Evlilik için şuanki hayatınızdan vazgeçer miydiniz?

Çokta mantıklı değil yani büyük bir aşk varsa aranızda ozaman bişey diyemem ama öyle olsaydı zaten dusunmez her kosula katlanırdınız diye dusunuyorum, kk'de çok rastlıyorum kucuk yerden dolayı sosyallesemdiği için depresyona giren arkadaslar var, iyi dusunun

Cevapliyorum ben asla evlenmezdim. Kucuk bir yerde yasayacagim icin degil, borclari oldigu icinde degil. Ona baktigimda icim titremiyorsa, karnimda kelebekler ucusmuyorsa sadece iyi bir insan iyi bir aile babai olacagi icin evleezdim. Boyle bir kotulugu ne kendime nede karsimdakine yapmazdim. Bence boyle bir karari almak icin daha yolun cok basindasoniiz once bu adama asik olup olmadiginizin yanitini vermelisiniz bence. Ask yoksa her sey bos bence

iş saatleri oldukça uzun ve gecesi gündüzü yok haftasonu yok. allahım kendimi öldürmeye mi niyetim var acaba

öyle karasevda değilim ama kalbim pır pır atıyor. onu özlüyorum sesini duymak istiyorum ne yaptı etti merak ediyorum üzüldüğünde üzülüyorum o mutlu olunca içim açılıyo kavuşmak istiyorum sarılmak istiyorum ve böyle bir sürü duygu geçiyor yüreğimden.

Cidden ölüp bitmiyorsanız bence evlenmeyin, sevmediğiniz biriyle ufak bir ksabada sıkıntıdan bayılır gidersiniz bunalırsınız. Ben küçük bir kasabada yaşadım, vallahi aşksız heyecansız çekilmez. Büyük şehre taşındım ordan sonra oh be dedim o kadar sıkılmışım orda.

Ölüp bitseydin panpa zaten bize soracak bir şeyin olmazdı sevdiğime kavuştum diye zil takıp oynardın anlatabildim mi?

Son düzenleme:

+1

ölüp bitmiyorum ama kalbim çarpıyor ya

o depresyona girenlerden biri de kesin ben olurum eger evlenirsem.

Valla panpa, diyecegim şudur ki, eğer evlenmeye cidden can atmıyorsan o adamla evlenmenin hayalini kurmuyorsan evlenme meselsi genelde hayırlı sonuçlanmıyor

onunla evlenmeyi başka koşullarda çok isterdim. kafalarımız çok uyuyor. benziyoruz birbirimize. fiziksel çekim de var.ama mevcut koşullar beni çok düşündürüyor. çünkü heyecan kavuştuğun an biter ve sevgi de kolay yıpranabilen bişey. deli gibi sevip nefret ederek ayrılan tanıdıklarım var.

Bence ayrıl,hayatından bir çıkar.O zaman objektif bir karar verebilirsin.Ayrıyken insan anlıyor çoğu şeyi.Ne kadar sevdiğini ,hayatındaki yerini görmüş olursun.Sonra verdiğin kararlar gözüne batmaz.

Ayrılığın yaradığı insanlardanım ben,ayrılınca resmen evrim değiştirdim.Belki senin içinde faydası olur

ayrıldık ki bikaç kez hem de ama çok özledik döndük. ama hep kısa sürdü üç beş gün. bir de uzun süreli mi ayrılsak acaba. allahım 31 yaşındayım ve şu halime bak

Merhaba ben istanbul avrupa yakasinda cok buyuk bi hastanede bas hemsirelik yapiyordum hemde bi genel cerrahin asistani yardimci yoneticisiydim aylik gelirim 7bin tl yi geciyordu bakirkoyde referans rezidansinda kirada annemle oturuyordum cok yogun tenpoda calisiyorum esimle bi gun bi sitede tanisdim o da qazi askerde diyarbakirda vurulmus omur ilik felclisi tekerlikli sandalyede onu gorup tanimam nisanlanmam evlenmem onun yanina ankaraya tasinmam 1.bucuk ay surdu hayatda ask pilanlanmaz mutluluk tesaduflerle gelir maddiyat bos ev araba mulk bos kocamin bana bi askla bakisi dunyalara deyer sevgilerle

ayrıldık ki bikaç kez hem de ama çok özledik döndük. ama hep kısa sürdü üç beş gün. bir de uzun süreli mi ayrılsak acaba. allahım 31 yaşındayım ve şu halime bak

Canım ya 15 gün de anlaşılalacak bir şey değil.Ben 3 hafta ayrı kaldığım da hiç oralı bile değildim.Sonra aylar geçince üstünden ben mecnun gibi oldum..Ne halt ettim dedim.Kendimi tanıyamadım.Öl dese ölecektim resmen.

Belki uzun soluklu bir ayrılık,senin alamadığın kararları vermene vesile olur.

Bence uzulme kendini dinle ve qideni gonder eninde sonunda evlensen bile qider emin ol tecrubeliyim

bekarlara tavsiyem : eğer bekarken yaşadığınızdan daha güzel hayat yaşayacaksanız evlenin. evlendikten sonra bekarlık standartlarını özleyecekseniz kesinlikle evlenmeyin. evlendiğinizde her anlamda size güzel hayat beklemiyorsa eziyet çekmenin anlamı yok

dilerim hep mutlu olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…