evlilik içi taciz

Başka kadınlarla niye küsüyor zaten. Hadi küstü niye barışıyor

Amacim kesinlikle polemik yaratmak degil, sadece merakimdan soruyorum: Evlilik de olsa insan bedenine istenmeyen bir seyin yapilmasi taciz kapsamina girmiyor mu?

Başımıza taş yağacak!! Dünya ne kadar iğrenç bir yer olmuş inanamıyorum kızlar size, bir de utanmadan kendinizi açık ediyorsunuz. Tacizi böylesine meşrulaşturan ve bununla eğlenebilen bir sohbet alanı daha görmedim ben ömümde, ne demek kocalarınızın oturma organı bölgesine ellemek suretiyle onlara tacizde bulunmak? Şaka yapmıyorum, evlilik içindeasdasdsadlhd...

Amacim kesinlikle polemik yaratmak degil, sadece merakimdan soruyorum: Evlilik de olsa insan bedenine istenmeyen bir seyin yapilmasi taciz kapsamina girmiyor mu?

Bir kerelik bir şeyse, zorlama yoksa, rahatsız olunduğu belirtildikten sonra zorlayarak devam edilmiyorsa hayır, taciz kapsamına girmez.

Birbirini seven insanlar birbirlerinin çeşitli uzuvlarına izin almadan dokunabilirler.

Ben de çok dokunurum esime yanımdan geçerken hiç es geçmem yani, hayır rahat rahat dokunamayacaksak niye evlendik
Ayol ben evlenmeden dokunuyorum bir de, kesin muebbet yiyecegim. Temiz camasir hazirlamaya gidiyorum ben.

O değil de bu kadın bu ruh haliyle iki evlilik yapmış. Bekar olup evlenemiyorum diye üzülenler için intihar sebebi resmen
Kanayan yarama parmak bastin su an

Ciddiyseniz çok özür dilerim. çok güldüm. Bu şekilde tacize uğramayan kadın var mıdır ?

Bu konudan bağımsız bunu bende merak ediyorum aslında. Bilen varsa bilgi rica ediyorum.
Bu konuya gelince ciddiye alamadım ne yazık ki..
Adam barışmak yada yakınlık için dokundu diyelim. Kadın da istemedi.. o an o psikolojide tekrar eder ısrarcı olunursa bence de evet taciz sayılmalı..

Konu sahibesi konuyu açmış gitmiş.
Taciz tabii ki alay edilecek bir mevzu değil.
Ancak açtığı konu bir garip...

Eşi barışmak için poposuna dokunmuş, tacizin boyutu nedir?
Ne şekilde olduğunda tacize girer? Evlilik içinden bahsediyorum.

Bende bazen eşimin onayı ve rızası olmadan kendisi ile şakalaştığım vücudunun çeşitli bölgelerine şaka bazlı dokunduğum olmuştur, o zaman hepimizin eşleri bizi, bizlerde eşlerimizi her tartışmalı zamanımızda tacizden şikayet edelim... Olacak şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…