- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
o da bir şey mi? arkadaşa göre Avrupa ülkeleri içinde tecavüze en çok ceza verilen ülke Türkiyeymiş (kaynak: malum yer) örnek olarak da Hindistanı vermişBir Evropa ülkesi olarak: Hindistan
+++++++İntikam hırsı mantığınızı bloke etmiş.Acil sakinleşin.
ayıptır söylemesi eşim de bende hiç izin almayızsonuçta benden izin almadı. önemli olan bu değil mi?
Burda ne demek istediniz anlamadım. Başka kadınlar kimdemek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
bence sen leş ve iğrençsin öncelikle.
tekrar söylüyorum kocanın karısıyla beraber olması tecavüz değildir. eğer öyleyse nikah yoktur.
hem bikah kıy hem de karın seninle yatmak istemesin. valla böyle odun gibi libidısuz kadınlarla evleniyolar acıyorum o erkeklere. boşansa ömür boyu nafaka. boşanmasa ömür boyu elizabet.
en iyisi tütk kadınıyla evlenmeden önce çükü aldırmak..
bence ilişkiye girmek istemeyen insan eksiktir tedavi olsun. utanacak olan kişi cinsel isteği olan ve bunu eşiyle gidermeye çalışan değildir.
boşalma oyuncağı olarak görüp cinsel isteği ayıp bir seviyeye indirmek asıl doğaya ters.
kendi kocamızdan bana tecavüz etti diye bahsediyorsak o evliliğin fişini çekelim kusura bakma.
bana gelince ne yapayım diyorum ki günlük işlerimi yapamayacak hale geldim. ya aldatıcam ya mast yapıcam ya kocama gidicem. erkek için de geçerli. ya aldatacak ya mast yaoacak ya karısına gidecek. erkekler için bi seçenek daha var hadım olmak. sanırım kocamıza hadım olmayı teklif edicez. harika.
çünkü evliliğin seksle bi ilgisi yok. sosyal bir proje için biraraya geldik.
bu arada konu sahibi canım acıdı mı demiş göremedim. bulun gösterin tekrar yazayım o zaman.
oy oy hemen de tecavüzcü olmuşuz. yerim seni ben.
aaa acaba bu bir cinayete teşebbüs mü? yemek filan
kocanızın sizinle ilişkiye girmesi tecavüzse o evden ayrılın. çünkü kocam dediğiniz kişiyi yabancı bir erkek olarak görüyorsunuz.
bence sen leş ve iğrençsin öncelikle.
tekrar söylüyorum kocanın karısıyla beraber olması tecavüz değildir. eğer öyleyse nikah yoktur.
hem bikah kıy hem de karın seninle yatmak istemesin. valla böyle odun gibi libidısuz kadınlarla evleniyolar acıyorum o erkeklere. boşansa ömür boyu nafaka. boşanmasa ömür boyu elizabet.
en iyisi tütk kadınıyla evlenmeden önce çükü aldırmak..
bence ilişkiye girmek istemeyen insan eksiktir tedavi olsun. utanacak olan kişi cinsel isteği olan ve bunu eşiyle gidermeye çalışan değildir.
size seksi çok ayıp bi şey diye öğretmişler ama inanın ki değil. öyle olsa evlilik suç olurdu.
aman neyse bu kadar önemli konuyu algısı kıt insanlarla niye tartışıyorum ki ben
Dokunurken acıttıysa haklısınız. Meme hassas bir organdır. Yoksa abartmayın yaaa.Hayır hiçte aşırı değil. Eşim bi kere benim memişimi sıktı. Hemen bavulumu toplayıp annemin evine gittim. Ordanda doğğğru karakola. Taviz vermeyin böylelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?