- Konu Sahibi yasmin2500
-
Ben çekilmeli açıp tazminat almak istemiyorum ekonomik olarak buna ihtiyacım yok.Ben konu sahibi çalışmıyor ihtiyacı vardır diye bunu söyledim.Sonuçta çocukta olmadığı için boşanınca eşten para almayı kendimce doğru bulmuyorum ben herkesin tercihi farklı tabi.Ha çocuğum olsaydı kesinlikle tazminat davası açardım.
Aslında şu yazdığın o kadar doğru ki dinsizin hakkından imansız gelir lafıMesele ihtiyaç değil ki. Sen bir yuva kurdun bambaşka şeyler düşünüp hayal ederek evlendin. Sana bunları yaşatmaya ne hakkı vardı? Değer miydi bu sıkıntıları yaşamana? Öyle de böyle de adam sana vicdansız diyor. Göster vicdanı gorsun. Biraz dik dur. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş:) bu adam şimdiye çoktan sen ne istersen öyle diyecekti ama senin bu yumuşak tavrın adamın böyle davranmasının sebebi.
2.defa olay her gün olarak değil haftasonu olarak önüme geldi.Kademeli olarak isteklerini azaltıyorBir arkadaş en fazla 1 kez daha gelir bu konu önüne yazmış aynen bence de 1 defa daha gelir o da haftada 1 gelsin der belki onu da kabul etmem..Ben kabul etmedikten sonra mecbur boşanmaya da yanaşacak…Yazın çözeceğim ben bu işi
Haklı olduğu halde yasal hakkını talep etmeyip de sonradan pişman olmayanını görmedim ben. Almadığınız paralarla köyünden kız alıp sıra sıra bilezik yaparsa uyuyamazsınız valla.Ben çekilmeli açıp tazminat almak istemiyorum ekonomik olarak buna ihtiyacım yok.Ben konu sahibi çalışmıyor ihtiyacı vardır diye bunu söyledim.Sonuçta çocukta olmadığı için boşanınca eşten para almayı kendimce doğru bulmuyorum ben herkesin tercihi farklı tabi.Ha çocuğum olsaydı kesinlikle tazminat davası açardım.
Hiç kademesi falan yok dümdüz sana sorulmadan, fikrini dahi alma gereği duymadan aynı şekilde önüne geldi..iyi tarafından bakmaya çalışma. Ah duygu hiç bosanmadan bu iş çözülecekti çünkü adam geri adım atacaktı. sana o kadar dedik bir atraksiyon göster dedik. Yazın da yazın dedin. şimdi bu hafta sonu gelmedi diye seviniyorsun ah ah. deli deliyi görünce sopasını saklar hiç şaşmaz :) güzel bir delirecektin. Sıcağı sıcağına delirecektin.
Yok valla rahat rahat uyurumHaklı olduğu halde yasal hakkını talep etmeyip de sonradan pişman olmayanını görmedim ben. Almadığınız paralarla köyünden kız alıp sıra sıra bilezik yaparsa uyuyamazsınız valla.
Devam ederse böyle saçmalamaya bir güzel deliririm zaten ben her türlü deliririm zaten deliyim delirttiler beni
Ailem bu şehirde olsa 1 dakika düşünmezdim ama burada olmadıkları için ve onları düşündüğüm için bir de aynı okulda çalıştığımız için net bişey yapamıyorum sadece fikrim belli.Ama eş kişisi benim fikrimin asla değişmeyeceğini bilir.5 yıldır beni tanımaması imkansız bu anlamda.Sen her zaman senin istediğin olsun istiyorsun zaten diyor.Doğru ben hep öyleyim hep benim istediğim olmalı
Ay bu kadındaki delirmişlikse Allah bizden korusun.He he bilir ondan sana sormadan hafta sonu muhabbetine girdi bunları yasiyorsunuz. Çok iyisin duygu ya valla seni görünce kendimi sorgulamaya başlıyorum
Ay bu kadındaki delirmişlikse Allah bizden korusun.
Ahahaha valla ben kendimden eminimHe he bilir ondan sana sormadan hafta sonu muhabbetine girdi bunları yasiyorsunuz. Çok iyisin duygu ya valla seni görünce kendimi sorgulamaya başlıyorum
Ben delirdim demedim ama yine de siz bilirsinizAy bu kadındaki delirmişlikse Allah bizden korusun.
Bu hikayenin sonunda konuşalım kimin doğru yolda ilerlediğiniEş kişisi çok doğru yolda ilerliyor takdir ettim adamı. Sen hep senin istediğin olsun istiyorsun zaten diyormuş. Duygu da doğru diyo. Hey Allahim ya :)
Ahahaha valla ben kendimden eminim
İstediği muhabbete girsin sürekli bişey deniyor ama asla başarılı olamıyor hayır sen ne dersen de kardeşim her haftasonu buraya gelecek diye bişey çıkıyor mu ağzından çıkmıyor çıkamaz hele bi çıksın.Çıktığı gibi lafı geri tıkarım ağzına.İşler her şekilde benim istediğim gibi olacak.Başka yolu yok.Yani ya boşanacağım ya da kardeş benim istediğim zamanlarda gelip gidecek 3.bir seçenek yok.
Çok naif deliriyorsunuz.Ben delirdim demedim ama yine de siz bilirsinizBöyle devam ederse deliririm dedim sadece
Meraketme kuzum sen bir hamile kal eşinin yapacağı ilk şey memlekette bekar akraba bırakmayıp hepsini sizin eve getirmek olacakBen çekilmeli açıp tazminat almak istemiyorum ekonomik olarak buna ihtiyacım yok.Ben konu sahibi çalışmıyor ihtiyacı vardır diye bunu söyledim.Sonuçta çocukta olmadığı için boşanınca eşten para almayı kendimce doğru bulmuyorum ben herkesin tercihi farklı tabi.Ha çocuğum olsaydı kesinlikle tazminat davası açardım.
Öyle bişey yaparsa o çocuğun yüzünü bir daha görebilir mi acabaMeraketme kuzum sen bir hamile kal eşinin yapacağı ilk şey memlekette bekar akraba bırakmayıp hepsini sizin eve getirmek olacak
Öyle bişey yaparsa o çocuğun yüzünü bir daha görebilir mi acabaAllah bilir hahahah Bence o merak etsin ben değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?