- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi experience more
-
Ay canim alisirsin ya internet telefon derken insan alisiyoVala bende sendenim. Bi evin 3erkekten sonraki tek kiziyim ve kalktiiimm mersinden istanbula gelin geldim. Kimsem yok burda kocamdan baska. Ay hergun agliyorum ailemi ozledim diye
Özellikle evliler cevaplarsa çok sevinirim. Her ikisini de yaşayan ne düşünüyor merak ettim
1sene oldu alisamiyorum boyle uzak olunca hep onlara bisey olursa diye dusunur oldum. Bide ben inanilmaz duskunum anneme abilrrime 8yasinda babami kaybedince onlar benim icin cok daha kiymetli oldular. Bekarken gece kalkar hepsinin teker teker nefeslerini kontrl ederdim nefes aliyorlar mi diye. Hep herkes uyuduktan sonra ben uyurdm en ufak ses olsa kalkar bakardm bisi mi oldu diye. Hasta olurlar ben aglarim baslarinda beklerdm. Hepsi benden buyuk ama sanki ben onlardan buyuktm gibi annemin yukunu hafifletmek icin 8yasinda buyudum... Simdi esime de oyleyim o uuyr ben sonra uyurm nefes alislarini dinlerm onlar nefes aldikca benm icim huzurla doluyor...cok uzun yazdim kusura bakmayinAy canim alisirsin ya internet telefon derken insan alisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?