Evlilik mi? Bekarlık mı?

Yani buna net bir cevap alamazsınız . mutlu olanlar evlilik diyecektir, mutsuz olanlar bekarlık. Ya da mutlu bile olsa özgürlüğüne duskun olanlar bekarlık diyebilir. Erkek de kadın da ortak bir hayatı paylaştığı icin yüzde yüz bir özgürlük söz konusu değil evlilikte. Buna göre düşünün
Bence, doğru kisiyle olduğu surece 'evlilik'

Bencede evlilik hele ki birbirine uzak olup 2 ayda bir 10gun gorustkten sonraki evlilik paha bicilmez :) ben esimi 7.gordugumde dugun salonundaydm artik. Simdi sevgili gibiyiz 1yil oldu evleneli ama ilk gunku asktan bile daha fazlasi var aranzda. Biz kilometreleri astigimz icin ve ben ailemi birakip fedakarlik yaptigim icin bize bambaska geliyor evliligimz. Allah ima binlerce kez sukurler olsun ki onunla evlenmisim. Bide bebegimiz olsa

Evliyim..dengini buldusan evlilik gibisi yok..kendi yuvan, kendi catin, kendi cumhuriyetin..

ki baba evindede rahati beylerde olmayan biri olarak, evlendikten sonra cok sikinti ceken biri olarak soyluyorum bunu..egerki sikintilar esten deilde baska etkenlerdense tum dunyanin yukude olsa cekiliyor valla..

Ben evliliğe sıcak bakan bi tip değildim zaten
Ama ömür boyu da yalnız kalınmaz gibisinden evlilik diyorum tabi doğru kişiyle doğru zamanda olursa ne ala

Severek evlendim mutluyum allaha sükür..Ama bekarken ki günlerimi özlüyorum annem kardeslerim evde birbirimizi yedigimiz gunleri..Aksama ne pisirsem deilde anne aksama kuru pilav yap bende izin günümde hizmetcin olurum demeyi..Agladigimda evdeki herkesin neyin var diye toplanmasini..Ay ailem uzakta damara bagladim pardon

Evet evliliğin yükümlülükleri çok
Bekarlık öyle mi akşam sıcak yemeğin hazır gidip yerken bile küstahlık ettiğimiz olurdu
Şimdi iş çıkışı makarna yaptıysak oh mis diyoruz
İşte insanoğlu nankör, seçtiğim yemekler için ayrıca patates kızartması istediğim özür dilerim anne

Tabi ki "Evde kaldı, bunu da kimse almadı/beğenmedi" laflarını almamak için evlilik.

Bizimde bi minnosumuz olaydi.. :) allah herkesin evine huzur versin bi omur.. sikintisiz olmuyor illaki ama aşmak mesele..

Vala bende sendenim. Bi evin 3erkekten sonraki tek kiziyim ve kalktiiimm mersinden istanbula gelin geldim. Kimsem yok burda kocamdan baska. Ay hergun agliyorum ailemi ozledim diye

evlilik karşılıklı sevgi saygı olunca çoook güzel ben maalesef eşimi kaybettim şuan yemek pişirmek zorunda değilim kimsenin ütüsünü yapmıyorum kafama göre arkadaşlarımala geziyorum istediğimi alıyorum giyiyorum falanevliyken hep bir sorumluluk var hep bir kısıtlanma bekarlık çoook iyi bence ama sevdiğin seni seviyorsa ve düşünüyorsa çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…