Evlilik mi Bakıcılık mı?

Mesele ihtiyaç değil ki. Sen bir yuva kurdun bambaşka şeyler düşünüp hayal ederek evlendin. Sana bunları yaşatmaya ne hakkı vardı? Değer miydi bu sıkıntıları yaşamana? Öyle de böyle de adam sana vicdansız diyor. Göster vicdanı gorsun. Biraz dik dur. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş:) bu adam şimdiye çoktan sen ne istersen öyle diyecekti ama senin bu yumuşak tavrın adamın böyle davranmasının sebebi.

Aslında şu yazdığın o kadar doğru ki dinsizin hakkından imansız gelir lafı Dur bakalım belki fikrim değişir Bana iyice geliyormuş sinir ediyorlarmış beni donlarına kadar alıyormuşum ne gülerim

Hiç kademesi falan yok dümdüz sana sorulmadan, fikrini dahi alma gereği duymadan aynı şekilde önüne geldi..iyi tarafından bakmaya çalışma. Ah duygu hiç bosanmadan bu iş çözülecekti çünkü adam geri adım atacaktı. sana o kadar dedik bir atraksiyon göster dedik. Yazın da yazın dedin. şimdi bu hafta sonu gelmedi diye seviniyorsun ah ah. deli deliyi görünce sopasını saklar hiç şaşmaz :) güzel bir delirecektin. Sıcağı sıcağına delirecektin.

Haklı olduğu halde yasal hakkını talep etmeyip de sonradan pişman olmayanını görmedim ben. Almadığınız paralarla köyünden kız alıp sıra sıra bilezik yaparsa uyuyamazsınız valla.

Devam ederse böyle saçmalamaya bir güzel deliririm zaten ben her türlü deliririm zaten deliyim delirttiler beni
Ailem bu şehirde olsa 1 dakika düşünmezdim ama burada olmadıkları için ve onları düşündüğüm için bir de aynı okulda çalıştığımız için net bişey yapamıyorum sadece fikrim belli.Ama eş kişisi benim fikrimin asla değişmeyeceğini bilir.5 yıldır beni tanımaması imkansız bu anlamda.Sen her zaman senin istediğin olsun istiyorsun zaten diyor.Doğru ben hep öyleyim hep benim istediğim olmalı

He he bilir ondan sana sormadan hafta sonu muhabbetine girdi bunları yasiyorsunuz. Çok iyisin duygu ya valla seni görünce kendimi sorgulamaya başlıyorum

He he bilir ondan sana sormadan hafta sonu muhabbetine girdi bunları yasiyorsunuz. Çok iyisin duygu ya valla seni görünce kendimi sorgulamaya başlıyorum
Ahahaha valla ben kendimden eminim
İstediği muhabbete girsin sürekli bişey deniyor ama asla başarılı olamıyor hayır sen ne dersen de kardeşim her haftasonu buraya gelecek diye bişey çıkıyor mu ağzından çıkmıyor çıkamaz hele bi çıksın.Çıktığı gibi lafı geri tıkarım ağzına.İşler her şekilde benim istediğim gibi olacak.Başka yolu yok.Yani ya boşanacağım ya da kardeş benim istediğim zamanlarda gelip gidecek 3.bir seçenek yok.

hadi bakalım inşallah diyelim. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.

Yasmin ne yaptı acaba ya ?
Eşi nasıl davranıyor? Normal yaşama ayak uydurabileceğini düşünüyor mu acaba onun eşi Anormal yaşam tarzını bitirmek için adım atacak mı atarsa valla helal olsun diyeceğim.

Meraketme kuzum sen bir hamile kal eşinin yapacağı ilk şey memlekette bekar akraba bırakmayıp hepsini sizin eve getirmek olacak

Öyle bişey yaparsa o çocuğun yüzünü bir daha görebilir mi acaba Allah bilir hahahahBence o merak etsin ben değil

Duygucugum senin için demiyorum ama burda ne konular gördük böyle bir bilsen. Bosanacagim, bu sefer bitti, bak vallahi de billahi de kesin bosaniyorum, bana dayak atti, aldatti dediler sonra tasi taragi toplayip gittiler. Daha gecen gun biri kocam bana tekme atti dedi. Bavulumu topladim sabah gidecegim, gece ailemi korkutmak istemiyorum dedi. Gidis o gidis siteye giriyor konusuna yazmiyor. o yuzden ben gerekli zamanda gerekli tepkiyi vermeyenlere hic inanmiyorum artik. sen belki dogru zamani bekliyorsun ama biz de bazi seyleri gore gore he he demeye basladik artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…