var ben henüz çalışmıyorum yani evlenince çalışmaya başladığımda para durumumuz nasıl olur diyince kendisi böyle bi cevap verdi beni çalışmaya para kazanmaya zorlayan yok,bu sıkıntı yaşamayacağım anlamına gelmez herşey olabilir ama ben konuyu eksik anlattığımı farkettim

Dediğin gibi yapıcam çok teşekkür ederim..

Hah benim evliliğimden bahsetmiş burda arkadaş...
Konu sahibi Bacım, sen benim son açtığım konumu (para mevzuları) bi okuyuver Allah aşkına...
Geleceğin evliliğin benimkinden pek farklı olmayacak çünkü...
Not: değişmiyor umutlanma

Şuan bende safım gözüm ilerde açılır kesin :) erkeklik gururu incindi ondan bu tavır

Ben evliyim valla hic bu muhabbetlere girmedik. Konu evse esim tamamen bana birakir. Maas konusunda da eger ikimiz de calisiyorsak ikimiz de idare edebiliriz.

Boyle biriyle evlilik zor olur soyliyim.

ayrılın.

Daha evlenmeden böyle konuşuyorsa evet zor bir evlilik olacak gibi.. buraya dert yananların bir kısmı evlenmeden önce kendini belli etmişti evlenince daha da kötü oldu diye başlıyorlar söze yine de sen bilirsin

Şuan bende safım gözüm ilerde açılır kesin :) erkeklik gururu incindi ondan bu tavır

gençler işte, hiç büyük sözü dinlemiyorlar.

ay ben de şu an aynını çekiyorum. evlenirken herkes dedi, büyük eşya almayın sorun olur, yok ben dedim ki, biz evimize göre alıcaz, büyük eşya seviyorum, şimdi ev değiştiriyorum, hiç bir eşyamı yeni eve uyduramıyorum :) ama müstehak tabi.

şimdi benim aldığım risk eşyalarla ilgili, Allaha şükür yenileyecek param da var.

Aldığın riskin bedelini iyi hesapla.
ve bence nişanlılığı iyi değerlendir. başka konularda da ağzını aramaya devam et. onun davranışlarına çok tepki verme, kafanda birleştirmeye ve evlendikten sonraki hayatını öngörmeye çalış.

bu arada erkeklik gururu demesin bir kadın lütfen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…