Evlilik mi Bakıcılık mı?

Yok sonu boşanma olmaz daha 1 hafta önce eşimle aynı konudan tartıştık.Sizin eşiniz yine iyi tebrik ediyorum en azından haklısın diyebiliyor benimkinde o da yok.Asla benim haklı olduğumu düşünmüyor.Başta evden eşyasını aldı gitti sonra geri geldi boşanacağım dedim kabul eder gibi konuştu..Şimdi hiç bu olay olmamış gibi benimle yakınlık kurmaya çalışıyor.Sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi.Yani başta tepki gösterse de sonra bir şekilde kabul etmek zorunda kalıyorlar…He kabul etmeseler boşanmayı evet göze alın siz değil o düşünsün ben öyle yapıcam.Ama emin olun asla boşanmak istemeyecek şimdi sinirle öyle yapıyor.

Benimki de aynı karaktere sahip…1 hafta boyunca 3 gün flan konuşmadı benimle sonra konuşmaya başladı…Çünkü biz onların gözünde kardeşlerime bakmayan kötü kalpli vicdansız ve bencil insanlarız.Böyle düşünüyorlar şunu düşünmüyorlar kardeşimi annem babam dünyaya getirdi onlar vicdansız ve merhametsiz ki bakmayıp abilerinin başına atıyorlar…İşte bunj düşünmek vizyon istiyor o da bu kültürde yetişen birinde olamaz

Bana da aynısını diyordu sanki çok dindarsın diyordu.Ama valla bir kere daha aynı konu açılsın video sitesinde bir hocanın bu konuyla ilgili videosu var onu açıp izleteceğim.
Dine göre ters bana da ters ben istemiyorum isteyen sevap işlediğini düşünen işlesin ama bu sevap flan değil aleni günah.Bunu bilip evlerine alsınlar diyeceğim çünkü o videodaki hocada aynısını söylüyor siz de açıp izletin bunj ben değil dinimiz söylüyor deyin

Adama bak tam dayaklık
Ne münasebet bir kardeşime başlamıyorsun ya ben bakıcı mıyım anan baban baksın deseydiniz . Su sebeple adama çekişmeli dava açsanız haklı olursunuz.

Geri adım atmayın . Daha da kardeşini getirirse çöp poşetine doldurun ikisinin eşyalarını da atın kapının önüne.

Neden herkes birbirinde kalıyor
Çünkü örf adet gelenek görenek adı altında sapkınlığa davetiye çıkarmak gibi bir adetleri var.Çünkü geri kafalılar…Hala milattan önceki çağda yaşıyorlar ve asla çağdaşlaşmıyorlar bunlara medeniyet 1000 yıl sonra gelir o da gelirse….

Kız konu senin zannettim

Ben bu hataya düşmedim.Ama yine problem yaşadık yani her türlü problem yaşanıyor.Valla ben de çok sinirliyim üstelik senin kaynın memlekette çalışabiliyormuş benimkinde öyle bişey de yok memlekette işi de yoktu direkt geldi buraya.Madem başka iş bulsunlar memlekette gerçi orada da büyük elti bakmak zorunda kalacak sanırım.
Yani ana baba çocuklara bakmasın evlenen elin kızı sizin çocuğuna baksın bakamayacağınız çocuğu doğurmayın ya valla artık yeter.Biz eşimle boşanacağız sırf bu sebepten çocuk yapmıyorum ben düşünsenize eşimin ana babası çocuklarına bakamıyor bana yük oluyor eşimle anlaşamıyorum diye boşanmayı düşünüyorum ama bu da haktır artık ya…
Hakkınızı yedirmeyin.Tamam bundan önce haksızlık yaptırmışsınız kendinize ama asla geç değil asla yılmayın bu sapkınlığa davetiye çıkarmaktır kayınla gelin evde senelerce kalamaz…Bu kadar net!

İki kadın bir kardeşine bakacak?
Bunu söyleyenin anlamasını bile beklemem boşanırım ya.
Yönlendirmek istemem ama bu tip kafa size mahalleyi baktırır.
Adamda karım neden namahrem adamın çamaşırını yıkayacak diye bir düşünce bile yok.
Adet vs'ye bakacaksan önce bunlara uymayı bilecek.
Siz ona düşman gibi bakmadığınız için o size böyle bakarak kendi fikrini kabul ettirmeye çalışıyor. Kabul etmesi falan bu tavırdan sonra boş.
Geri adam atarsanız bari maaş versin size. Çünkü tam olarak hizmetçisi olarak kabul ediyor sizi.

Valla boşansam yüklü bir tazminatta alırsın 2 tane de çocuk var nafaka da alırsın.Baya alırsın da alırsın yani çünkü eşim hukuk önünde de suçlu.Hatalı olan o.Yani dinen de hukuken de her şekilde eşim suçlu zaten.
Seni çoook iyi anlıyorum çünkü eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar.

Ben de diyorum kime sorarsan sor ben haklıyım diye asla kabul etmiyor yine sizin eşiniz kabul etmiş haklı olduğunuzu valla o anlamda takdir ettim.Benimki daha fena geri kafalı.Kardeşiyle benim aynı evde kalmamı doğru bulmayan kim varsa onlarla muhattap bile olmayacakmış benimkisi böyle iğrenç bir düşünce olamazmış.Asıl kendi düşünceleri iğrenç ama şimdi susuyor sebebini bilmiyorum

Ben size kendi konunuzda demiştim iş ciddiye binince geri adım atacak muhtemelen diye Şimdi susuyor geri adıma hazırlanıyor bence

Ben size kendi konunuzda demiştim iş ciddiye binince geri adım atacak muhtemelen diye Şimdi susuyor geri adıma hazırlanıyor bence
Evet hatırlıyorum hatta o zaman yok canım ne geri adımı diye düşünüyordum ama şimdi şoktayım bunu belki de benim akrabalarıma gideceği zaman gitmeyerek bir tepki göstermek için pusu da beklemek için de yapıyor olabilir

Taviz tavizi getirmiş gerçekten. Küçük çocukların da var yazık ya. Bak benim ilk okul 1. sınıfta derslerim iyiymiş, 2. sınıfta kötüleyince öğretmenim annemi çağırmış, evde bir sorun mu var neden diye. Annen bilememiş, sonradan düşününce evde sürekli misafir var yemekten, bulaşıktan, çamaşırdan sizinle ilgilenemiyordum diyor. Sen çocuklarınla ilgilenebiliyor musun? Onu geçtim bu sinir stresi çocuklarına yansıtmadığını düşünemiyorum. Kendin için değil çocukların için resti çek. Eşin seni düşünmüyor sen onu hiç düşünme.

Valla öyle bişey yaparsa da bunun adı tepki değil kıssas olur.. hatta kıssas da olmaz intikam olur.. Öyle bi evlilik de artık bitmiş demektir, kendisine iyi baksın o zaman

Bırakın gitmesin, siz de onunkilere gitmeyin, 2 aya anamgiller seni soruyor elalem laf etmeye başladı diye miyavlamaya başlar.

Pis adam nefret ediyorum böyle erkeklerden ,beğenmiyorsan çık git ifadesi de onun ne kadar basit bir adam olduğunu gösteriyor. Çocuk varsa ve baska bir sorun yoksa direkt boşan diyemem ama kesinlikle git evden ,ve gerçekten de geri adım atma.Bu lafi söyleyen erkekler genelde kadının gidemeyeceğinden emin olan erkekler .Umarim gidebilecek durumdasındır ve umarım geri adım atmak zorunda kalmazsın, o adamın ve ailesinin burnunun bir sürtmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…