evlilik için arada 27 yaş var?

evet yargılamak en kolayı belki 100 kişinin basına gelmez ama herkesin çocuğu tornu var onlardan çıkabilir

kınama olayı falan bırak da öyle herkesin her duası kabul olmuyor yani sanmam :)

baban yaşında biri ile evlenmeyi düşünmek sence zaten kınanması gereken bir durum değil mi?

öyle düşünmeniz normal bütün analıklar kötü olur zaten :) analığa bir de sizi sormak lazım :)

bana göre dünyada hiçbirşey kınanmayı gerekmez.

bana göre kedisinden 27 yaş küçük bir kızla evlenmeyi düşünen bir adam ve kendisinden 27 yaş nbyük bir amca ile evlenmeyi düşünene bir kız kınanmayı gerektirir.

bu normal bir ilişki değil.sen doğmamışken o amca 26 yaşındaymış.sapıklık bu.eğer şu anda 17 yaşında olsaydın o amcaya sübyancı diyecektik.

teyze sen severek mi evlendin sorması ayıp?

sen yorumlara kapalıysan neden fikir soruyorsun ki peki, biz senin iyiliğini düşünüyoruz ama son karar tabiki senin, belki de gerçekten çok mutlu olacaksın ama ben bu riski almazdım şahsen bir tane hayatım var. olumsuz yorumlara hep bir mazeret buluyorsun onaylanmak ister gibi, gerçekten fikir almak için açmış gibi değil bu konu

işte evet yargılanmak eleştirilmek çok kötü

işte düşündükçe yoruluyorum buraya da yargılanmak için yazmadım ama insanlar düşünmeden hakaret yağdırmışlar

kaç yaş vardı aralarında?

benım parayla hava atmaya ihtiyacım yok

teyze sen severek mi evlendin sorması ayıp?

Ne güldüm yaaa. Teyze dediğin kişi muhtemelen yanında koca diye dolaştıracağın kişiden küçük. Yanlış yerden vurmuşsun. :))) Yanındakine de amca dersen -ki doğrusu o- o zaman olur bak.

kaç yaş vardı aralarında?
ay ne farkeder Allah askina
yani 29 dese kalkip ama bizim aramizda 27 yas var diye tepki verecek bi potansiyel var sende
Onca kisi yazmis yanlis yaparsin diye hala kafanin dikine gidiyosun
Kimsenin umrunda olmaz sen ayni evin icinde o adamla yasadigin kotu seyler
Sen adamla kavga ederken yada kenara gecmis alarken burada yorum yapanlar karsina gecipte gulmucek
sadece uyariliyorsun ama anlamiyosun
bende diyorumki madem herseye bi cvbin var ne diye soruyosun herkese
git evlen ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…