- Konu Sahibi beyazpapatya14
-
Ne demek istediğinizi anladım. Ama işin aslı ben de yuva kurma zamanımım geldiğini düşünüyorum. Yalnız başıma tüm zorluklarla mücade ettim ve artık yanımda biri olsun, zorlukları birlikte sırtlayalım istiyorum. Ne bileyim geç saatte evime dönmem gerektiğinde biri beni alsın evime bıraksın istiyorum. Halbuki yıllardır kendi arabamla nereye istersem gidiyorum. Ama bu farklı bir duygu. Neden böyle hissettiğimi bilmiyorum.
Evlenmek istemeniz cok normal. Gercekten istiyorsaniz amenna. Ama etrafin bidi bidisi sizi yanlis yonlendirmesin. Bu is kismet isi zamani gelince bir anda cikiverir karsinizaNe demek istediğinizi anladım. Ama işin aslı ben de yuva kurma zamanımım geldiğini düşünüyorum. Yalnız başıma tüm zorluklarla mücade ettim ve artık yanımda biri olsun, zorlukları birlikte sırtlayalım istiyorum. Ne bileyim geç saatte evime dönmem gerektiğinde biri beni alsın evime bıraksın istiyorum. Halbuki yıllardır kendi arabamla nereye istersem gidiyorum. Ama bu farklı bir duygu. Neden böyle hissettiğimi bilmiyorum.
Bir kere sevilmek isterdim demeniz beni çok etkiledi.Valla ben de hayatımda bir kere olsun sevilmek isterdim. Nasıl bi duygu çok merak ediyorum. Evlenmek nasip işi o ayrı. Sevdiğin kişi ile evleneceksin diye bir şey de yok. Siz de tez zamanda yuva kurarsınız inşallah
Utandım :)Bir kere sevilmek isterdim demeniz beni çok etkiledi.
:)Utandım :)
Tabi birini bulursam geç olmaz. Ama atıyorum yatın biriyle tanıştım diyelim. Tanışması nişandı evlilikti, sonra anne olması. En azından 35 yaş gibi duruyor. Bebeğim olduğu zaman sanki daha genç ve güçlü olmalıydım gibi düşünüyorum. Çok fazla çalıştım biraz yıprandım aslında. İnş ilerde anne olmak nasip olursa bebeğime enerjim kalmış olur.
Öyle kesinlikle. Ama hem kariyer hem evliliği aynı anda halleden çok arkadaşım var. Ben sadece kariyere odaklanmakla hata mı yaptım acaba? Bir de çok bekar erkek var diyen bir arkadaş var da ben niye göremiyorum. Benim etrafımda hiç yok.Biz burada senin gibileri baş tacı yapıyoruz
Koca koca diye inleyen, hayatta ki tek gayesi koca bulmak olan O kadar çok daha ergenliğinden çıkmamış genç kız, O kadar çok ilk evliliğinden ders almamış kadın gördük ki kendi adıma Şükür dedim.
Emin ol doğru kişi çıkacaktır karşına
Tebrik ederim öncelikliğini kariyerden yana kullandığın için
Öyle kesinlikle. Ama hem kariyer hem evliliği aynı anda halleden çok arkadaşım var. Ben sadece kariyere odaklanmakla hata mı yaptım acaba? Bir de çok bekar erkek var diyen bir arkadaş var da ben niye göremiyorum. Benim etrafımda hiç yok.
Öyle kesinlikle. Ama hem kariyer hem evliliği aynı anda halleden çok arkadaşım var. Ben sadece kariyere odaklanmakla hata mı yaptım acaba? Bir de çok bekar erkek var diyen bir arkadaş var da ben niye göremiyorum. Benim etrafımda hiç yok.
Yorumunuz çok güzel. Ama ben önceden yazdığım gibi daha önce hep anadolunun küçük yerlerinde çalıştım. Ondan dolayı pek kimse yoktu. Şimdi yeni heldim büyükşehire. İnş bakalım biraz çıkalım dışarlara :)Yani ablacim karsina cikti da sen mi istemedin...onlarin karsisina cikmis sanslari yaver gitmis, senin gitmemis. Simdi 2 secenegin var, ya iyi gitmeyen snsina sayip soveceksin ya da isleri sansa birakmicaksin. Isleri sansa birakmak istemiyorsan sen kendi sansini kendin yaratcaksin. Etlinliklere git, spora yazil, evden cik. Evden cikmazsan kim gorsun begensin degil mi?
Walla yaptım:))) ama gerçekten etrafımda bekar biri yok. Belki de benim şansıma yoktur.Canım sen yüksek lisans yaptığına emin misinnasil herkes evli olabilir.Ayrica o kadar okumuş birisi olacak böyle basit nasıl düşünebilirsin...
Bu devirde okumuş insanlar 35den önce evlenmiyor.okuldu atamaydi vs. Derken.Ayrica evliliğin ilk yılı da 50.yilida aynı çok aşıklar için bile evlilik çok güzel birşey değil standart bir müesseseWalla yaptım:))) ama gerçekten etrafımda bekar biri yok. Belki de benim şansıma yoktur.
Bu cevabınız gerçek mi yoksa şaka mı yapıyorsunuz?Tren kacmis bence ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?