Evlilik mi? Bekarlık mı?

sabah tepende kalk diye söylenen akşam nerde kaldın diyen paranı son kuruşuna kadar aklın yokmuş gibi senden alıp kullanan gelene gidene hizmet ettiren üstüne birde seni beğenmeyen yargılayan eleştiren toplumda küçük düşüren bir annenin evinden çıktım ben o yüzden evlilik diyorum . sorunlarımız öyle çoktu ve hep kavga ederdik ona rağmen evlilik diyorum bende.ohh be yaşam alanım oldu itibarım oldu sevdim sevildim biri beni kolladı annem bile değişti ezemez oldu.birey olmayı evlenince öğrendim ben.çok kötü bi durum

evliliğin ilk yıllarında olsam kesilikle evlilik derdim.ama şu anda bekarken ne kadarda rahatmışım diyorum. nerden nereyeeee

boşandım evliliği bekarlığı ve evlilikten sonra çocuklu bekarlığıda yaşamış biri olarak

doğru işnsanla evlilik tadı damağında kalsın istiyorsanda nişanlılık diyorum

Evli değilim, nişanlı da değilim.
6 yıllık bir ilişkim var.
Flört dönemi evet hoş, güzel ama ben yaşamadığım halde evlilik derdim.
Uzun ilişkiler insanı öyle yıpratıyor ki, ayrı olduğumuz her gün değil her dakika cehennem geliyor artık.
O yüzden evliliktir diyorum

9 yıl flört, 4 yıl evlilik yaşadım ve kesinlikle evlilik diyorum
Boşanmışım gibi yazmışım.Hala evliyim yani,yaşadım değil o

Bu kadar ozetlenebilirdi. Soluk almadan okudum. Noktasina kadar katiliyorum.

Bence ikisinin de ayrı güzellikleri var.
Ben bekar halimi de özlüyorum, aslında o günleri.. Ne çok şey değişti şimdiye kadar..
Pazar günleri babamın patates kızartması, şarkı söylemesini duymak, bizi uyandırması, tatillerimiz.. Mezuniyetim, babamın ağlaması. O kadar çok kare var ki yeniden yaşamak istediğim. Şimdi ise babam yok artık sadece hayallerde.. O kadar çok özlüyorum ki o günleri. Kardeşim evlendi artık eski ortamlarımız olmuyor haliyle..
Ekmeğin bile fiyatını bilmezdim.
Doğal gaz faturası ne kadar gelmiş bir haberdim..
Evlendim şimdi bir kocam ve kızım var. Onlar olmadan bir hayat düşünemiyorum. Ayrılıp annemin yanına gitmeyi Allah göstermesin. Şimdi anneme nazım geçmez yaptıramadığım şeyleri eşim söylenmeden yapar. Herkesin yeri ayrı. Ama bekarlık da güzel evlilik de güzel.

benim de benzeri bir hayat söz konusu. Doğma büyüme Ankaralıyım. 15 yaşında çalışmaya başladım. Ev işleri hiç benden sorulmayan bir konuydu. Bir de evlenince Antalya'ya taşındık. Kimseler de yok mu :) Başlarda eşim onu zehirlemeye çalıştığımı düşünse de ben yemek yapabildiğime inanıyordum. Zamanla gelişti. Dediğiniz gibi o evin içinde seni seven bir adam olduğunu bildiğinizde içinizden her şey geliyor. Hala evlendiğime inanmayan arkadaşlarım var. düğünümüze bile geldiler :)

Ben eşimi çok sevmeme rağmen bekarlık diyorum, nişan bile olmayacak.
Sevgiliyken çok daha güzel ve heyecan doluydu herşey çünkü

Ay degisiyor o ya.
Ben bekarken rahattim, arada evlilik sorumlulugundan bunaliyorum. 2 aylik evliyim, bir kez "lan ben naptim?" Dedim.
Yine de evlilik iyidir.
Evlilik evlilik.

Bekarim yolunda giden bir iliskim var ama evlilik konusu açılınca ruhum daraliyo.
Etrafımda evli olupta mutlu olan insan gormedim.
Kısacası et ve balık kurumuna duyduğum saygının onda birini evlilik kurumuna duymuyorum:)

En son evlenecek kişi diye google'a yazsalar kesin beniim adım çıkardı. Anne-baba ayrı bir ilişkide büyüdüm.evlilik hep soğuktu benim için. Ama sevdiğine inandığın, sorumluluk sahibi birini bulduğunda evlilik seninde cennetin olacaktır merak etme. Bir de evli insanlara bak, mutlu olduğunu dile getirmeyeni çoktur. Ama aslında onlardan utlusu yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…