- 22 Kasım 2016
- 64
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi aysekaya06
-
ruh yası amca gibi olsaydı konuyu açmazdım bile zaten.. ben yasında kızı varmış ne diyeyim buyukanne mi?Ne güldüm yaaa. Teyze dediğin kişi muhtemelen yanında koca diye dolaştıracağın kişiden küçük. Yanlış yerden vurmuşsun. :))) Yanındakine de amca dersen -ki doğrusu o- o zaman olur bak.
insan sadece bıyolojık olaraka yasadığı yasta değilidr ve kişiyi yargılamak kolay anlamak zormuş gercektenVuramaz beni ne demek istendiğini anlayamadı hala ...
Sert kayaya tosladı...
Teyzem ben senin su avatar resminden suraya yorum atsam olurmu yaVuramaz beni ne demek istendiğini anlayamadı hala ...
Sert kayaya tosladı...
evet ben mesela 39 yaşındayım ama hala kendimi 18 gibi hissediyorum.insan sadece bıyolojık olaraka yasadığı yasta değilidr ve kişiyi yargılamak kolay anlamak zormuş gercekten
harika tespitNe güldüm yaaa. Teyze dediğin kişi muhtemelen yanında koca diye dolaştıracağın kişiden küçük. Yanlış yerden vurmuşsun. :))) Yanındakine de amca dersen -ki doğrusu o- o zaman olur bak.
Cok anlatmaya calistik ama arkadasimiz bizi onu kiskandigimizi falan dusunuyor heralde kendinden taviz vermiyor tek tek herkesede cvbini veriyocanım benim bak sen 27 yaşındasın
o 54
sen 37 olup da hayatının en baharında iken o olacak 64
64 yaş sana nasıl görünüyor . orasını sen düşün taşın karar ver .
vazgeçmem seviyorum . evlenirim isterse 70 olsun dersen . bizi ilgilendirmez . biz senin tarafından bakıyoruz olaya çünkü. kırılma darılma.
ruh yası amca gibi olsaydı konuyu açmazdım bile zaten.. ben yasında kızı varmış ne diyeyim buyukanne mi?
ruh yası amca gibi olsaydı konuyu açmazdım bile zaten.. ben yasında kızı varmış ne diyeyim buyukanne mi?
o zaman niye üzüyoruz ki kendimizi.Cok anlatmaya calistik ama arkadasimiz bizi onu kiskandigimizi falan dusunuyor heralde kendinden taviz vermiyor tek tek herkesede cvbini veriyo
Sukadar sayfalardir bi ben diyorum evlen halayin basi bizden
Bende bi ceyrek takicam ama iste .......
insan sadece bıyolojık olaraka yasadığı yasta değilidr ve kişiyi yargılamak kolay anlamak zormuş gercekten
Kim uzuluyo bizmi?o zaman niye üzüyoruz ki kendimizi.
insan çekeceği çileye aşık olurmuş , derdi arkadaşım.
gerçi o kendisinden 4 yaş küçük bi erkek ile evlenmişti.
ama o da ço k çekti.
ben tamamen maddiyat , kariyer , ünvanına aşık olunduğunu düşünürdüm bu yaştaki bi adamın yanında 27 yaşında bi eş görseydim .Farkındaysan kaç kişi bu işin olmayacağı yönünde beyan ettik değilmi..
Seni anlamak kolay olsaydı anlardık destek verirdik..
insan sadece bıyolojık olaraka yasadığı yasta değilidr ve kişiyi yargılamak kolay anlamak zormuş gercekten
Teyzem ben senin su avatar resminden suraya yorum atsam olurmu ya
ben tamamen maddiyat , kariyer , ünvanına aşık olunduğunu düşünürdüm bu yaştaki bi adamın yanında 27 yaşında bi eş görseydim .
ama gerçek aşk varsa. tabi buna kimse karşı çıkamaz . ömür boyu da sürer. yaşamadan bilinmez .
Teyzem dersen fırıncı küreğim hazır ona göre...
Vermem onu kimseye..
80 filan zannetti herhalde
pardon ozaman ya
işte evet yargılanmak eleştirilmek çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?