evlilik içi taciz

Bence eşiniz sizden acil boşanmalı.
Durumunuz hiç iyi değil, acil tedavi olun.
Evlisiniz hanımefendi adam ellerde, öperde, sarılır da barışmak için. Bundan doğal bişey mi var.

Hayatim müsaitsen aksam 20.15te poponun sol tarafini avuclamak suretiyle temas kurmak istiyorum. Uygunluğunu belirtirsen sevinirim. Tesekkurler, gorusmek uzere [/QUE]
yanlıslikla sağ taraf olursa oda ceza sebebi olabilir
Yanlışlıkla sağ taraf olursa oda ceza sebebi olabilir

Sen bence yarın bir savcılığa git hemen bir dilekçe ver mazallah yarın birgün öpmeye kalkar

Biz konu sahibesini anlamadik ya ben simdi aydım, asıl mesele kocasinın baska kadinlarin da barismak icin poposunu ellemesinde kadin hakli yahu kendi poposunu ozel hissetmiyor zira konu popo seviyesinde olunca yaklasim da boyle olmalı zannimca

Niye herkes dalga geçmiş anlamadım.

Evli değilim de evli olmak demek adam küs olsam da ya da istemesem de her istediğinde popoma dokunabilecek demek mi. Gayet rahatsız edici.
Popona dokunmasindan rahatsız olacağın adamla evlenme zaten

Önce boşanma davası aç, sonra tacizi öne sür, donuna kadar al. Sürüm sürüm süründğr. O ne demekmiş öyle. Senin bedenin senin kararın. Biz kadınlar sessiz kalmamalıyız bunlara (!)

Başka kadınlarla küsüp barışmak için onların da poposuna elliyor öyle mi?
Burada ne anlatmak istediniz?

Ve insan eşine "popona dokunabilir miyim" diye sorar mı?
Sorsa ne cevap verilir.

Komik olmaya çalıştıysanız olmamış.
Yok ciddi iseniz, hiç olmamış.
Boşanın da adam hayatına baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…