Evlilik için geç mi kaldım?

Yaşınız henüz çok genç böyle düşünmeyin... evliliğin nasip olduğuna inananlardanım... bende 28 yaşındayım henüz hayatımda kimse yok ama demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum... daha dün ben artık evlenemeyeceğim diyen aynı yaştaki arkadaşımı istemeye geldiler... arkadaşı doğum yaptı hastane ziyaretine gitmişti kızın abisi arkadaşımı beğenmiş...

Bizim köydede 2 komşu birinin oğlu diğerinin kızı 35 ini geçti evlendiremediler konuşkan patavatsız bi teyze var bigün bi ortamda kızla oğlana sen kız sen oğlan bulamadın evlenin bari dedi bizimkiler de aşık olmuş sanki yıllarca hiç karşılaşmamış gibi evlendiler 8 yıllık evliler şimdi ama baya komik onların durum 35 yıl hep dipdibe ama hiç o gözle bakmamışlar demekki bi anda yada zamanı varmış

Bu arada düşündüm de zor değil B beyazpapatya14
Bizim köyde de erkeklerin çoğu bekar 30 45 yaşlarında hala evlenmemiş 10 abi var hani işleri de var tipsiz desen değiller tamam okumamışlar en fazla lise mezunu belki ama nasip olmayınca olmuyo demekki

Enerji ve kisilik illa ki etkiler. Ama gercekcilik diye de bir sey var.

Valla ablacım ben de 31im 6 yıkdır haftada 3 kere jogging, 1-2 kere de yoga/bale egzersizi yapıyorum. Bence enerji meselesi, yani 30yaşına kadar sağlıklı beslenme+spor yapmazsanız tabi ki 30da piliniz biter. Benim etrafımda 40yaşında olup küçük çocuğu olan tonla kadın ve erkek var, hepsi de gayet genç ve dinamik, işe bisikletle gidiyor, haftasonu kayak yapmaya da gidiyor.

Evet benim etrafimda da var 40 yasinda olup yeni cocugu olan. Onlarda hafta sonu uludagda kayak keyfie tadinda storyler paylasiyor ama hafta ici surunuyor yorgunluktan malesef. Istisnalarin kaideyi bozmadigi bir durum bu. Benim esimin annesi esimi 40 li yaslarinda dogurmus. Ve esimin hayatinda ki cogu guzel ana tanik.olamadi gec anne oldugu icin. Hayat sadece bebegin bezini değiştirip agzina biberon sokmaktan ibaret degil. Bunun ergenligi var yetiskinligi var. Guzel gunlere tanik olamamasi var.

Ha bubarada bu yazdiklarim konu sahibi icin gecerli degil. Daha ziyade daha ileri yasta olanlar icin gecerli.Dedigim gibi cok cocuklu bir hayat dusunmuyorsa henuz bir seylere gec kalmis degil konu sahibi.

Teyzem gencken biriyle görusurdu.. Adam vefat etti. Senelerce kimseyle gorusmedi. 45 yasinda falan evlendi.. Hamile kaldi ama düşük yaptı

Çok dua etmek gerekiyor bu da onemli. Bazen uykum kaçıyor benim ya evlenemezsem diye saka bi yana etrafindakiler evlenince insan ben gec kaldim diye düşünmeden edemiyor

Benim ablam da 35 yasında evlendi ve şimdi 2 çocuğu var cok mutlu.Bence önemli olan hangi yaşta evlendiğiniz degil kafanıza uyan biri olması.Belki erken yasta evlenip mutsuzda olabilirdiniz hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de zaman zaman derim geç mi kalıyorum diye sonra hemen beynimi sustururum. Çok meraklı olsam eskisini boşamazdım
İşin şakası nasip bazı şeyler. Siz anın tadını çıkarın boşverin. O saçma sapan fikirleri beyninizde silip tatile yollayın. Kendinize bir kahve yapıp höpürdetin...

Aynı yaştayız. Benzer sıkıntıları yaşıyorum ben de. Şu ara hayatımda biri var. Evliliğe gider mi ilişkimiz bilmiyorum ama bana huzur veriyor. Anın tadını çıkarıyor olduğumdan dolayı keyfimiz çok yerinde. Hiç kavga etmiyoruz. Tripleniyoruz arada sadece, olsun o kadar da :)
Evlilik diye odaklanmayın benim size tavsiyem. Biraz daha relaks olunca mutsuzluk oranınız düşüyor.

Bilmiyorum sanırım bu olayı biraz kafama takıyorum. Mesela bu hafta eski arkadaşlarla buluşma ayarlıyoruz. Hepsi evli. Ben hem kendimi sap gibi hissedicem hem de evlilik muhabbetlerinden sıkılıcam. Biliyorum olacakları.

evlenme nolur evlenme evlilik dünyanın en rezalet şeyi ne güzel mesleğiniz varmis

Dinle ne olacak benim şuanki görev yerimdekiler de evli. Ben çok eğleniyorum anılarından. Çocuk muhabbeti falan alıştım açıkçası. Olumsuz düşünme katıl onlara ama mutsuz olursan ya da orda sıkıntılılı bir durum olursa bir daha buluşmazsın.

Bence kısmet olmamış evlenmek eğer kısmetinizde olsaydı mutlaka tanışıp evleneceğiniz biri çıkardı karşınıza

İnsan ne kadar hayırlısı olsun dese de içten içe üzülüyordur ama İnan’ın yapıcak birşey yok
Hayırlısı ise evlenin
Ben de hep takardım
Sonunda dedim ki allahım hakkımda hayırlısı ise evleniyim
Kısmet oldu geç de olsa
33 üm bende
35 e kadar bırakın kendinizi
Olur inşallah

Kaç yaşında evlendiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…