Cevapliyorum ben asla evlenmezdim. Kucuk bir yerde yasayacagim icin degil, borclari oldigu icinde degil. Ona baktigimda icim titremiyorsa, karnimda kelebekler ucusmuyorsa sadece iyi bir insan iyi bir aile babai olacagi icin evleezdim. Boyle bir kotulugu ne kendime nede karsimdakine yapmazdim. Bence boyle bir karari almak icin daha yolun cok basindasoniiz once bu adama asik olup olmadiginizin yanitini vermelisiniz bence. Ask yoksa her sey bos bencearkadaşlar benim sormak istediğim şey şu; bekarsınız, ailenizle yaşıyorsunuz, iyi kötü bir işiniz var çalışıyorsunuz, ufak ufak da olsa istediğiniz şeyleri alabiliyorsunuz, nispeten huzurlu ve rutin bir hayatınız var. bir yandan da aile kurmayı çocuk sahibi olmayı ve kendinize ait bir düzeniniz olsun istiyorsunuz. ama karşınıza hep abuk sabuk insanlar çıkmış, hep hayalkırıklığı yaşamışsınız. sonra karşınıza biri çıkıyor, karakteri düzgün, ortak zevklerinizin olduğu, sizi anlayacağını düşündüğünüz, birlikte bir hayatı paylaşabileceğine inandığınız biri. o da sizinle aynı düşüncelerde.
ama onunla evlendiğiniz taktirde şuanda yaşadığınız yerden çok daha küçük ve hiçbir tanıdığınızın olmadığı ve imkanların çok kısıtlı olduğu bir şehre gelin gideceksiniz. bu kişi kendi işinde çalışıyor ve siz de ona o işyerinde yardım edeceksiniz, kendinize ait bir maaşınız ve zamanınız olmayacak. çok bunalınca çıkıp görüşebileceğiniz kimseniz olmayacak. çıkıp bir sinemaya bir alışverişe bile gidemeyeceksiniz belki tek başınıza. belki onunla bile kırk yılda bir gideceksiniz çünkü tabiri caizse bütün zamanını işyerinde yoğun çalışarak geçiren birisi. insanlarla fazla sosyal olması gereken bir işi var siz kıskanç birisiniz de.ve şunu da ekleyeyim, o işi açmak için yüklü miktarda borçlandığını da baştan biliyorsunuz ve borçların ne zaman biteceği de belli değil.
şimdi böyle bir durumda bu insanla evlenmeyi düşünür müydünüz? tüm bu koşullara rağmen bu adamla ( ondan hoşlanıyorsunuz da)sırf karakteri düzgün diye iyi bir aile babası olabileceğini düşünerek evlenir miydiniz? kendinizi bu ufacık kısıtlı hayata hapseder miydiniz?
iş saatleri oldukça uzun ve gecesi gündüzü yok haftasonu yok. allahım kendimi öldürmeye mi niyetim var acabaBen eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum inan bana çok yıpratıcı bir monotonluk
Ama iş saatlerin kısaysa işten sonra beraber bir şeyler yapıp mutlu olabilirsin ya da çevre edinebilirsin zamanla onsuz da sosyalleşip kendini iyi hissedersin. ama bunlar olmaz diyorsan bende sana asla evlenme derim.
Çokta mantıklı değil yani büyük bir aşk varsa aranızda ozaman bişey diyemem ama öyle olsaydı zaten dusunmez her kosula katlanırdınız diye dusunuyorum, kk'de çok rastlıyorum kucuk yerden dolayı sosyallesemdiği için depresyona giren arkadaslar var, iyi dusunun
Cevapliyorum ben asla evlenmezdim. Kucuk bir yerde yasayacagim icin degil, borclari oldigu icinde degil. Ona baktigimda icim titremiyorsa, karnimda kelebekler ucusmuyorsa sadece iyi bir insan iyi bir aile babai olacagi icin evleezdim. Boyle bir kotulugu ne kendime nede karsimdakine yapmazdim. Bence boyle bir karari almak icin daha yolun cok basindasoniiz once bu adama asik olup olmadiginizin yanitini vermelisiniz bence. Ask yoksa her sey bos bence
Çokta mantıklı değil yani büyük bir aşk varsa aranızda ozaman bişey diyemem ama öyle olsaydı zaten dusunmez her kosula katlanırdınız diye dusunuyorum, kk'de çok rastlıyorum kucuk yerden dolayı sosyallesemdiği için depresyona giren arkadaslar var, iyi dusunun
Cidden ölüp bitmiyorsanız bence evlenmeyin, sevmediğiniz biriyle ufak bir ksabada sıkıntıdan bayılır gidersiniz bunalırsınız. Ben küçük bir kasabada yaşadım, vallahi aşksız heyecansız çekilmez. Büyük şehre taşındım ordan sonra oh be dedim o kadar sıkılmışım orda.
Ölüp bitseydin panpa zaten bize soracak bir şeyin olmazdı sevdiğime kavuştum diye zil takıp oynardın anlatabildim mi?
ölüp bitmiyorum ama kalbim çarpıyor ya
Hehehehhe :)
Bana bak kız, evlenmeye can atıyor musun bize bunu söyle. Ffffff gelinlik melinlik takmam çağırsa soluksuz giderim diyor musun? Buna göre karar ver derim.
o depresyona girenlerden biri de kesin ben olurum eger evlenirsem.Çokta mantıklı değil yani büyük bir aşk varsa aranızda ozaman bişey diyemem ama öyle olsaydı zaten dusunmez her kosula katlanırdınız diye dusunuyorum, kk'de çok rastlıyorum kucuk yerden dolayı sosyallesemdiği için depresyona giren arkadaslar var, iyi dusunun
ayy güldürdün beniforumun aşk ve ilişki gurusu
yoo hiç öyle bişey demiyorum
Valla panpa, diyecegim şudur ki, eğer evlenmeye cidden can atmıyorsan o adamla evlenmenin hayalini kurmuyorsan evlenme meselsi genelde hayırlı sonuçlanmıyor
öyle karasevda değilim ama kalbim pır pır atıyor. onu özlüyorum sesini duymak istiyorum ne yaptı etti merak ediyorum üzüldüğünde üzülüyorum o mutlu olunca içim açılıyo kavuşmak istiyorum sarılmak istiyorum ve böyle bir sürü duygu geçiyor yüreğimden.
Bence ayrıl,hayatından bir çıkar.O zaman objektif bir karar verebilirsin.Ayrıyken insan anlıyor çoğu şeyi.Ne kadar sevdiğini ,hayatındaki yerini görmüş olursun.Sonra verdiğin kararlar gözüne batmaz.
Ayrılığın yaradığı insanlardanım ben,ayrılınca resmen evrim değiştirdim.Belki senin içinde faydası olur
ayrıldık kibikaç kez hem de ama çok özledik döndük. ama hep kısa sürdü üç beş gün. bir de uzun süreli mi ayrılsak acaba. allahım 31 yaşındayım ve şu halime bak
Merhaba ben istanbul avrupa yakasinda cok buyuk bi hastanede bas hemsirelik yapiyordum hemde bi genel cerrahin asistani yardimci yoneticisiydim aylik gelirim 7bin tl yi geciyordu bakirkoyde referans rezidansinda kirada annemle oturuyordum cok yogun tenpoda calisiyorum esimle bi gun bi sitede tanisdim o da qazi askerde diyarbakirda vurulmus omur ilik felclisi tekerlikli sandalyede onu gorup tanimam nisanlanmam evlenmem onun yanina ankaraya tasinmam 1.bucuk ay surdu hayatda ask pilanlanmaz mutluluk tesaduflerle gelir maddiyat bos ev araba mulk bos kocamin bana bi askla bakisi dunyalara deyer sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?