Allah razı olsun insallahEvlenmekten baska hayatının merkezinde başka şey olmayan insanlar bunu diyebilir boşver..Evlenip ayrilmaktansa ,mutsuz olmaktansa bekar kalmak daha iyi..Hayırlı kismetler dilerim.
evlilikler amaçlanırsa ayarlanırBirini bul evlen ne ya? =)
Anneniz bir daha bu muhabbete girerse, uzun konuşamayacağım, birini bulmaya çıkıyorum, bu aralar bu yüzden sürekli sokaklardayım. Okula, manava, markete, belediye binasına filan baktım, oralarda yoktu deyin.
Valla ben de öyle sinir oluyorumAileler bu konuda anlayış göstermeyi bilemiyorlar. Bende de var bu seriden bi tane. Tutturdular gelip istesinler diye. Yok ben dost hayatı yaşamaya karar verdim diyeceğim yakında.
:)Birini bul evlen ne ya? =)
Anneniz bir daha bu muhabbete girerse, uzun konuşamayacağım, birini bulmaya çıkıyorum, bu aralar bu yüzden sürekli sokaklardayım. Okula, manava, markete, belediye binasına filan baktım, oralarda yoktu deyin.
Evlilik istiyor insan evet ama insanlar gercekten sözleriyle yıkıyor özellikle de aileeee evlenin artık tabiki
okumuş meslek sahibi olmuşsunuz sıradaki hedef evllik
evlilik olunca çocuk içinde gecikmemek lazım
eee ilk çocuk tek çocukla olur mu canım ikinci ne zaman
bun lar hiç sekmez
biri hayatı sıraya koymuş sen ben onun için
Sagolun Allah razı olsunAmaan takmayın boş verin hemen hemen herkesin ailesi öyle okul bitince başlıyorlar artık Bi sizin değil 100 defa konu açıldı belki
Takıp da canınızı sıkmayın inşallah nasip diyin geçin
Evet anlaşamadığım icin olmuyor zatenevlilik kolay bir şey degil öyle hadii evleneyim yasım 27 desenizz.. gercekten anlasabileceginiz birini bulmanız gerek zaten bunun farkındasınız o yuzden zamana bırakın siz diger sesleri duymayın
Lütfen kendinizi uzmeyin, benimde küçük kızkardeşimi böyle üzdüler, eve gelmek istemezdi... kız doçent, önlisans mezunu biri istese bile vermek isterlerdi... şükür ki Rabbim gönlüne göre verdi, 30 da evlendi dengiyle....Bugun telefonda annemle konustum. Babaannem bizdeymis telefonu aldı konuşmak istediğini söyledi neyse konustuk. Bana Ee yeter artık kızım dedi. Anladım yine evlilik mevzusu olduğunu. Ne yapayım dedim nasip bu isler. Yeter bul birini evlen diyor bana. Annemin de üstüme cok geldiği oluyor bu konuda. Yaşım 27 öğretmenim, onlara göre gec bi yas. Ben de eger parayla alınacak biseyse alayım dedim. Sinir oldum çünkü. Ben de istiyorum ama olmayınca olmuyor dedim. Güldük konustuk ama bu konu beni cok rahatsız ediyor. Bu işler nasip işi ama bu kadar üstüme gelmeleri deli ediyor beni. Onlar böyle konuşunca sanki bende bir sorun varmıs gibi hissediyorum. Sıkıldım artık, cok üzüyor beni bu konu...
İnsallah bana da nasip olur ya. Allah daha mutlu etsin kardeşinizi insallahLütfen kendinizi uzmeyin, benimde küçük kızkardeşimi böyle üzdüler, eve gelmek istemezdi... kız doçent, önlisans mezunu biri istese bile vermek isterlerdi... şükür ki Rabbim gönlüne göre verdi, 30 da evlendi dengiyle....
bekarliginizin tadını çıkarın.kendinizi baskı altında hissederseniz yanlış evlilik yapabilirsiniz...30 lu yaşlara doğru yapılan evliliklerin temeli daha sağlam oluyor...
Bunu anlatamıyoruz isteEvlenmekten çok o kişiyle anlaşmak önemli. Anlaşabildiğiniz birini bulamamışsanız neden evlenesiniz ki.
İşte evliliğin amaç olması bence deli işi zaten. Karşına biri çıkar, seversin evlilik niyeti o kişiyle birlikte gelişir. Evlilik onunla yaşamak istediğin şeyler için bir araçtır sadece. Ay ne bileyim... Şu insanları rahat bıraksalar. Bir hayat arkadaşın olması güzel şey elbette. Ama bu ısmarlama usulle olmamalı.evlilikler amaçlanırsa ayarlanır
çöp çatanlık aracılık görücülük hep vardı
bunu modern ilkel versiyonları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?