- 20 Ocak 2010
- 48.933
- 189.863
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Sorma ya ayıptır söylemesi totosu çok güzeldir kocamın hep sıkarımYalniz suan cok utandım. Esimden izin almadan poposunu sıkıp dururum yanimdan geçerken falan.adam sikayet etse beni bittim agir tacizciyim
Başka kadınlarla niye küsüyor zaten. Hadi küstü niye barışıyorBiz konu sahibesini anlamadik ya ben simdi aydım, asıl mesele kocasinın baska kadinlarin da barismak icin poposunu ellemesinde kadin hakli yahu kendi poposunu ozel hissetmiyor zira konu popo seviyesinde olunca yaklasim da boyle olmalı zannimca
O değil de bu kadın bu ruh haliyle iki evlilik yapmış. Bekar olup evlenemiyorum diye üzülenler için intihar sebebi resmen
Amacim kesinlikle polemik yaratmak degil, sadece merakimdan soruyorum: Evlilik de olsa insan bedenine istenmeyen bir seyin yapilmasi taciz kapsamina girmiyor mu?
Ayol ben evlenmeden dokunuyorum bir de, kesin muebbet yiyecegim. Temiz camasir hazirlamaya gidiyorum ben.Ben de çok dokunurum esime yanımdan geçerken hiç es geçmem yani, hayır rahat rahat dokunamayacaksak niye evlendik
Kanayan yarama parmak bastin su anO değil de bu kadın bu ruh haliyle iki evlilik yapmış. Bekar olup evlenemiyorum diye üzülenler için intihar sebebi resmen
Ciddiyseniz çok özür dilerim.arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
Seni düşünerek yazdım zaten fındığım.Ayol ben evlenmeden dokunuyorum bir de, kesin muebbet yiyecegim. Temiz camasir hazirlamaya gidiyorum ben.
Kanayan yarama parmak bastin su an
Aa bendensin eyvahlar olsun adamlar nezaketen bizi sikayet etmiyor demek ki yoksa agir tacizciyizSorma ya ayıptır söylemesi totosu çok güzeldir kocamın hep sıkarımtacizci ben
Popomuz o kadar guzel degil de ondan evlenemiyoz anladim benO değil de bu kadın bu ruh haliyle iki evlilik yapmış. Bekar olup evlenemiyorum diye üzülenler için intihar sebebi resmen
Barisma teknigi bumuymus yani? Her kadina aynisini yapiyosa demekkiBaşka kadınlarla niye küsüyor zaten. Hadi küstü niye barışıyor
Bu konudan bağımsız bunu bende merak ediyorum aslında. Bilen varsa bilgi rica ediyorum.Amacim kesinlikle polemik yaratmak degil, sadece merakimdan soruyorum: Evlilik de olsa insan bedenine istenmeyen bir seyin yapilmasi taciz kapsamina girmiyor mu?
Popomuz o kadar guzel degil de ondan evlenemiyoz anladim ben
Hahahaha tabii ya dişli kadın olamadık ki, zor elde edilen değerli olur , haklısınYok ondan değil, poponuza ellemek için yaızlı izin talep etmiyorsunuz ondan. Adamlar elleyebildikleri popolara karşı saygı duymuyor. Bundan sonra izin talep edin, onay verirseniz ellesinler.
Sevgili zevceciğim müsadeniz olursa kaba etinize halleneceğim dokunmak suretiyle izninizi arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?