- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi essraAAA_88
-
Firstly you have to stop arrogance, it looks you ignorant.
Secondly, please trying to improve yourself, your accent, your grammer about your mother tongue
Make new friends and never insult other person.
Be a high quality woman, behave as a girl who has a doctor dada and mama.
I just see a lil girl who is trying to be looks like she's not.
Kendi capinda haklı olabilirsin ama ask ve asik olmak planla olmaz görürsün asik olursun ben 18 yasimda esime tutldum okul mokul gitti kafamdan 24 yasindayim evli mutlu ve 2 cocukluyum belki haklisin erken olmamasi gerek ama bazi evlilikler aile baskisiyla oluyo bazilari ask baskisiyla sen okuyacan diye herkes okuyacan diye bir sey yok sen senden olmayanida kabul etki farkin belli olsun erken evlenen insanada zavalli gibi bakma mutluysa ona mutsuzssa ona sen kararin bu yöndeyse devam et ama arkadaslarin evleniyo diyede niye nefret ediyorsun beyinde kendine itiraf edemesende kiskaniyorsunArkadaşlar bunu yazacağım aklıma gelmezdi. 20 yaşındayım. 21 e gireceğim. Az kaldı ama okul öncesi okuyorum. Açıktan ilahiyat okuyorum extra. Yan dal olarak pdr okuyorum. Baya çalışkanım. Annem öğretmen babam doktor tanınmış bir ailenin kızıyım ve ailem zengin elhamdülillah özel üniversitede okuyorum ama ben bu kadar hayallerim varken kızlar sürekli çeyizlik alıyor evlilik konuşuyor nefret ediyorum kızlardan. Aileler adam olsun diye yolluyor herkes sadece evlilik konuşuyor ben çok yalnız kaldım arkadaşım olmadı ben ders dedikçe onlar ya evde kalırsan diyor. Ben yurttışına gitmeyi iyice kendini geliştirmeyi istiyorum. İnanın zerre kadar önemsemiyorum. Herkes evlenir. Ben herşey nasip ama akıl vermiş Rabbim bize. Elbet isteyenlerim var ama evlilik neden bu kadar kızlar arasında sadece kızlar arasında sadece çeyizlik gelinlik gibi oluyuor. Burada 20 21 yaşında kızlar evlenme düşünüyor görünce şok oldum. Evlilik öyle sadece bu değil. 2 aile idare etmek kolay mı ben erken 28-30 da istiyorum çünkü bu olgunluk gerektiriyor. Sınıf arkadaşım evlendi. Tüm kızlara anlatıyor hepsinde ne iş ne karıyer koskocaca 100 kişilik sınıfta hiç erkek yok ve hepsi gerçekten sadece evlilik çeyizlik muhabbeti. Ben çok yalnızım. Kimse beni anlamıyor. Mezun olmama 2 sene var ben 5 dil öğrenmek anaokulu açmak tvde çocuk sunuculuğu yapmak iyice bu alanda uzman olmak isityırum.ne bileyim gezmek çalışmak varken koca çekme derdi yokken kızlarda sosyal medyada evlileri görünce neden bu kadar evlilik meselesi var. Toplum olarak niye annelik evlilik çok önemli. Ben 75 kiloyum boyum uzun balık etliyim mesela hani kendime onu bile takmıyorum. Kendimi en uzman yapmak istiyorum.. yalnızım hiç arkadaşım yok. Ben olsun mu olmasın mı değil ben buyum insanlar beni böyle kabul etsin istiyorum. Kilo verilir evlilik olur ama eğitim almak kendini geliştirmek her yaşta olmaz. Bu ne koca delisilik. Sitedeki yaşıtlarıma diyorum. Önce meslek sahibi olun. Bana dünyanın en zengin en yakışıklı iyi eşini getirseniz evlilik istemiyorum geçen biriyle tartıştım ben çocuğum ben yaşımı yaşamalıyım dedim. Bana geç kalma dedi. Nefret ediyorum. Ailem de herkes prof doktor öğretmen.. şimdi bu rahatlık varken de elhamdülillah Rabbime gidip kaynana derdi çekmem. Kız çocuklarınızı eğitimle büyütün. Evlilik meraklısı olarak değil. Şimdi gezip 5 dil öğrenmek 3 üniversite mezunu olmak varken de elhamdülillah. Kızları anlamıyorum. Kız çocuklarınızı çocukluktan itibaren evcilikler bile evlilik üzerine. Çooook bıktım. Evlilik bir halt değil. Bekar ablalarım size daha imreniyorum. Haksız mıyım sizce. Bu sitede görünce şok oluyorum. Evliliği kolay sanıyorlar. Aşk güzel ama doğru zamanda. Önce meslek sahibi olup uzman olup en az 28 yaş olgunluğu ile evlenmek saçmamı. Akıl vermiş Rabbim. Gidip yanlış evliliğe eceleye gerek yok. Benimde hiç sevgilim olmadı. Zerre kadar umrumda değil. Şuan önce anaokulu açmayı düşünürken ilerde velilerim tüm ülkede öncü olmak istiyorum en başarılı güzel anaokulunu açmak istiyorum Allahın izniyle. Evlilikte neymiş. sizce evlilik bu kadar istenmesi normal mi yaaa
kız kendini övdükce övmüş asıl sen koca arıyorsun gibi ya hadi hayırlısı madem aklın okumakda sana ne mılletten oku önünü tutan mı var
9 sene hukuk okunmaz hayatım. 4 senelik okul sınırı 7 yıldır. 7 yılda bitiremezsen atarlar.yok ama zaten kendimi övmedim sadece yalnış anlaşıldım. ben önce insan olunsun dersindeyim. meslek gelip geçici ama topluma baksanıza gençlerimiz ben ve tüm çoğu gençler çok sabırsızız.. doğuda 17 yaşında evlenip anne olan var. derdim kendimi övmek değil. estağfirullah eğer yalnış ifade ettiysem özür dilerim. sadece nerede o çalışkan olup anne babalırının gurur duyduğu gençler. şimdi kampüste geziyorum ama hukuğu 9 senedir ookuyanı gördüm. sizce üniversite okumak herşey mi.. bence değil. sadece herkes alanına yönelmeli. sırf diploma alınsın diye gençler üniye gelmesin. evlenmek isteyen evlensin. evde kalmak isteyen kalsın gezsin ama okullara hedefsiz amaçsız insanlar gelmesin. geleceğin doktorları avukatları mimarları boş olamaz. dün bu sitede kızın biri mimarlık okuyor 5 sene sonra evlenememe korkusu yaşıyor. sizce bunlar doğru mu insanlar anı yaşamalı sevmeli sevdiği ile gezmeli ama türkiyede parası olan okuyor. boş bir nesil geliyor ona üzüldüm. kitap okumayan tıpçılarla 9 senedir hukuk okuyanlar ne kadar iyidir benim dediğim yalnış anlaşıldı. yoksa kimseye kendimi övmem ama çok üzülüyorum ben devlete kampanya başlatmak istiyorum bir gelseniz keşke görseniz.. anlarsınz beni
Firstly you have to stop arrogance, it looks you ignorant.
Secondly, please trying to improve yourself, your accent, your grammer about your mother tongue
Haklisin her sey iyi guzel de hangi universitede okuyorsun bu nasil bir ortam agzim acik kaldi okurken. Benim de var 21 22 yasinda evlilik budalasi olmus evlenmis kocisiyle resim paylasan. Ama bunlar universiteye gitmemis kariyeri vs olmayan insanlar. Onlar da oyle mutlu diyorum arada yakinsam gorusuyorum o kadar. Ben okudugum universitede senin anlattigin gibi 1(bir) kisiyle karsilasmadim. Ne kadin ne erkek. Ne baskasindan duydum ne de kuluplerde etkinliklerde uzaktan gordum. Cok ilginc gercekten de. Ortamini degistirmeyi denesen ise yarayabilir diye dusunuyorumArkadaşlar bunu yazacağım aklıma gelmezdi. 20 yaşındayım. 21 e gireceğim. Az kaldı ama okul öncesi okuyorum. Açıktan ilahiyat okuyorum extra. Yan dal olarak pdr okuyorum. Baya çalışkanım. Annem öğretmen babam doktor tanınmış bir ailenin kızıyım ve ailem zengin elhamdülillah özel üniversitede okuyorum ama ben bu kadar hayallerim varken kızlar sürekli çeyizlik alıyor evlilik konuşuyor nefret ediyorum kızlardan. Aileler adam olsun diye yolluyor herkes sadece evlilik konuşuyor ben çok yalnız kaldım arkadaşım olmadı ben ders dedikçe onlar ya evde kalırsan diyor. Ben yurttışına gitmeyi iyice kendini geliştirmeyi istiyorum. İnanın zerre kadar önemsemiyorum. Herkes evlenir. Ben herşey nasip ama akıl vermiş Rabbim bize. Elbet isteyenlerim var ama evlilik neden bu kadar kızlar arasında sadece kızlar arasında sadece çeyizlik gelinlik gibi oluyuor. Burada 20 21 yaşında kızlar evlenme düşünüyor görünce şok oldum. Evlilik öyle sadece bu değil. 2 aile idare etmek kolay mı ben erken 28-30 da istiyorum çünkü bu olgunluk gerektiriyor. Sınıf arkadaşım evlendi. Tüm kızlara anlatıyor hepsinde ne iş ne karıyer koskocaca 100 kişilik sınıfta hiç erkek yok ve hepsi gerçekten sadece evlilik çeyizlik muhabbeti. Ben çok yalnızım. Kimse beni anlamıyor. Mezun olmama 2 sene var ben 5 dil öğrenmek anaokulu açmak tvde çocuk sunuculuğu yapmak iyice bu alanda uzman olmak isityırum.ne bileyim gezmek çalışmak varken koca çekme derdi yokken kızlarda sosyal medyada evlileri görünce neden bu kadar evlilik meselesi var. Toplum olarak niye annelik evlilik çok önemli. Ben 75 kiloyum boyum uzun balık etliyim mesela hani kendime onu bile takmıyorum. Kendimi en uzman yapmak istiyorum.. yalnızım hiç arkadaşım yok. Ben olsun mu olmasın mı değil ben buyum insanlar beni böyle kabul etsin istiyorum. Kilo verilir evlilik olur ama eğitim almak kendini geliştirmek her yaşta olmaz. Bu ne koca delisilik. Sitedeki yaşıtlarıma diyorum. Önce meslek sahibi olun. Bana dünyanın en zengin en yakışıklı iyi eşini getirseniz evlilik istemiyorum geçen biriyle tartıştım ben çocuğum ben yaşımı yaşamalıyım dedim. Bana geç kalma dedi. Nefret ediyorum. Ailem de herkes prof doktor öğretmen.. şimdi bu rahatlık varken de elhamdülillah Rabbime gidip kaynana derdi çekmem. Kız çocuklarınızı eğitimle büyütün. Evlilik meraklısı olarak değil. Şimdi gezip 5 dil öğrenmek 3 üniversite mezunu olmak varken de elhamdülillah. Kızları anlamıyorum. Kız çocuklarınızı çocukluktan itibaren evcilikler bile evlilik üzerine. Çooook bıktım. Evlilik bir halt değil. Bekar ablalarım size daha imreniyorum. Haksız mıyım sizce. Bu sitede görünce şok oluyorum. Evliliği kolay sanıyorlar. Aşk güzel ama doğru zamanda. Önce meslek sahibi olup uzman olup en az 28 yaş olgunluğu ile evlenmek saçmamı. Akıl vermiş Rabbim. Gidip yanlış evliliğe eceleye gerek yok. Benimde hiç sevgilim olmadı. Zerre kadar umrumda değil. Şuan önce anaokulu açmayı düşünürken ilerde velilerim tüm ülkede öncü olmak istiyorum en başarılı güzel anaokulunu açmak istiyorum Allahın izniyle. Evlilikte neymiş. sizce evlilik bu kadar istenmesi normal mi yaaa
Bu çok iyi yaFirstly you have to stop arrogance, it looks you ignorant.
9 sene hukuk okunmaz hayatım. 4 senelik okul sınırı 7 yıldır. 7 yılda bitiremezsen atarlar.
Bak ben 6 senede bitirdim.
Dokuz Eylül mezunuyum, çok zenginim. Zengin koca buldum.
Yemek yapmayı da bilmiyorum, kocam yardımcı tutuyor.
Sen de benim gibi ol, boşver bunları takmayı.
Hayyy daral geldi
çok teşekkür ederim ablalardan bazıları yalnış anladı beni. derdimi anlatamadım biraz üzüldüm ama okulda çok isterdim ünide kütüphaneye gitmek arkadaşımla arada evlilik konuşmak ne bileyim gezmek hatta birbirimzin evinde kalıp ders çalışmak ama olmadı. çok yalnızım. bi yönden güzel ama sınavlara arkadaşımla çalışmak çok isterdim. yoksa her kız özenir evliliğe ama ablalrım beni yalnış anladı üzüldüm şuan ben sadece anne babalar benimde bizler için emekli olmadan alın teri ile çalışırken bizde biraz adam gibi öğrenci olsak... anne baba herşeyden önemli .. ben konumu tam anlatamadım ama üzülüyorum ben yalnız kalsam sorun değil mezuniyette babama o gururu yaşatma sevinci bana kafi ama anne babalar ne hayallerle çocuk bakıp büyütüyor bizler evlat olamıyoruz. yoksa evlilik aşağılama derdim yok ama kredi çekip özele yollayan var ben o ailelerin ellerinden öpmek istiyorum ama bizler evlat olamadık. başarılı olup anne babamızı sevindirmek varken bizler önce kendimizi düşündük.
çok teşekkür ederim ablalardan bazıları yalnış anladı beni. derdimi anlatamadım biraz üzüldüm ama okulda çok isterdim ünide kütüphaneye gitmek arkadaşımla arada evlilik konuşmak ne bileyim gezmek hatta birbirimzin evinde kalıp ders çalışmak ama olmadı. çok yalnızım. bi yönden güzel ama sınavlara arkadaşımla çalışmak çok isterdim. yoksa her kız özenir evliliğe ama ablalrım beni yalnış anladı üzüldüm şuan ben sadece anne babalar benimde bizler için emekli olmadan alın teri ile çalışırken bizde biraz adam gibi öğrenci olsak... anne baba herşeyden önemli .. ben konumu tam anlatamadım ama üzülüyorum ben yalnız kalsam sorun değil mezuniyette babama o gururu yaşatma sevinci bana kafi ama anne babalar ne hayallerle çocuk bakıp büyütüyor bizler evlat olamıyoruz. yoksa evlilik aşağılama derdim yok ama kredi çekip özele yollayan var ben o ailelerin ellerinden öpmek istiyorum ama bizler evlat olamadık. başarılı olup anne babamızı sevindirmek varken bizler önce kendimizi düşündük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?