Evlilik mi? Bekarlık mı?

evlilik ayrı bekarlık ayrı.
bekarken evlenelim deriz evlenince ah bekarlık deriz ama gerçek ikisininde yeri ayrı bekarlıkta güzeldir ama evlilikte güzeldir.

Cevaplara şimdi bir göz attım da, evlilik mi bekarlik mi dan çok, koca evi mi baba evi mi kiyaslamasi yapılmış sanki. Eğer soru buysa, tek başına bekar evi diyorum.

Nedense bekarligimi hic özlemem. Ama kaynanasiz oldugum zamanlari özlerim. Kaynanasiz bir evlilik sultanliktir benim icin de

eşin doğru insansa evlilik tabikide.
bir de evliliği gönlünce yaşayıp yaşamayamanıza da bağlı bunun cevabı. kayınvalide sıkıntısı çekiyorsan zor.. annenin evini özlersin

Baba evindeki rahatlık tabi evlilikte yok sorumluluklar senin üzerinde ama duygusal anlamda bakarsak, eşimle sevgili dönemlerimizi ve evli dönemlerimizi karşılaştırınca; evlilik bence çok daha güzel.:)

Ay canim alisirsin ya internet telefon derken insan alisiyo
1sene oldu alisamiyorum boyle uzak olunca hep onlara bisey olursa diye dusunur oldum. Bide ben inanilmaz duskunum anneme abilrrime 8yasinda babami kaybedince onlar benim icin cok daha kiymetli oldular. Bekarken gece kalkar hepsinin teker teker nefeslerini kontrl ederdim nefes aliyorlar mi diye. Hep herkes uyuduktan sonra ben uyurdm en ufak ses olsa kalkar bakardm bisi mi oldu diye. Hasta olurlar ben aglarim baslarinda beklerdm. Hepsi benden buyuk ama sanki ben onlardan buyuktm gibi annemin yukunu hafifletmek icin 8yasinda buyudum... Simdi esime de oyleyim o uuyr ben sonra uyurm nefes alislarini dinlerm onlar nefes aldikca benm icim huzurla doluyor...cok uzun yazdim kusura bakmayin

Kimine göre evlilik, kimine göre bekarlık tabikide...bana göre dersem aynı frekansta biri çıkarsa evlilik ahenk içinde devam eder yıllarca. e zaten bir kadına bir erkek, bir erkegede bir kadın tahammül ve toleranslı davranabilir. evlilikte uyum, aynı dili konuşabilmek cok önemli. Evlenmiş boşanmış olarak konuşuyorum. Tecrube ettim yane.

Bekarlıgında zaman zaman iyi taraflarıda olmuyor degil hani. ama insan yalnız kalamıyor bazen. bu hayatı biriyle paylaşmak istiyor işte. bizde ikinci maçlara bakıcaz artık. olursada denedim tuttu diye yazarım burdan :))

Bebeğim olduğu için evlilik
Bebeğim olmasaydı söz nişan dönemi
Bunlardan önce önemli olan bekarlıği doya doya yaşamak gözünü hiç bir şey de bırakmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…