- 15 Temmuz 2016
- 8.651
- 14.576
- 248
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Bence eşiniz sizden acil boşanmalı.arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
Hayatim müsaitsen aksam 20.15te poponun sol tarafini avuclamak suretiyle temas kurmak istiyorum. Uygunluğunu belirtirsen sevinirim. Tesekkurler, gorusmek uzereAyrıca popona elleyebilir miyim diye sorsa ben gülerim
Sevgili zevceciğim müsadeniz olursa kaba etinize halleneceğim dokunmak suretiyle izninizi arz ederimNasıl izin alacaktı mesela? Meraklandım şuan
Dilekçe ile bildirmesi gerekir.Hayatim müsaitsen aksam 20.15te poponun sol tarafini avuclamak suretiyle temas kurmak istiyorum. Uygunluğunu belirtirsen sevinirim. Tesekkurler, gorusmek uzere
Yanlışlıkla sağ taraf olursa oda ceza sebebi olabilirHayatim müsaitsen aksam 20.15te poponun sol tarafini avuclamak suretiyle temas kurmak istiyorum. Uygunluğunu belirtirsen sevinirim. Tesekkurler, gorusmek uzere[/QUE]
yanlıslikla sağ taraf olursa oda ceza sebebi olabilir
Yazık tabiysi. Çkleri var, naapsın adamlar? :..(yazık ya adamlar "libidısuz" kadınlarla evleniyorlar
hahaha bunu nerden buldun :))
adam isteyince icazet lazım kendi isteyince her türlü mübah..
Dokunurken acıttıysa haklısınız. Meme hassas bir organdır. Yoksa abartmayın yaaa.
Sen bence yarın bir savcılığa git hemen bir dilekçe ver mazallah yarın birgün öpmeye kalkararkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
Yatak odanızda olduysa ceza almaz, tahrik etti beni der. Salonda falan olduysa da belki birkaç sene yer ama onda da takım elbiseleri yakın, iyi halden yırtmasın.
İzin alınan bölgeden başka yere dokunamazYanlışlıkla sağ taraf olursa oda ceza sebebi olabilir
Evlenmeyin mumkunse :)Niye herkes dalga geçmiş anlamadım.
Evli değilim de evli olmak demek adam küs olsam da ya da istemesem de her istediğinde popoma dokunabilecek demek mi. Gayet rahatsız edici.
Popona dokunmasindan rahatsız olacağın adamla evlenme zatenNiye herkes dalga geçmiş anlamadım.
Evli değilim de evli olmak demek adam küs olsam da ya da istemesem de her istediğinde popoma dokunabilecek demek mi. Gayet rahatsız edici.
Ben de çok dokunurum esime yanımdan geçerken hiç es geçmem yani, hayır rahat rahat dokunamayacaksak niye evlendikPopona dokunmasindan rahatsız olacağın adamla evlenme zaten
Ben de hep dokunurum.Ben de çok dokunurum esime yanımdan geçerken hiç es geçmem yani, hayır rahat rahat dokunamayacaksak niye evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?