evlilik içi taciz

Sen ciddimisin esin o senin taciz ne demek eee çocuk yaparken sıkıntı yok ama siz küsken adam tahrik edici söz söylese bi yanak sıksa tacizcimi olacak allahım esinize yardım etsin yani adam bide nikahı karısını elledi diye tacizci damgası yiyecek

Inanamadim nasil olurda küs oldugu esinin poposuna dokunarak yada öperek yada sacini okşayarak ortami yumusatmaya çalışır. Katiyen taciz..
Ama siz bu sebeple ilerlemeyin tahammulunuz kalmamis adama acikca seni istemiyorum diyip gidin

İhaleyi arttıralım office :

Eşiniz çknü mü aldırsın hanım efendi hea?

Pardon ama bunlar sizin yorumlarınız baya bir kafanız karışmış olmalı yoksa bu kadar insanla böylesine bir konuda kafa bulmazdınız. Madem rahatsızsınız bu durumdan siz niye evliliğinizin fişini çekmiyorsunuz.
Karı koca tartışır vs ama iki taraftan bi taraftan gönül almak için belli yakınlaşmalara girer ama sizin durumunuz baya ciddi. Kesinlikle boşanmalısınız ve uzman tarafından tedavi görmeniz şart gibi. Ne yaşadınız bilmiyorum ama sizde baya hasar vermiş yaşadıklarınız.

Yalniz suan cok utandım. Esimden izin almadan poposunu sıkıp dururum yanimdan geçerken falan.adam sikayet etse beni bittim agir tacizciyim

Bu derece rahatsiz oluyorsan evi terk etmen lazımdı seviyorsan zaten rahatsiz olmazdin hosuna giderdi, barismak icin cilve yapiyor olabilir....fake misin acaba

Ben de eşim bana tripliyken ya da öylesine poposuna dokunuyorum taciz ediyormuşum da haberim yokmuş. Şikayet etmese bari gerçek taciz bu değil. Ayrıca popona elleyebilir miyim diye sorsa ben gülerim

Hayır hiçte aşırı değil. Eşim bi kere benim memişimi sıktı. Hemen bavulumu toplayıp annemin evine gittim. Ordanda doğğğru karakola. Taviz vermeyin böylelerine.
Dokunurken acıttıysa haklısınız. Meme hassas bir organdır. Yoksa abartmayın yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…