- 14 Nisan 2020
- 1.192
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasmin2500
-
Yok sonu boşanma olmaz daha 1 hafta önce eşimle aynı konudan tartıştık.Sizin eşiniz yine iyi tebrik ediyorum en azından haklısın diyebiliyor benimkinde o da yok.Asla benim haklı olduğumu düşünmüyor.Başta evden eşyasını aldı gitti sonra geri geldi boşanacağım dedim kabul eder gibi konuştu..Şimdi hiç bu olay olmamış gibi benimle yakınlık kurmaya çalışıyor.Sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi.Yani başta tepki gösterse de sonra bir şekilde kabul etmek zorunda kalıyorlar…He kabul etmeseler boşanmayı evet göze alın siz değil o düşünsün ben öyle yapıcam.Ama emin olun asla boşanmak istemeyecek şimdi sinirle öyle yapıyor.Keşke öyle olsa.Dün herşeyi söyledim konuştum son kez ama eşim öyle bir tartışma yarattı ki kapıları bacaları kırdı ağladı inanabiliyor musunuz,neymiş efendim burada iki kadın bir kardesine bakamiyor muşüz gidip eşyalı ev tutup kardeşi orda yaşasınmış hepsi laf tabi.Mecbur değilsin hak veriyorum sana dedi ama kardeşime buraya gelme oraya git nasıl derim dedi.Bende kızdım yengen başı ağırsa eşine diğer tarafa bırak diyor kardeşine buraya bırakıyor dedim sende bir gün olsun hasta olsam git odada uzan yeterki kardeşimin huzuru bozulmasın diye tepki gösterdim ama suçlu ben oldum.Yani anladığim kendimi de parçalasam sonuç alamadığım gibi süçlu oluyorum.dünden beri bana düşman gibi konuşmuyor yüzüme bakmıyor.Bu gidişle sonuç boşanmak olacak ..
Benimki de aynı karaktere sahip…1 hafta boyunca 3 gün flan konuşmadı benimle sonra konuşmaya başladı…Çünkü biz onların gözünde kardeşlerime bakmayan kötü kalpli vicdansız ve bencil insanlarız.Böyle düşünüyorlar şunu düşünmüyorlar kardeşimi annem babam dünyaya getirdi onlar vicdansız ve merhametsiz ki bakmayıp abilerinin başına atıyorlar…İşte bunj düşünmek vizyon istiyor o da bu kültürde yetişen birinde olamazBu hafta psikiyatri tedavisine başliyorum düşun artık.Dün eşimle son kez konuştum ve suçlu ben oldum.4 sene bakicilik yaptim eşimle bir pazarım vardı yalniz kalmayıa on da herşey normal günlerde ki gibi hiçbir farki yoktu.Salaklık işte sabret sabret dedim kendi kendime ama o sabir buraya kadarmış.Su an eşimle konuşmuyorum bir evde iki yabancı gibiyiz kardesi yuzunden hayat arkadaşına düşman olur mu insan benim eş olacak kişi böyle bir karaktere sahip işte.
Bana da aynısını diyordu sanki çok dindarsın diyordu.Ama valla bir kere daha aynı konu açılsın video sitesinde bir hocanın bu konuyla ilgili videosu var onu açıp izleteceğim.Ya Allah aşkına eşim işten geç geldiği günler bile bize geliyor,dün eşime söyledim sen yokken evde bulunması bile günah ikimizde günaha giriyoruz Peygamber efendimiz bile buyurmus"Kadın içi kayınbirader ölüm demektir"diye ,sinirlendi işine gelince dini kullaniyorsun diyor bana,ben durumu açıklıyorum olmuyor uygun değil demeye çalışıyorum adamdaki kafada bu dini kullanıyormuşum.
Çünkü örf adet gelenek görenek adı altında sapkınlığa davetiye çıkarmak gibi bir adetleri var.Çünkü geri kafalılar…Hala milattan önceki çağda yaşıyorlar ve asla çağdaşlaşmıyorlar bunlara medeniyet 1000 yıl sonra gelir o da gelirse….Neden herkes birbirinde kalıyor
Kız konu senin zannettimÇünkü örf adet gelenek görenek adı altında sapkınlığa davetiye çıkarmak gibi bir adetleri var.Çünkü geri kafalılar…Hala milattan önceki çağda yaşıyorlar ve asla çağdaşlaşmıyorlar bunlara medeniyet 1000 yıl sonra gelir o da gelirse….
Ben bu hataya düşmedim.Ama yine problem yaşadık yani her türlü problem yaşanıyor.Valla ben de çok sinirliyim üstelik senin kaynın memlekette çalışabiliyormuş benimkinde öyle bişey de yok memlekette işi de yoktu direkt geldi buraya.Madem başka iş bulsunlar memlekette gerçi orada da büyük elti bakmak zorunda kalacak sanırım.Acikcası böyle bir düşüncem yoktu.İlk geldiğim zamanlar bekar evleri vardi arkadaşlarıyla kalıyorlardı bende kaynım orda kalır diye düşündüm a.a tersi oldu hadi tamam neyse dedim evet yakın evlenir gider sabrexeyim dedi..Bu kaynım aklımın ucundan bile geçmedi.Çunku okuyordu bunlarında ümidi okusun kendini kurtarsın diye ama onu da beceremedi ünv kazanamadı memlekette çalışmaya başladı.Pandemide işi kapanınca işsiz kaldı tutup buraya gönderdiler.İlk geldiginde de eşime soyledim ben sürekli olarak bakamam tm dedi zaten buraya pek gelmez daha çok evli olan kardeşine yardim ettiği için gelmiyor duda gerçekten.en azından dengeli biçimde devam ediyordu.ama son 1 ayıda geçti sürekli geliyor anlayacağıniz yerleşti bütün kiyafetlerini getirmiş bunu görünce anladim artık ben sustukça bunlar iyi niyetimi suistimal ediyorlar o yuzden de hergün eşime söyledim ben yapamıyorum dedim dün zaten büyük tartısma yaşadik son olarak bu sorunu hallet dedim halledemezsen çeker giderim kardesinle berabber mutlu mutlu yaşarsın bana seni rezil edrim diyor.Iki kadınsın bir kardeşime bakamıyorsunuz üstüne birde ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor.Düşundukce sinirim zipliyor siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin.
Hepsine cevap veriyorum dayanamıyorum bu benim meselem artıkKız konu senin zannettim
İki kadın bir kardeşine bakacak?Keşke öyle olsa.Dün herşeyi söyledim konuştum son kez ama eşim öyle bir tartışma yarattı ki kapıları bacaları kırdı ağladı inanabiliyor musunuz,neymiş efendim burada iki kadın bir kardesine bakamiyor muşüz gidip eşyalı ev tutup kardeşi orda yaşasınmış hepsi laf tabi.Mecbur değilsin hak veriyorum sana dedi ama kardeşime buraya gelme oraya git nasıl derim dedi.Bende kızdım yengen başı ağırsa eşine diğer tarafa bırak diyor kardeşine buraya bırakıyor dedim sende bir gün olsun hasta olsam git odada uzan yeterki kardeşimin huzuru bozulmasın diye tepki gösterdim ama suçlu ben oldum.Yani anladığim kendimi de parçalasam sonuç alamadığım gibi süçlu oluyorum.dünden beri bana düşman gibi konuşmuyor yüzüme bakmıyor.Bu gidişle sonuç boşanmak olacak ..
Ben de diyorum kime sorarsan sor ben haklıyım diye asla kabul etmiyor yine sizin eşiniz kabul etmiş haklı olduğunuzu valla o anlamda takdir ettim.Benimki daha fena geri kafalı.Kardeşiyle benim aynı evde kalmamı doğru bulmayan kim varsa onlarla muhattap bile olmayacakmış benimkisi böyle iğrenç bir düşünce olamazmış.Asıl kendi düşünceleri iğrenç ama şimdi susuyor sebebini bilmiyorumSenin ona güce yetmez canım kime sorarsan sor burda ben haklıyim dedim.Kendiside cesareti edemez.Dün tutturdu arıyıcam gelmesin,ev tutucam,yok diğer tarafa gisin hepsi laf.Aynen sadece huzur bozuyor çunku hiçbir donuca varılmıyor.
Ben size kendi konunuzda demiştim iş ciddiye binince geri adım atacak muhtemelen diyeBen de diyorum kime sorarsan sor ben haklıyım diye asla kabul etmiyor yine sizin eşiniz kabul etmiş haklı olduğunuzu valla o anlamda takdir ettim.Benimki daha fena geri kafalı.Kardeşiyle benim aynı evde kalmamı doğru bulmayan kim varsa onlarla muhattap bile olmayacakmış benimkisi böyle iğrenç bir düşünce olamazmış.Asıl kendi düşünceleri iğrenç ama şimdi susuyor sebebini bilmiyorum
Evet hatırlıyorum hatta o zaman yok canım ne geri adımı diye düşünüyordum ama şimdi şoktayım bunu belki de benim akrabalarıma gideceği zaman gitmeyerek bir tepki göstermek için pusu da beklemek için de yapıyor olabilirBen size kendi konunuzda demiştim iş ciddiye binince geri adım atacak muhtemelen diyeŞimdi susuyor geri adıma hazırlanıyor bence
Taviz tavizi getirmiş gerçekten. Küçük çocukların da var yazık ya. Bak benim ilk okul 1. sınıfta derslerim iyiymiş, 2. sınıfta kötüleyince öğretmenim annemi çağırmış, evde bir sorun mu var neden diye. Annen bilememiş, sonradan düşününce evde sürekli misafir var yemekten, bulaşıktan, çamaşırdan sizinle ilgilenemiyordum diyor. Sen çocuklarınla ilgilenebiliyor musun? Onu geçtim bu sinir stresi çocuklarına yansıtmadığını düşünemiyorum. Kendin için değil çocukların için resti çek. Eşin seni düşünmüyor sen onu hiç düşünme.Acikcası böyle bir düşüncem yoktu.İlk geldiğim zamanlar bekar evleri vardi arkadaşlarıyla kalıyorlardı bende kaynım orda kalır diye düşündüm a.a tersi oldu hadi tamam neyse dedim evet yakın evlenir gider sabrexeyim dedi..Bu kaynım aklımın ucundan bile geçmedi.Çunku okuyordu bunlarında ümidi okusun kendini kurtarsın diye ama onu da beceremedi ünv kazanamadı memlekette çalışmaya başladı.Pandemide işi kapanınca işsiz kaldı tutup buraya gönderdiler.İlk geldiginde de eşime soyledim ben sürekli olarak bakamam tm dedi zaten buraya pek gelmez daha çok evli olan kardeşine yardim ettiği için gelmiyor duda gerçekten.en azından dengeli biçimde devam ediyordu.ama son 1 ayıda geçti sürekli geliyor anlayacağıniz yerleşti bütün kiyafetlerini getirmiş bunu görünce anladim artık ben sustukça bunlar iyi niyetimi suistimal ediyorlar o yuzden de hergün eşime söyledim ben yapamıyorum dedim dün zaten büyük tartısma yaşadik son olarak bu sorunu hallet dedim halledemezsen çeker giderim kardesinle berabber mutlu mutlu yaşarsın bana seni rezil edrim diyor.Iki kadınsın bir kardeşime bakamıyorsunuz üstüne birde ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor.Düşundukce sinirim zipliyor siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin.
Valla öyle bişey yaparsa da bunun adı tepki değil kıssas olur.. hatta kıssas da olmaz intikam olur.. Öyle bi evlilik de artık bitmiş demektir, kendisine iyi baksın o zamanEvet hatırlıyorum hatta o zaman yok canım ne geri adımı diye düşünüyordum ama şimdi şoktayım bunu belki de benim akrabalarıma gideceği zaman gitmeyerek bir tepki göstermek için pusu da beklemek için de yapıyor olabilir
Bırakın gitmesin, siz de onunkilere gitmeyin, 2 aya anamgiller seni soruyor elalem laf etmeye başladı diye miyavlamaya başlar.Evet hatırlıyorum hatta o zaman yok canım ne geri adımı diye düşünüyordum ama şimdi şoktayım bunu belki de benim akrabalarıma gideceği zaman gitmeyerek bir tepki göstermek için pusu da beklemek için de yapıyor olabilir
Gitmiyorum ki zatenBırakın gitmesin, siz de onunkilere gitmeyin, 2 aya anamgiller seni soruyor elalem laf etmeye başladı diye miyavlamaya başlar.
Pis adam nefret ediyorum böyle erkeklerden ,beğenmiyorsan çık git ifadesi de onun ne kadar basit bir adam olduğunu gösteriyor. Çocuk varsa ve baska bir sorun yoksa direkt boşan diyemem ama kesinlikle git evden ,ve gerçekten de geri adım atma.Bu lafi söyleyen erkekler genelde kadının gidemeyeceğinden emin olan erkekler .Umarim gidebilecek durumdasındır ve umarım geri adım atmak zorunda kalmazsın, o adamın ve ailesinin burnunun bir sürtmesi gerekiyor.Keşke öyle olsa.Dün herşeyi söyledim konuştum son kez ama eşim öyle bir tartışma yarattı ki kapıları bacaları kırdı ağladı inanabiliyor musunuz,neymiş efendim burada iki kadın bir kardesine bakamiyor muşüz gidip eşyalı ev tutup kardeşi orda yaşasınmış hepsi laf tabi.Mecbur değilsin hak veriyorum sana dedi ama kardeşime buraya gelme oraya git nasıl derim dedi.Bende kızdım yengen başı ağırsa eşine diğer tarafa bırak diyor kardeşine buraya bırakıyor dedim sende bir gün olsun hasta olsam git odada uzan yeterki kardeşimin huzuru bozulmasın diye tepki gösterdim ama suçlu ben oldum.Yani anladığim kendimi de parçalasam sonuç alamadığım gibi süçlu oluyorum.dünden beri bana düşman gibi konuşmuyor yüzüme bakmıyor.Bu gidişle sonuç boşanmak olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?