Evlilik mi Bakıcılık mı?

Bırakın gitmesin, siz de onunkilere gitmeyin, 2 aya anamgiller seni soruyor elalem laf etmeye başladı diye miyavlamaya başlar.

Katıp ne olmuş konu sahibi çözüm bulmuş mu? Duygu kocasını evden kovmuş mu? Tanıdık sen varsın gözüme çarpan sevabına aydınlat:)

Katıp ne olmuş konu sahibi çözüm bulmuş mu? Duygu kocasını evden kovmuş mu? Tanıdık sen varsın gözüme çarpan sevabına aydınlat:)
Duygunun kocası hiçbir şey olmamış gibi davranıyormuş . Yasmininki de dengesiz bi efeleniyor bi ağlayıp zırlıyor.

Duygunun kocası hiçbir şey olmamış gibi davranıyormuş . Yasmininki de dengesiz bi efeleniyor bi ağlayıp zırlıyor.
Aynen benimki hiçbirşey olmamış gibi yapıyor asla anlamıyorum sebebini..Konu sahibinin eşi de şimdi dengesiz gibi davransa da konu sahibi dik durduğu sürece mutlaka geri vites yapacaktır.Yapmazsa bana da Duygu demesinler o kadar eminim

Şuan oku
Ben de eş ailesini komple paket yapıp göndereceğim bir gün ama hangi gün onu bilmiyorum
Şuan okuldasin stres yapma.
Karar almak öyle kolay degil.
Yaz tatili gelsin o zaman bakarsin.
Ama ben adamın boşanmak isteyeceğini sanmıyorum çünkü kimsenin o hayatı çekmeyecegini iyi biliyorlar.

Şuan oku
Şuan okuldasin stres yapma.
Karar almak öyle kolay degil.
Yaz tatili gelsin o zaman bakarsin.
Ama ben adamın boşanmak isteyeceğini sanmıyorum çünkü kimsenin o hayatı çekmeyecegini iyi biliyorlar.
Arkadaşının 6 aylık eşi 1 değil 2 kayın çekiyor bulur öylesi çok onların köyünde.

Duygu en son kocasını paket yapıp yengeye gönderir ama yasminin işi zor..4 yıl zaten bakmış birine , şimdi diğerine ..en son kayınvalide kayınpeder de gelir voltranı tamamlarlar ama yasminin ömründen çok şey götürür o dişini sıktığı yıllar

Senin koca ortamı soğutuyor şu an. Yakında yine aynı konudan patlak vereceksiniz çünkü çözüme ulaşmadan iki kavga dövüş öylece kapandı yine. Tıpkı yazın olduğu gibi. O yüzden merak etme birkaç aya boşamazsan yeni konun gelir. Çünkü senin koca değişmez. Böyle davranarak bir ihtimal senin değişmeni bekliyor hala.

O zamaaaan çooook bekleeeeer Ölürüm yine kabul etmem çünkü böyle saçma sapan bişeyi

O zamaaaan çooook bekleeeeer Ölürüm yine kabul etmem çünkü böyle saçma sapan bişeyi
Bunu yazın anlamadı ki eşin bu tartışmayı yaşadınız. Şu an yine anlamadığına emin olabilirsin o yüzden konu yine açılacak.

Sen resti çekip önüne boşanma kağıdını koymadan da ciddiyetini anlamayacak. O kadar eminim ki eşinin konuşur konuşur ikna ederim diye düşündüğüne. Hatta 2 kere kavga ettik ama rest çekemedi 3.ye kabul eder diyordur.

Şu an ortamı soğutma senin sinirini geçirme derdinde o yüzden normal davranıp yanaşıyor.

Anlasaydı 2.defa aynı olay tekrar eder miydi?
Zamanında verilmeyen hiç bir tepkinin ise yarayacağını düşünmüyorum. Boşanma kağıdını önüne koysaydi ya da bu boşanma olayında ciddiyetini belirtebilseydi adam sakın sakın boşanma isini düşünmem lazım diyemezdi zaten. O zaman sessiz kaldı ya bu konu çözülmez. o zaman gerekli tepkiyi gosterseydi belki iş boşanmaya da gitmeden cozulurdu. artık geçmiş olsun.

Aynen öyle. En az bir kez daha bu süreci yaşayacak. Çünkü sıcağı sıcağına bu konudaki ciddiyetini, gerekirse boşanabileceğini ama kabul etmeyeceğini net şekilde göstermedi.

E biz sana bunu onerdik yok ben süründürmeyi dusunmuyorum dedin. Anlaşmalı da anlaşmalı dedin. en son adam düşüneceğim dedi. boşanma bile onun tekelinde. iyi hoş yazmışsın ama keşke yazdıklarını sen de uygulasaydın şimdiye kadar sorunun cozulmustu. adam söylediklerini nasıl yutacakti bak. Konu sahibi de sen de korkuyorsunuz.

Ben çekilmeli açıp tazminat almak istemiyorum ekonomik olarak buna ihtiyacım yok.Ben konu sahibi çalışmıyor ihtiyacı vardır diye bunu söyledim.Sonuçta çocukta olmadığı için boşanınca eşten para almayı kendimce doğru bulmuyorum ben herkesin tercihi farklı tabi.Ha çocuğum olsaydı kesinlikle tazminat davası açardım.

2.defa olay her gün olarak değil haftasonu olarak önüme geldi.Kademeli olarak isteklerini azaltıyorBir arkadaş en fazla 1 kez daha gelir bu konu önüne yazmış aynen bence de 1 defa daha gelir o da haftada 1 gelsin der belki onu da kabul etmem..Ben kabul etmedikten sonra mecbur boşanmaya da yanaşacak…Yazın çözeceğim ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…