Evlilik çokmu zor?

Ben 28 yaşımdayım. Sizin tabirinize göre ruhum 58.

Tartışmak için sizi alintilamadim. Ilk sizin yazdığınız vardı. Alintiladiktan sonra da bin pişman oldum.

Teşekkürler. Iyi geceler

Aslında niyeti çok önemli. Sırf erkek diye senin üstünde egolarını tatmin etmeye çalışıyorsa alın o maaş kartını boğazına kadar sokun kolunuzla beraber. Ama eğer siz çok savurgansanız o parayı sizden daha iyi idare edeceği için böyle bişey istiyorsa bunda bir sakınca yok bence.

evllik zor değil ama anlayışlı doğru insana denk gelirsen

bu anlattıklarına bakılırsa senin bu insanla yapacağın evlilikten pek hayır gelmeyecek üzüleceksin gibi

daha şimdiden maaşa göz koymak filan

Abisi ve yengesi uzman doktorlar,yengeside maaşını abisine bırakıyomuş anneside babasına bırakıyomuş iki aileyede bakıyorum gayet mutlular bendemi sorun var ya

Estağfurullah. Ne demek sorun filan. Herkesin alıştığı bişey var işte.
Burda önemli olan; iki insan bir araya geliyor ve ikisinin de kendine ait doğruları var. Hele hele konu maddiyat olunca neler neler yaşayanlar var buralarda okuyoruz. İşte bohçaya ben markalı parfüm koydum da onlar havlu koymuş da bilmem neydi de. Bak çıkan kavgaların bile temeli maddiyat.

Bence baştan verme. Ha nolur, zamanı gelir adamın elinde olmaz sen tamamlarsın. Belli olmak o işini kaybeder evi sen geçindirirsin insanlık hali. Karı koca olacaksınız aynı gemiyi yürüteceksiniz.

Ama taaaaaa en başından " ben idare etmeyi biliyorum sana gerek yok" gibi bi algı bana çok doğru gelmedi. Gene sen bilirsin ama sonuna kadar diret. Neden sana doğru gelmediğini de anlat güzelce. Adam mutfakta saatlerce bulaşık yıkayacak olan kendisiymiş gibi taşın rengine bile ben karar veririm demiş. Bak bunlar hep ipucu.

Düşündüren bikaç şey var evet kendisi gerçekten çok zevkli birisi bunu annemde babamda bilir ama diretmesi hoş olmadı,kendisi kesinlikle cimri biri değil benim için herşeyin iyisini istiyor,geçen gün makyaj alışverişi yaptık ben uygun fiyatlı markaya yönelirken sürdürmem sana onları dedi ve marka biyere girip 600 tl lik alışveriş yaptık buda belki evlenmeden önceki kandırmacadır bilemeyiz :)) beni asla mağdur etmeyeceğini söylüyor kafamda tartınca artısı tabiki fazla ama bu konudaki tartışma üzücü oldu ben çok bağırdım yanlış davrandım

İlk evliligimdeki öküz de bana aynı şeyi yaptiydi koydum kapının önüne.... erkekten önce adam gibi adam olmalı bu tipler, neymiş de ben erkeğim, kadın erkeğine bırakmalı, evi erkek idare eder vır vır zır zır... bi kere evi kadın idare eder, ne maaşını ne de benliğini kaptırma sakin...

Evlilik zor ama asla erkek egemenligi kabjl etme hersey esittir....
Senin kazancinda sana aittir, aklini kullan kartini falan sakin verme..
Gerektigi kadarini evin giderleri icin ver gerisi senin ozel harcamalarina gitsin, hem sen simdiden ona goz yumarsan ilerde tepene biner soyleyim..

Vallaaaaa, erkek kısmı evlenince birden çark eder benden demesi. Cimri olmak da değil de bekarken hava hoş geliyor, evlenince birden iş değişiyor. İnşallah sen yaşamazssın böyle şeyler.

Sana tavsiyem eğer bir konuda haklı olmak istiyorsan, bağırma. Hakaret de etme. sus ve bildiğini oku. Tekrar ediyorum hayat senin para senin ama alıp eline verme. Baban seni elin adamını besle diye mi okutup eline ekmek verdi? Şimdi sen babana para vermiyorsan kocana da zinhar verme.

Benim evliliğim çok zor çünkü nişanlın gibi baskıcı bir adamla evliyim.

Bu adam seni çok hırpalayacak arkadaşım, keşke evlenmesen ama biliyorum evleneceksin. Yorumlarından bile belli kanmaya hazırsın. Ben de hazırdım zamanında. Şimdi sıkıntısını çekiyorum.

Hangi konularda baskıcı arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…