evlilik delisi kızlar

Anlamadı heralde ameriganyalı kızımız.

Kendi capinda haklı olabilirsin ama ask ve asik olmak planla olmaz görürsün asik olursun ben 18 yasimda esime tutldum okul mokul gitti kafamdan 24 yasindayim evli mutlu ve 2 cocukluyum belki haklisin erken olmamasi gerek ama bazi evlilikler aile baskisiyla oluyo bazilari ask baskisiyla sen okuyacan diye herkes okuyacan diye bir sey yok sen senden olmayanida kabul etki farkin belli olsun erken evlenen insanada zavalli gibi bakma mutluysa ona mutsuzssa ona sen kararin bu yöndeyse devam et ama arkadaslarin evleniyo diyede niye nefret ediyorsun beyinde kendine itiraf edemesende kiskaniyorsun

kız kendini övdükce övmüş asıl sen koca arıyorsun gibi ya hadi hayırlısı madem aklın okumakda sana ne mılletten oku önünü tutan mı var

yok ama zaten kendimi övmedim sadece yalnış anlaşıldım. ben önce insan olunsun dersindeyim. meslek gelip geçici ama topluma baksanıza gençlerimiz ben ve tüm çoğu gençler çok sabırsızız.. doğuda 17 yaşında evlenip anne olan var. derdim kendimi övmek değil. estağfirullah eğer yalnış ifade ettiysem özür dilerim. sadece nerede o çalışkan olup anne babalırının gurur duyduğu gençler. şimdi kampüste geziyorum ama hukuğu 9 senedir ookuyanı gördüm. sizce üniversite okumak herşey mi.. bence değil. sadece herkes alanına yönelmeli. sırf diploma alınsın diye gençler üniye gelmesin. evlenmek isteyen evlensin. evde kalmak isteyen kalsın gezsin ama okullara hedefsiz amaçsız insanlar gelmesin. geleceğin doktorları avukatları mimarları boş olamaz. dün bu sitede kızın biri mimarlık okuyor 5 sene sonra evlenememe korkusu yaşıyor. sizce bunlar doğru mu insanlar anı yaşamalı sevmeli sevdiği ile gezmeli ama türkiyede parası olan okuyor. boş bir nesil geliyor ona üzüldüm. kitap okumayan tıpçılarla 9 senedir hukuk okuyanlar ne kadar iyidir benim dediğim yalnış anlaşıldı. yoksa kimseye kendimi övmem ama çok üzülüyorum ben devlete kampanya başlatmak istiyorum bir gelseniz keşke görseniz.. anlarsınz beni

valla ben tamamını okumadım yazının bir başını bir sonunu okudum çünkü gerçekten yazın çok kötü
20 yaşında kızlaırn evlilik hayalleri kurması elbette önce kendilerini geliştirme hedeflerinin olmasından kötü
sıkıntı ne anlamadım ühü düzgünce düzeltsene kız
sen nasıl okuyorsun bu türkçe ile üniversitede

Sorun ne anlamadım? Sizin fikriniz doğru genel anlamda,muhakkak her genç kız mesleğini eline alsın,altın bileziğini koluna taksın evlensin,bunda hemfikiriz ama herkes kendi hayatını yaşar,lise öğrencisi değil bahsettiğiniz insanlar,okul bitince evlenmekte gayet doğal bir tercihtir,siz baba evinde bolluk bereket ve ferah içinde yaşıyorsunuz diye,herkesin aynı şekilde yaşadığina inanmıyorsunuz değil mi? Yada sizin erkek arkadaşınız yok diye o kızların uzun zamandır süregelen ilişkileri olmayabileceğine inanmıyorsunuz değilmi? Birde evlenip gayet çalışıp,işinde yükselebilen kadınlarız,bu da bir ihtimal biliyorsunuz değil mi?
Yani sizde çok normal değilsiniz bence. Ayrıca her evlenen kayınvalide çilesi çekmiyor yada eşiyle kanlı bıçaklı olmuyor,böyle genellemek ve kötüyü çağırmakta pek hoş değil. Yaşı bekleyeceğim derken,armudun sapı üzümün çöpü kafasıyla birde bakmışsınız otuzların son çeyreğinde hala kimseyi beğenmiyor haldesiniz ve haliyle evlenmemişsiniz. Bu kadar kasmayın,akışına bırakın derim.

9 sene hukuk okunmaz hayatım. 4 senelik okul sınırı 7 yıldır. 7 yılda bitiremezsen atarlar.
Bak ben 6 senede bitirdim.
Dokuz Eylül mezunuyum, çok zenginim. Zengin koca buldum.
Yemek yapmayı da bilmiyorum, kocam yardımcı tutuyor.

Sen de benim gibi ol, boşver bunları takmayı.
Hayyy daral geldi

What do you think? essraAAA_88 Please can you write something about this text? We're curious your thoughts.
C'mon

Haklisin her sey iyi guzel de hangi universitede okuyorsun bu nasil bir ortam agzim acik kaldi okurken. Benim de var 21 22 yasinda evlilik budalasi olmus evlenmis kocisiyle resim paylasan. Ama bunlar universiteye gitmemis kariyeri vs olmayan insanlar. Onlar da oyle mutlu diyorum arada yakinsam gorusuyorum o kadar. Ben okudugum universitede senin anlattigin gibi 1(bir) kisiyle karsilasmadim. Ne kadin ne erkek. Ne baskasindan duydum ne de kuluplerde etkinliklerde uzaktan gordum. Cok ilginc gercekten de. Ortamini degistirmeyi denesen ise yarayabilir diye dusunuyorum

Bu çok iyi ya ama sallamadı seni neden acaba

biraz kendine methiye için açmışsın bu konuyu, anladık çok süpersin mükemmelsin Elhamdülillah taaaa, kimsenin hayatı kimseyi ırgalamaz bence sen hedeflerine odaklan çokta takma bunları kafana, zaten takman ve bu kadar sinirlenmende bir acaip kime ne yanii

Bu pray.
Pray gibi ol

Bu kadar bilinçli ve ideallerin için duyduğun hevesten dolayı kutluyorum seni doğru yoldasın inşallah istediğin herşeyi gerçekleştirirsin o evlenenler daha sonra ayy şimdiki aklım olsa evlenmezdim hayatımı yaşardım diyip sana imrenecekler

Özel okul öğrencilerini karalama kampanyası gibi yazdıkların
Yeğenimde özelde okudu, geçtiğimiz yıl mezun oldu, hiç sene kaybı olmadan, bölüm birincisi olarak burslu okudu, anlattığınız zıt tipler devlet okullarında da var ancak azınlık ve belli bir kesim. Yeğenimin arkadaşları içerisinde hiç görmedim böyle anormal tipler. Burslu okuyan, annesi ve teyzesi tarafından büyütülüp, her emeğimizin hakkını vermiş kızım gibi onlarca çocuk tanıyorum ben, Allah herkese öyle evlat nasip etsin. Bence senin biraz insanlarla iletişim sorunun var, yalnızlığının sebebi bu

Evliliğe gelince ; evlilik bir yaşam biçimidir, kötü tü kaka bir şey değildir aile kurmak
Günümüz şartlarında biz kızlarımıza mesleğinizi elinize alın, ayaklarınızı sağlam basın öyle evlenin diyoruz ama herkesin kendi tercihidir. Şartlar da herkes için eşit değildir, okusun diye çok çabaladığım bir öğrencimiz vardı, bir dönem yardımcı olmak için çok çabaladık, en sonunda bana dedi ki abla ben okumak istemiyorum bu kadar net, liseyi zorla bitirttim devam da etmedi, ertesi yılda evlendi, geçenlerde yolda rastlaştık, bir bebeği olmuş, eşi de yanında elele gidiyorlar, yaşı daha 18 ama mutluydu diyeceğim o ki tercih meselesi, insanları ıyyyy evlenmek istiyorlar özel okullu züppeler diye kafanda sınıflandırmazsan arkadaş edinebilirsin zannımca

yaşına göre düşüncelerin çok güzel. ama anlatımın üslubun çok agır ..
inşallah seneye senide evli olarak görmeyiz.. yapmam etmem diyenler en başı çeker çünkü

'' ailemde herkes prof. doktor, öğretmen'' ben dünyanın en güzel, en bilgili, en en kızıyam. evlenmem akıllıyam
napalım güzelim?
hayat herkese adil davranmıyor, yaşam şartları farklı her insanın. sen bu şartlara sahipsin diye niye buraya çıkmış havanı atıyorsun aklınca? niye erken evlenen insanları '' evlilik delisi'' etıketıyle sucluyorsun?
hadi herkes alkışlasın esrayı, çok bilinçli esra

Merak etme yalniz kalmazsin.

Universitede hic erkekleri umursamadim. Ayni seninki gibi evlilik meraklisi erkek arkadassiz duramayan arkadaslarim vardi.
Bende senin gibi dusunuyordum ama son sinifta karsima esim cikti tutturdu nisanlanalimda nisanlanalim. Kabul ettim cunku iste bu dedigim insandi.

Sonuc ben simdi evliyim. Cogu erkek pesinde kosan arkadasim hala bekar.

Su an hayatinda evlenmeyi dusundugun biri olmadigi icin boyle dusunuyorsun. O kisi cikana kadar karsina kariyer yap bakmissin cikivermis. Nasip bu isler.

Insanlarada cok takilma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…