- 23 Ağustos 2012
- 51.509
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.750
- 898
- Konu Sahibi beyazpapatya14
-
Evlilik çok ama çok enteresan bir nasip işi tam 8 kere baya tek taşlı fln evlenme teklifi aldım bir kere nişanlandım ve sonuç hala bekarım :) şuanda beraber olduğum kişi ise evlenmeyi değil beraber yaşamayı düşünüyor bendeki nasıl bir kısmetsizlik hiç anlamadım.
Valla panpa 8 kez yazmissiniz, o yuzukleri geri vermeyip goturup satsaydin koseyi donerdinNormalde iade edilir nisan bozulursa ama sen ufak bir servet sahibi olurmussun bak. O zirtodan da ayril bence gitsin yasasin kiminle yasarsa dangalak.
Arkadasım 40 küsür yasta evlendiMerhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamışBen sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
8 kere nasıl yüzükle evlilik teklifi aldın :) şunun sırrını bize de öğretsen :)Evlilik çok ama çok enteresan bir nasip işi tam 8 kere baya tek taşlı fln evlenme teklifi aldım bir kere nişanlandım ve sonuç hala bekarım :) şuanda beraber olduğum kişi ise evlenmeyi değil beraber yaşamayı düşünüyor bendeki nasıl bir kısmetsizlik hiç anlamadım.
Teoride ironi pratikte gercek. 29 yasinda evlendim. 31 yasinda dogum yaptim. Suan 1 yasinda olan enerji patlamasi yasayan bir yer cucesine sahibim ve cook yorgunum. Bazi zamanlar gucum yetmiyor enerjisine. 32 yas bir cok sey icin genc ama cocuk pesinde kosmak icin orta bir yas. Hele cok cocuk hayaline sahip biri iseniz evet tren kacmis. Ama evlilikten beklentiniz biriyle hayat paylasmak gezmek eglenmek ise 50 sinde de olur 70 inde deBu cevabınız gerçek mi yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Hiç evlenmemiş zor diyip moralimi bozdunuzNasip kısmet bu işler
Evlenip ayrılmış olsa da çocuklu olmasa bi şans ver derdim hiç 3vlenmemiş zor
Yok hayır ondan demedim ama hiç evlenmemiş bi adamın da deneyimleri olmuştur sadece nikah olmamıştır kendini şartlama diye dedim hem herşey nasip kısmet belki nasip olmamış evlenememiş birini bulursun ama sen hayırlısı diye dua et kısmetin nerden nasıl geleceği belli mi olurHiç evlenmemiş zor diyip moralimi bozdunuz
Tren kacmis bence ya.
Bir komşumuz kızı 33 yaşında daha önce evlenmiş ayrılmış çocuk yok, 34 yaşında hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve ilk çocuğunu bekliyor. Hatta şimdiki eşiyle babası hastalanınca hastanede tanışmışlar. Eşi Anestezi uzmanı, babasının ameliyatına girmiş sonrasında birbirlerini görmüşler adam peşinde koşmuş. Yani hiç belli olmaz.Nasip kısmet bu işler
Evlenip ayrılmış olsa da çocuklu olmasa bi şans ver derdim hiç 3vlenmemiş zor
Teoride ironi pratikte gercek. 29 yasinda evlendim. 31 yasinda dogum yaptim. Suan 1 yasinda olan enerji patlamasi yasayan bir yer cucesine sahibim ve cook yorgunum. Bazi zamanlar gucum yetmiyor enerjisine. 32 yas bir cok sey icin genc ama cocuk pesinde kosmak icin orta bir yas. Hele cok cocuk hayaline sahip biri iseniz evet tren kacmis. Ama evlilikten beklentiniz biriyle hayat paylasmak gezmek eglenmek ise 50 sinde de olur 70 inde de
8 kere nasıl yüzükle evlilik teklifi aldın :) şunun sırrını bize de öğretsen :)
Hiç evlenmemiş zor diyip moralimi bozdunuz
Evliklik için erken yaş vardır ama geç diye birşey yoktur . Muhtemelen hayatınız hep kariyer amacıyla geçti şimdi evet artık istediğim noktadayim dediniz şimdi sırada evlilik . İnanın evlilik planlayarak düşünülerek vs olan bişey değil kimileri defalarca evelenir ayrılır sonra birini bulur ve diğerleriyle yaşadığım şey evlilik bile değilmiş der. Hayatınızda evlilik adına kötü tecrubeniz olmadığı için sanslisiniz. Öncelikle ruhen bedenen buna hazırsaniz hayatta size hazır olduğunuz şeyi getirir. Evlenebilmek için illede etrafinizda çok fazla bekar erkek olmasına gerek yok yaşıyoruz aktifiz her hangi bir yerde muhtemelen aklınızın dahi ucundan geçmicek bi yerde biri çıkar karşınıza ve akışa teslim ediverirsiniz kendinizi . Babaannem ben küçüklüğümden beri hep dua ederdi ve sonunda da aramakla bulunmaz Allah denk getirsin derdi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınMerhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamışBen sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?