evlilik için arada 27 yaş var?

Ne güldüm yaaa. Teyze dediğin kişi muhtemelen yanında koca diye dolaştıracağın kişiden küçük. Yanlış yerden vurmuşsun. :))) Yanındakine de amca dersen -ki doğrusu o- o zaman olur bak.
ruh yası amca gibi olsaydı konuyu açmazdım bile zaten.. ben yasında kızı varmış ne diyeyim buyukanne mi?

canım benim bak sen 27 yaşındasın
o 54

sen 37 olup da hayatının en baharında iken o olacak 64

64 yaş sana nasıl görünüyor . orasını sen düşün taşın karar ver .

vazgeçmem seviyorum . evlenirim isterse 70 olsun dersen . bizi ilgilendirmez . biz senin tarafından bakıyoruz olaya çünkü. kırılma darılma.

insan sadece bıyolojık olaraka yasadığı yasta değilidr ve kişiyi yargılamak kolay anlamak zormuş gercekten
evet ben mesela 39 yaşındayım ama hala kendimi 18 gibi hissediyorum.
istersem 45 olayım . kendimi hala öyle sanıyorum. çok insan böyledir.

Cok anlatmaya calistik ama arkadasimiz bizi onu kiskandigimizi falan dusunuyor heralde kendinden taviz vermiyor tek tek herkesede cvbini veriyo

Sukadar sayfalardir bi ben diyorum evlen halayin basi bizden
Bende bi ceyrek takicam ama iste .......

Cok anlatmaya calistik ama arkadasimiz bizi onu kiskandigimizi falan dusunuyor heralde kendinden taviz vermiyor tek tek herkesede cvbini veriyo

Sukadar sayfalardir bi ben diyorum evlen halayin basi bizden
Bende bi ceyrek takicam ama iste .......
o zaman niye üzüyoruz ki kendimizi.
insan çekeceği çileye aşık olurmuş , derdi arkadaşım.
gerçi o kendisinden 4 yaş küçük bi erkek ile evlenmişti.

ama o da ço k çekti.

o zaman niye üzüyoruz ki kendimizi.
insan çekeceği çileye aşık olurmuş , derdi arkadaşım.
gerçi o kendisinden 4 yaş küçük bi erkek ile evlenmişti.

ama o da ço k çekti.
Kim uzuluyo bizmi?
Ay yok kizzzz basta uzulduk cok uzulduk ama sonra baktik bizim taze gelin cok mutlu hatta mustakbel kocasini falan elinden alacamizi dusunebilir yani mazallah
Onlar ermis muradina biz cikalim kerevetinemiydi neydi o

Farkındaysan kaç kişi bu işin olmayacağı yönünde beyan ettik değilmi..
Seni anlamak kolay olsaydı anlardık destek verirdik..
ben tamamen maddiyat , kariyer , ünvanına aşık olunduğunu düşünürdüm bu yaştaki bi adamın yanında 27 yaşında bi eş görseydim .
ama gerçek aşk varsa. tabi buna kimse karşı çıkamaz . ömür boyu da sürer. yaşamadan bilinmez .

insan sadece bıyolojık olaraka yasadığı yasta değilidr ve kişiyi yargılamak kolay anlamak zormuş gercekten

Evet gerçekten kişiyi anlamak zor. Bu kadar insan size yaptığınızın ne büyük bir aptallık olduğunu ve çok pişman olacağınızı anlatmaya çalışıyor ama siz ısrarla anlamak istemiyor, insanlara boş boş cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz.

Gerçek aşk olamaz buna inanmam,babası yaşındaki adama aşk nasıl olur...

işte evet yargılanmak eleştirilmek çok kötü

burda kendiniz söylüyosunuz eleştirilmek kötü diye.

demek ki neymiş; siz eleştiri kaldıramıyosunuz.

kendi adıma konuşcak olursam benden 27 yaş büyük birine cinsel çekim hissedermiyim bilmiyorum. büyük konuşmakta istemem. ama bence oluru yok. 10-15 yaş yine neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…