Evlilik için geç mi kaldım?

Anladım, istedikleriniz çok normal, çok güzel istekler.
Çoğu bekar bunları istiyor.
Sorunuza gelirsek hiç de yaşınız geç değil.
Lütfen stereotip düşüncelerden uzak durun.
Her evlenen süper iyi değil, her 30 yaşını geçen de evde kalmıyor.(!) (İğrenç bir tabir)
Umarım gönlünüze göre olur..

Evlenmek istemeniz cok normal. Gercekten istiyorsaniz amenna. Ama etrafin bidi bidisi sizi yanlis yonlendirmesin. Bu is kismet isi zamani gelince bir anda cikiverir karsiniza

benim babannem 52 yaşında küçük halamı doğurmuş :)

merak etme bu kadar tabi erken anne olmak iyi sağlık açısından.

Biz burada senin gibileri baş tacı yapıyoruz
Koca koca diye inleyen, hayatta ki tek gayesi koca bulmak olan O kadar çok daha ergenliğinden çıkmamış genç kız, O kadar çok ilk evliliğinden ders almamış kadın gördük ki kendi adıma Şükür dedim.
Emin ol doğru kişi çıkacaktır karşına
Tebrik ederim öncelikliğini kariyerden yana kullandığın için

Öyle kesinlikle. Ama hem kariyer hem evliliği aynı anda halleden çok arkadaşım var. Ben sadece kariyere odaklanmakla hata mı yaptım acaba? Bir de çok bekar erkek var diyen bir arkadaş var da ben niye göremiyorum. Benim etrafımda hiç yok.

Yani ablacim karsina cikti da sen mi istemedin...onlarin karsisina cikmis sanslari yaver gitmis, senin gitmemis. Simdi 2 secenegin var, ya iyi gitmeyen snsina sayip soveceksin ya da isleri sansa birakmicaksin. Isleri sansa birakmak istemiyorsan sen kendi sansini kendin yaratcaksin. Etlinliklere git, spora yazil, evden cik. Evden cikmazsan kim gorsun begensin degil mi?

MissCherryBlossom sonuna kadar katılıyorum
Umarım beklediğine değecek adam bir an önce çıkar gelir

Yorumunuz çok güzel. Ama ben önceden yazdığım gibi daha önce hep anadolunun küçük yerlerinde çalıştım. Ondan dolayı pek kimse yoktu. Şimdi yeni heldim büyükşehire. İnş bakalım biraz çıkalım dışarlara :)

Canım sen yüksek lisans yaptığına emin misin nasil herkes evli olabilir.Ayrica o kadar okumuş birisi olacak böyle basit nasıl düşünebilirsin...

Walla yaptım:))) ama gerçekten etrafımda bekar biri yok. Belki de benim şansıma yoktur.
Bu devirde okumuş insanlar 35den önce evlenmiyor.okuldu atamaydi vs. Derken.Ayrica evliliğin ilk yılı da 50.yilida aynı çok aşıklar için bile evlilik çok güzel birşey değil standart bir müessese ne zaman çocuk doğurmak istersen o zaman evliliği düşünmeye basla bence.

Evlilik çok ama çok enteresan bir nasip işi tam 8 kere baya tek taşlı fln evlenme teklifi aldım bir kere nişanlandım ve sonuç hala bekarım :) şuanda beraber olduğum kişi ise evlenmeyi değil beraber yaşamayı düşünüyor bendeki nasıl bir kısmetsizlik hiç anlamadım.

Daha çok gençsiniz ölümle nikah gününü şaşmaz derler sabredin mutsuz evliliktense belki çok mutlu güzel bir evliliğiniz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…