- 10 Aralık 2015
- 390
- 164
- 23
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Cnm valla ole dio topluluk içinde ama be konussam hiç iyi olmazdı işte. Hafta sonu benle bir iş yapio evde oda ayrı bi konu. Yani aslında başta nasıl alistrdigin önemli . Hiç acimicaksn yardım etsin.Oda öyle diyo bulaşık ve ütüye dokunmazmış ama diğer şeylere yardım edermiş,topluluk içinde öyle demesi üzücü olmuş tabi çok haklısın
Bak canım sorun zaten onun istediği gibi olması. Senin de buna boyun eğmen. Sorunun kendisi bu.Kesinlikle öyle yazdıklarını bi çırpıda okudum hatta yaşayacakmışım gibi hissettim,peki bu nasıl bi olumsuzluk getirdi yani tamam diyelim mali konular onların istediği gibi oldu buna rağmen sorun çıkarmı
Evet ben değiştiğim için eşimin bana tavırları da değişti. Bizim başka sorunlarımız da var o yüzden bu kadar güvensizim. Tükenmişlik değil de boşa kürek çekme korkusu bendeki. Hayırlısı olsun diyelim :)okurken bu cümleye gelince üzüldüm.
çözdük bitti gitti demenizi bekliyordum açıkçası, baya çaba vermişsiniz çünkü.
ben insanların değişebileceğine inanırım ama gerçekten de bazı huyların değişmesi yıllar alıyor ve kaybedilen çok şey oluyor bu süreçte.
evliliğinizden ümidi kesmeyin, buraya kadar gelip tükenmişlik sendromuna girmeyin.
Yok çalışan biri değilim konuyu eksik anlattımBen hem çalışan kadinla evlenip hem.de ben erkegim benim dediğim olur parani da ben idare ederim gibi kadin uzerinde baski kuran erkege saygi duyamam net! Once egosunu torpulesin kadina saygi duymayi ogrensin öyle gelsin
Olsun calismasan da uzerinde hakimiyet kurma cabasi hos degil eger ki ben erkegim benim dediğim olacak havasindaysa o zaman sus pus herseye ben bilmem beyim.sen ne dersen o olsun diyen pasif biriyle evlensin ya da sen kabul ediyorsan da saygi duyarim ben bu tur bir erkekle diyaloga girsem.sen kimsin ki kararları benim fikrime ragmen tek basina alıyorsun derdimYok çalışan biri değilim konuyu eksik anlattım
her evlilik oyle değil cnm bazı evlerde erkek daha tutumlu oluyoDünya tersine dönmüş ya benim bildiğim adam çalışır gelir aldığı maaşı hanımının avucuna sayar. Biz böyle gördük babam aldığı maaşın kalanını anneme verirdi annemde altın yaptı ev aldı. Ne demek maaşını ona vericen böyle mantık mı olur sen onum kölesi mi olucan yoksa evinin hanımı mı? Başta sana böyle diyerek sana saygısı yok . Otur iyice bi düşün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?